Minka Kelly haatte deze ene euforische scène en drong aan op verandering

Inhoudsopgave:

Minka Kelly haatte deze ene euforische scène en drong aan op verandering
Minka Kelly haatte deze ene euforische scène en drong aan op verandering
Anonim

Ondanks dat Euphoria pas in 2019 werd gelanceerd, werd het meteen een hit op HBO en werd het een van de populairste series aller tijden van het kanaal, met seizoen 2 als een van de best presterende seizoenen aller tijden. Dit specifieke seizoen trok gemiddeld zo'n 16,3 miljoen kijkers, waarmee hij wedijvert met het zeer populaire Game of Thrones, dat in het laatste seizoen gemiddeld 46 miljoen kijkers trok.

Behalve dat ze een hitshow met fans zijn geworden, hebben veel acteurs en actrices ook een boost van bekendheid gekregen dankzij de populariteit van de show, waaronder Zendaya, Rue Bennett, Hunter Schafer, Jules Vaughn, Angus Cloud, Fezco, Jacob Elordi, Nate Jacobs en Dominic Fike.

Over het algemeen heeft de show behoorlijk hoge beoordelingen gekregen, wat waarschijnlijk geen verrassing is. Omdat de show echter zo'n hoge standaard heeft gesteld, kan het in de toekomst moeilijker worden om indruk te maken op fans, omdat het moeilijk kan zijn om het succes dat de show al heeft behaald, te overtreffen. Dit wordt weerspiegeld in de reacties van sommige fans op seizoen 2; velen vonden dat het beter had gekund.

In welke andere shows is Minka Kelly geweest?

Minka Kelly is een Amerikaanse actrice en model die opgroeide in Los Angeles en de dochter is van de gitarist van de band Aerosmith. Ze begon met acteren toen ze in de twintig was en is nu tweeënveertig jaar oud.

Naast de hoofdrol in Euphoria, heeft Minka Kelly gedurende haar carrière als actrice ook verschillende andere rollen gespeeld. Ze is verder het meest bekend vanwege haar hoofdrol in de NBC-dramaserie Friday Night Lights, wat eigenlijk haar eerste hoofdrol was, maar ze vertrok in seizoen 3 van de show. Ze verscheen in de serie tussen 2006-2009 op slechts zesentwintigjarige leeftijd.

Ze was ook te zien in de show Charlie's Angels, evenals in Parenthood, Almost Human, Titans en Almost Human, voordat ze verder ging met Euphoria.

Naast acteren heeft ze ook haar tenen ondergedompeld in de wereld van stemacteren in North in Detroit: Become Human, een videogame die beschikbaar is op verschillende gameconsoles.

Minka's rol op Euphoria is speciaal voor haar geschreven

Het is geen geheim dat Minka Kelly al heel lang fan is van de Euphoria-serie, dus toen ze erachter kwam dat ze in de show zou zijn, was ze inderdaad een heel gelukkig meisje.

Volgens Bustle is de rol van Samantha speciaal voor haar geschreven. Toen ze over de uitnodiging sprak, onthulde Kelly haar opwinding door te zeggen: "Om uitgenodigd te worden voor een van je favoriete shows is zoiets surrealistisch." eraan toevoegend dat ze geschokt was dat Sam Levinson (de maker van de show) weet wie ze is.

Nadat hij Maddy een kleinere gastrol had zien spelen, realiseerde de maker van de shows, Sam Levinson, zich dat Kelly en Alexa Demie ongelooflijk goed met elkaar omgingen. Als gevolg hiervan creëerde Levinson uiteindelijk meer materiaal met Kelly, die de rol van Samantha speelt.

Natuurlijk kwam dit als verrukkelijk nieuws voor Kelly, die openlijk haar enthousiasme uitte toen ze ontdekte dat de maker van de show wilde dat ze een diepere betrokkenheid bij de show zou hebben; ""Ik had zoiets van, 'Ja, alsjeblieft! Daar hou ik van. Ik zie zoveel van mezelf in dit meisje.'… Ik deed mijn make-up zo op de middelbare school. Ik heb ook mijn aandeel in giftige relaties gehad."

Hoewel het voor Kelly relatief gemakkelijk lijkt om in de show te komen, was het voor sommige andere castleden niet zo gemakkelijk, waarbij velen lange auditieprocessen moesten doorlopen, die meestal uit verschillende fasen bestonden.

Er is zelfs onthuld dat sommige huidige castleden zelfs hun tekst zijn vergeten tijdens hun auditie, maar toch de rol hebben weten te bemachtigen. Een ander castlid vond zelfs een kaas genaamd 'Euphoria' direct na haar auditie. Dit is absoluut een van de meer bizarre verhalen die we hebben gehoord.

Minka Kelly heeft een hekel aan deze euforische scène

Voor sommige acteurs en actrices is het filmen van ongemakkelijke scènes slechts een deel van het werk. Verschillende beroemdheden hebben zich echter uitgesproken over bijzonder ongemakkelijke momenten tijdens het filmen, en het lijkt duidelijk dat sommige acteurs deze scènes uitdagender vinden dan anderen. Toevallig is Minka Kelly een actrice die deze scènes moeilijker vindt. Dus, welke scène is het precies waar ze zo'n hekel aan heeft? Laten we het uitzoeken.

Tijdens seizoen 2 van Euphoria is onthuld dat er oorspronkelijk een naaktscène was gepland met het personage Samantha, die wordt gespeeld door Minka Kelly.

Bij de specifieke scène viel Samantha's jurk op de grond. Later onthulde Minka Kelly echter dat ze zich niet echt op haar gemak voelde bij de scène en bracht ze haar zorgen naar voren bij de maker van de show, Sam Levinson.

Gelukkig werd de scène zonder poespas veranderd, en Levinson was meer dan blij om dat te doen, sterker nog, hij was er behoorlijk chill over, volgens Minka.

In een interview met Vanity Fair onthulde ze dat hij op de volgende manier reageerde: "Hij zei: 'Oké! Hij aarzelde niet eens. En hij schoot een prachtige scène en kreeg precies wat hij wilde."

Ondanks dat er enkele ongemakkelijke momenten zijn tijdens het filmen, zijn er blijkbaar ook enkele behoorlijk grappige. Veel hiervan hebben betrekking op bloopers tijdens het filmen, waar Zendeya blijkbaar alleen maar om kan lachen.

Aanbevolen: