Vrienden' besloten om te schieten, maar hebben later deze Phoebe en haar 'Medicijn'-verhaallijn afgebroken

Inhoudsopgave:

Vrienden' besloten om te schieten, maar hebben later deze Phoebe en haar 'Medicijn'-verhaallijn afgebroken
Vrienden' besloten om te schieten, maar hebben later deze Phoebe en haar 'Medicijn'-verhaallijn afgebroken
Anonim

Jaren nadat ' Friends' ten einde liep, leren fans nog steeds nieuwe informatie over de show. Zoals het feit dat een zevende "vriend" zou worden gebruikt, of de bemanning die body doubles gebruikte om Monica en Rachel te vervangen.

De show had zoveel geweldige momenten en het bleek dat ze ook geweldige verhaallijnen hadden die de uitzending niet haalden, ondanks het feit dat ze daadwerkelijk werden neergeschoten. Laten we eens kijken naar een bepaalde verhaallijn met Phoebe.

Welke Phoebe-verhaallijn heeft 'Friends' geknipt?

Zelfs de makers van 'Friends' gaven toe dat ze in het begin dachten dat het gewoon weer een sitcom zou worden, waarin ze een paar jaar zouden werken voordat ze doorgingen naar de volgende. Dat was natuurlijk niet het geval, want 'Friends' floreerde tien jaar lang op televisie en tot op de dag van vandaag verdienen de makers en cast nog steeds miljoenen per jaar dankzij backend-overeenkomsten.

Fans hebben een geweldige herinnering aan momenten die plaatsvonden in de show, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van de cast. Lisa Kudrow gaf naast Today toe dat ze zich nauwelijks momenten of afleveringen herinnert die plaatsvonden in de iconische sitcom.

“Ja, Courteney en ik zitten helemaal in hetzelfde schuitje,” antwoordde Kudrow. "We weten niet eens meer wat de afleveringen waren."

Kudrow voegde toe: "Ik weet dat ik niet alle afleveringen heb gezien." Cox voelde hetzelfde en vergat verschillende momenten die plaatsvonden tijdens de reünie-aflevering.

"Ik had alle 10 seizoenen moeten kijken, want toen ik de reünie deed en er vragen werden gesteld, dacht ik: 'Ik kan me niet herinneren dat ik daar was."

Kudrow zou verder toegeven dat de cast op donderdag samen naar de show keek, hoewel dat uiteindelijk veranderde toen het leven in de weg stond, zoals gezinnen.

"Ik heb een kind en er gebeuren dingen en er was nog geen TiVo."

Kudrow herinnert zich dit misschien ook niet, omdat ze een bepaalde verhaallijn filmde voor de aflevering, "Die over de waarheid over Londen." De verhaallijn leek grappig en onderhoudend te zijn, maar werd uiteindelijk geschrapt. Laten we eens kijken naar de scènes en wat er is gebeurd.

Phoebe's medicatieverhaallijn werd neergeschoten, maar haalde de show niet

De aflevering werd begin 2001 uitgezonden tijdens seizoen zeven. Kudrow en 'Friends' hebben een paar scènes opgenomen voor de aflevering waarin Phoebe's hoofdpijn te zien is. Ze geloofde niet in medicatie, maar in zelfgenezing, maar in dit geval besloot ze naar Monica te luisteren en de pillen te nemen.

De rest van de aflevering laat zien dat Phoebe zich veel beter voelde, hoewel ze toen spijt had van haar beslissing om de pillen te nemen, aangezien er bepaalde bijwerkingen waren van het innemen ervan waarover ze op het etiket had gelezen.

"Je bent zo'n baby," verklaarde Monica in de laatste scène van de verhaallijn. "Interessant dat je dat zegt, want nu heb ik er misschien nooit een", reageert Phoebe terwijl ze Monica het label laat zien.

Het was een grappige verhaallijn die gemakkelijk de show had kunnen halen. Het werd uitgebracht als extra beeldmateriaal op de dvd van seizoen 7 van 'Friends'. Misschien omdat het om medicatie ging, besloten de makers om het onderwerp niet aan te raken. Uiteindelijk hadden fans een andere mening over de verhaallijn.

Wat vonden de fans van de geannuleerde verhaallijn?

De geannuleerde verhaallijn over 'Vrienden' is op YouTube geplaatst en heeft meer dan 30K views. Ondanks het feit dat het uit de aflevering was geknipt, leken fans van het moment te hebben genoten. Dit is wat sommige 'Friends'-fans te zeggen hadden over de verwijderde Phoebe-verhaallijn.

"Waarom is dit verwijderd? Het is zo grappig!"

"Interessant is dat de vader van Lisa Kudrow een hoofdpijnspecialist was, dus ze weet eigenlijk heel veel over hoofdpijn."

"Ik herinner me deze scène! Hij staat op de dvd."

"Ik kan niet geloven dat ik dit nog nooit heb gezien, het is zo grappig."

Friends-fans zouden ook aangeven dat bepaalde scènes uit de show waren geknipt vanwege commercials, maar wel op de dvd zouden komen.

"Om precies te verduidelijken wat deze scènes zijn, omdat mensen in de war lijken te zijn: die scènes (en nog veel meer) zijn uit de originele tv-serie van Friends geknipt om plaats te maken voor reclamespots. Ze werden thuis achtergelaten release van Friends op VHS en DVD. Maar alleen de tv-beelden hadden nog de negatieven die konden worden gescand om de show in hoge resolutie te krijgen en niet te verkleinen tot een beeldverhouding van 4:3. Daarom heeft Netflix-release ze niet."

Tot op de dag van vandaag blijven fans nieuwe dingen leren over de show.

Aanbevolen: