De geweldige dingen die Millie Bobby Brown heeft gepland voor haar toekomst

Inhoudsopgave:

De geweldige dingen die Millie Bobby Brown heeft gepland voor haar toekomst
De geweldige dingen die Millie Bobby Brown heeft gepland voor haar toekomst
Anonim

Volume I van seizoen 4 van Strangers Things ging onlangs in première op Netflix. Fans wachten met spanning op de release van Volume II op 1 juli 2022. Millie Bobby Brown is snel uitgegroeid tot een van de meest herkenbare namen in de industrie sinds ze voor het eerst de rol van Eleven/Jane op Stranger Things speelde. Ze heeft het moeilijk gehad op sociale media met verschrikkelijke hoeveelheden haat tegen haar. Fans staan haar echter bij en wachten reikhalzend op haar volgende stappen, omdat ze willen weten wat ze achter de schermen doet.

Vanwege haar indrukwekkende rol in Strangers Things heeft Millie Bobby Brown naam gemaakt in de industrie. Fans vinden het heerlijk om te weten waar ze aan werkt buiten de show om, ook al is het haar grootste succes om op de schermen te verschijnen. Met haar indrukwekkende cv en met het feit dat ze de jongste acteur is geworden die genomineerd is voor een Emmy in een dramaserie, zijn fans aan haar zijde blijven staan en zijn ze geobsedeerd door haar projecten.

9 Millie Bobby Brown heeft aankomende Netflix-projecten

Samen met seizoen 4, deel II en seizoen 5 van Stranger Things, heeft Millie Bobby Brown een flink aantal aankomende Netflix-projecten. Enola Holmes 2 werd gefilmd in 2021 en fans hopen snel een releasedatum te zien. Damsel, The Girls I've Been en The Thing About Jellyfish zijn allemaal projecten waar Millie Bobby Brown aan heeft gewerkt en die binnen de kortste keren voor fans beschikbaar zouden moeten zijn.

8 'Stranger Things' seizoen 4, deel II en 5

Nadat er de afgelopen maand slechts zeven afleveringen van seizoen 4 van Stranger Things waren uitgebracht, kondigde de show aan het einde aan dat deel II van seizoen 4 op 1 juli 2022 zou aankomen. Het gerucht gaat dat er nog maar één seizoen zal volgen, maar er is bevestigd dat er in ieder geval seizoen 5 van Stranger Things komt.

7 Haat op sociale media overwinnen

Millie Bobby Brown werd al snel een doelwit voor pesterijen op sociale media nadat ze snel beroemd werd. Fans zeggen dat ze een verontschuldiging zou moeten krijgen voor de vreselijke online behandeling die ze in de toekomst heeft gekregen, maar voor nu doet Millie Bobby Brown er alles aan om de haat te blokkeren.

6 Millie Bobby Brown heeft toekomst in regie

Millie Bobby Brown heeft uitgesproken dat ze haar vaardigheden wil diversifiëren en regisseur wil worden. Met de hulp van Samsung regisseerde Millie Bobby Brown een korte film, waarin zij ook de ster is, samen met haar broer.

5 Jonge acteurs helpen

Veel fans wisten niet dat de jonge Elf in seizoen 4 van Stranger Things niet wordt gespeeld door Millie Bobby Brown. Ze gebruikte echter haar recente regie- en acteervaardigheden om de acteur, Martie Blair, die de jonge Elf speelde, te begeleiden en te regisseren. Martie Blair bedankt Millie Bobby Brown voor haar inspiratie via Instagram.

4 Voortzetting van haar rol als UNICEF Goodwill Ambassador

Behalve dat ze actrice en regisseur is, is Millie Bobby Brown ook een UNICEF Goodwill Ambassador en de jongste persoon die deze rol op zich neemt. Millie Bobby Brown zei verder dat deze functie "een van de beste prestaties is die ik ooit in mijn leven zal behalen. Daar ben ik elke dag erg dankbaar voor."

3 Trouwen met een co-ster van 'Stranger Things'?

Gekscherend of serieus hebben Millie Bobby Brown en co-ster van Stranger Things, Noah Schnapp, een pact om te trouwen als ze op 40-jarige leeftijd nog steeds vrijgezel zijn. De twee spelen beste vrienden in de Netflix-serie, en hebben gezegd dat ze zouden trouwen omdat ze "goede kamergenoten zouden zijn".

2 Een mogelijke spin-off van 'Stranger Things' met Millie Bobby Brown in de hoofdrol?

Samen met haar succes in Stranger Things, gaat het gerucht dat Millie Bobby Brown mogelijk haar eigen spin-offshow heeft. Hoewel ze niet van plan zijn het snel te maken, aangezien Stranger Things zo populair is als het is, heeft de spin-off potentieel voor een toekomstig project.

1 Haar pleidooi voor het milieu voortzetten

Buiten haar carrière in de entertainmentwereld is Millie Bobby Brown ook een pleitbezorger voor het groener maken van de wereld. Ze heeft in interviews verteld hoe belangrijk de natuur voor haar is en hoeveel tijd buiten haar vreugde brengt. Millie Bobby Brown groeide op op het platteland van Georgia, dus de natuur is een van haar favoriete plekken om te zijn.

Aanbevolen: