Deze '100'-ster haatte het om aan de show te werken vanwege het 'walgelijke' gedrag van zijn baas

Inhoudsopgave:

Deze '100'-ster haatte het om aan de show te werken vanwege het 'walgelijke' gedrag van zijn baas
Deze '100'-ster haatte het om aan de show te werken vanwege het 'walgelijke' gedrag van zijn baas
Anonim

In de afgelopen decennia hebben stripboekfilms de boventoon gevoerd aan de kassa en ook superhelden-tv-shows hebben veel succes gehad. Als gevolg hiervan lijken sommige mensen te denken dat kijkers tegenwoordig alleen maar om superheldeninhoud geven. In werkelijkheid zal echter iedereen die oplet, weten dat de beste tienerdrama's veel passie bij hun kijkers inspireren, om het minst te besparen. Fans van het tienerdrama The 100 geven bijvoorbeeld veel om de show.

Als gevolg van het feit dat The 100 een uiterst loyale schare fans had, was er veel belangstelling voor wat er achter de schermen gebeurde. Het perfecte voorbeeld daarvan is het feit dat fans echt geïnteresseerd waren in met wie de sterren van de serie te maken hadden, vooral toen The 100 stars met elkaar uitgingen. Helaas zijn sommige feiten achter de schermen over The 100 echter erg negatief. Het meest opvallende is dat een van de sterren van The 100 heeft toegegeven dat ze een hekel hadden aan het werken aan de show vanwege het "walgelijke" gedrag van de showrunners.

De 100's Showrunner heeft in het verleden onder vuur gelegen

In de hele televisiegeschiedenis zijn er niet veel LGBTQ+-personages geweest die een prominente rol hebben gekregen. Helaas, in de zeldzame gelegenheid dat een van die personages in een prominente positie werd geplaatst, verlieten velen van hen hun shows nadat ze uit het niets hun leven hadden verloren. Als gevolg hiervan hebben mensen die deze verontrustende trend hebben opgemerkt, spottend de trope, begraven de homo genoemd.

Helaas voor The 100 fans besloot Alycia Debnam-Carey haar rol te verlaten nadat ze in de show van 2014 tot 2016 had gespeeld. Als gevolg daarvan moesten de schrijvers en showrunners van de show uitzoeken hoe ze het beste met haar personage Lexa's konden omgaan. afsluiten.

Gezien het feit dat Lexa erg populair was en kijkers erg geïnteresseerd waren in de romantische relatie die ze had met een vrouwelijk personage genaamd Clarke, wilden mensen dat ze een passend einde had. In plaats daarvan werd ze, zodra ze haar relatie met Clarke voltooide, vermoord door iemand die de relatie van het paar afkeurde. Omdat dat een perfect voorbeeld is van het begraven van de homo-trope, waren veel mensen woedend en nadat ze die reactie aanvankelijk slecht hadden behandeld, verontschuldigde de showrunner van The 100 zich uiteindelijk voor het vertrek van Lexa.

Ricky Whittle noemde het gedrag van de 100's showrunner Jason Rothenberg "walgelijk"

In het verleden hadden acteurs die zijn mishandeld het gevoel dat er geen manier voor hen was om zich uit te spreken en inzetbaar te blijven, wat een weerzinwekkende situatie was. Als gevolg hiervan hebben veel acteurs beledigend gedrag verdragen en dat geldt vooral als het om vrouwen gaat. Dankzij de MeToo- en TimesUp-bewegingen zijn echter veel echt slechte mensen voor het gerecht gebracht. De reden daarvoor is dat sommige slachtoffers die zich uitten over het misbruik waarmee ze te maken hebben gehad, zijn gesteund en serieus zijn genomen.

Helaas, voordat het MeToo-moment echt vat kreeg, werden veel beschuldigingen grotendeels genegeerd. Om die reden weten veel mensen niet dat kort nadat hij de show had verlaten, Ricky Whittle van The 100 onthulde dat hij de show had verlaten. Nadat zijn moeder had gezinspeeld op Ricky die op Twitter werd mishandeld, ging Whittle nader in op zijn beweringen tegen Jason Rothenberg, de showrunner van The 100.

“Het was mijn keuze om te gaan. Jason Rothenberg misbruikte zijn positie om mijn baan onhoudbaar te maken. Wat hij deed was walgelijk en hij zou zich moeten schamen. Er werd veel gemaakt van wat mijn moeder overal op Twitter zei, maar alles wat ze zei was waar. Hij pestte me professioneel, schrapte de hele verhaallijn die ik moest doen, sneed lijnen, sneed alles weg, probeerde mijn personage en mezelf zo onbeduidend mogelijk te maken."

"Elke keer dat er een script doorkwam, zag ik letterlijk niets voor Lincoln", zei hij. “Hij doet niets. Het ging nooit om schermtijd, het is een ensemblecast … maar daarom had hij geen schermtijd. Ik benaderde andere producenten [op de set] en zei: 'Wat is er aan de hand?' omdat Jason altijd in Santa Monica verbleef.‘Waarom word ik zo behandeld?’ En de producer met wie ik sprak [zei]: ‘Je moet met hem praten. Ik weet niet wat zijn problemen met jou zijn.'”

Nadat Ricky Whittle zijn klachten tegen Jason Rothenberg had beschreven, legde hij uit dat nadat hij had besloten te stoppen, zijn personage aanvankelijk een aanpassing zou krijgen. Toen werden er in de laatste seconde wijzigingen aangebracht, zodat zijn karakter een slechte exit had, waardoor hij het gevoel had dat de verandering uit wrok was gemaakt. “Het leek een beetje vast te staan dat Lincoln tegen het einde van het seizoen zou vertrekken, en toen kwam er een script uit en kwam er een amendement uit … waar hij terugging en werd geëxecuteerd. Ik bedoel, zelfs die verhaallijn - hij werd zonder reden geëxecuteerd. Het was erg zwak.”

Aanbevolen: