Deze 'Full House'-sterren waren ongelooflijk ongepast achter de schermen

Inhoudsopgave:

Deze 'Full House'-sterren waren ongelooflijk ongepast achter de schermen
Deze 'Full House'-sterren waren ongelooflijk ongepast achter de schermen
Anonim

Van 1987 tot 1995 keken miljoenen toegewijde fans elke keer dat er een nieuwe aflevering van Full House werd uitgezonden naar de nieuwste avonturen van de familie Tanner. In feite bleef de show tientallen jaren na de oorspronkelijke uitzending zo populair dat miljoenen fans wilden weten wat er achter de schermen van Full House gebeurde. Bovendien stemden er genoeg mensen af om Full House op Netflix te kijken, zodat de streamingdienst besloot een vervolgserie te produceren, Fuller House.

Natuurlijk, wanneer een show een enorme hit wordt, zijn er veel factoren die bijdragen aan het succes ervan. Twee van de redenen waarom Full House zo geliefd was, zijn bijvoorbeeld dat mensen dol waren op de cast van de show en de verhaallijnen van de sitcom, die vaak plakkerig waren. Hoewel Full House een ongelooflijk onschuldige show was die veilig was voor het hele gezin, blijkt dat sommige sterren van de show achter de schermen ongepast waren.

Full House's mannelijke hoofdrolspelers werden achter de schermen dronken

In de hele geschiedenis van Hollywood is het goed gedocumenteerd dat veel sterren denken dat ze zich niet aan de regels van de samenleving hoeven te houden. Omdat ze bijvoorbeeld vaak rijk en beroemd zijn, denken veel tv- en filmsterren dat ze totale eikels op de set mogen zijn. Bovendien zijn er veel voorbeelden van beroemdheden die berucht onbeleefd zijn tegen fans.

Hoe erg het ook is dat sommige sterren denken dat ze mensen mogen behandelen zoals ze willen, er is een andere manier waarop veel beroemdheden de regels overtreden. Het is tenslotte geen geheim dat sommige sterren denken dat het prima is dat ze dronken zijn als ze op het werk zouden moeten zijn. Het bleek dat de mannelijke hoofdrolspelers van Full House bij minstens één gelegenheid besloten dat het oké was dat ze onder invloed waren op het werk. Immers, in de memoires van Bob Saget "Dirty Daddy: The Chronicles of a Family Man Turned Filthy Comedian", werd onthuld dat hij ooit high werd op de set van Full House met John Stamos en Dave Coulier.

“Dave, John en ik zaten backstage te wachten. We hadden een tijdje gewacht - ze waren nog bezig met het opnemen van enkele scènes van Michelle en haar vrienden - en ik werd ongeduldig. Ik pakte Dave en John vast en we gingen backstage de propkamer in en deden de deur op slot… Ik zwaaide de koelkast open en zie! Zes blikken slagroom. Reddi-wip. Lachgas is gevaarlijk. Kan hersenbeschadiging veroorzaken … Dave en John volgden mijn voorbeeld en we inhaleerden het kleine beetje lucht dat nog in de blikjes zat die bedoeld waren voor Michelle's verjaardagstaartscène. Ik denk dat we high zijn geworden, maar denk het niet. Het was moeilijk te zeggen, want we hadden haast en slagroom begon overal te spuiten.”

Bob Saget heeft iets geks gedaan met een pop op de set van Full House

Toen Bob Saget in januari 2022 plotseling overleed, rouwden miljoenen mensen om zijn verlies. Het belangrijkste was dat de mensen die Saget kenden en met hem samenwerkten allemaal naar voren kwamen om zijn lof te zingen, niet alleen als een grappige kerel, maar als een echt geweldig mens die veel om mensen gaf. Ook al lijkt Saget duidelijk een lieverd te zijn geweest, iedereen is het er ook over eens dat hij een schokkend gevoel voor humor had. Met dat in gedachten is het niet verwonderlijk dat toen Saget zijn bovengenoemde memoires uitbracht, hij onthulde dat hij wilde dingen deed op de set van Full House om te lachen.

Op een keer kreeg Bob Saget een pop als vervanging voor Michelle, het personage van de Olsen Twin, tijdens repetities. In plaats van gewoon door zijn regels te rennen en verder te gaan, beschrijft Saget het gebruik van de pop voor extreme propkomedie in zijn memoires. Ze gaven me een rubberen pop om mee te praten als stand-in voor camera-doorlopen om het karakter van Michelle te vertegenwoordigen. Er waren alleen volwassenen. Veel bemanningsleden die ik graag aan het lachen maakte. Wat zou er daarna kunnen gebeuren? Oh ja, dus ik gooi het rond en doe alsof ik er dingen mee doe, zoals je zou doen als er geen kindacteurs waren binnen een paar soundstages 'afstand en je een komiek was zonder moreel kompas voor een menigte mensen.”

Hoewel de capriolen van Bob Saget met de pop zeer twijfelachtig waren, omdat hij leden van de bemanning van Full House misschien heeft beledigd zonder het te weten, is het veel erger dan dat. Per slot van rekening onthult Saget in zijn boek dat de camera's aan stonden en legde hij zijn capriolen vast die werden uitgezonden in het klaslokaal waar zijn mede-sterren van zijn kind waren.

“Wat ik niet wist, was dat de televisiemonitoren aan stonden in het schoollokaal en alle kleedkamers, en in bepaalde kantoren op het terrein van de studio. Zoals ik al zei, ik was een idioot.” Hoewel Bob Saget niet precies uitlegt wat hij met die pop heeft gedaan, lijkt het veilig om aan te nemen dat het extreem was, gezien Sagets wilde gevoel voor humor. Met dat in gedachten is het verontrustend dat de Olsen Twins schijnbaar getuige waren van wat hij met die pop deed en dat ze misschien wisten dat het een vervanging voor hen was.

Aanbevolen: