Is Barry Keoghan de nieuwe joker?

Inhoudsopgave:

Is Barry Keoghan de nieuwe joker?
Is Barry Keoghan de nieuwe joker?
Anonim

DC Comics is de thuisbasis van enkele van de meest iconische helden en schurken in de geschiedenis, en ze hebben fans een aantal werkelijk verbazingwekkende verhalen gegeven. Deze personages schitteren op het grote en kleine scherm en nemen deel aan werkelijk fantastische verhalen.

The Joker is een iconische schurk en je voorbereiden om hem te spelen is geen sinecure voor een acteur. Het personage heeft vreselijke dingen gedaan en onlangs heeft Barry Keoghan fans misschien een voorproefje gegeven van wat er met het personage gaat gebeuren.

Laten we Keoghan's DC-rol eens nader bekijken.

Is Barry Keoghan de volgende joker?

Voordat je binnenstapt en praat over Barry Keoghan en zijn tijd bij DC, is het belangrijk om het personage in kwestie te bekijken. Toevallig is het personage in kwestie de Joker, die misschien wel een van de beroemdste fictieve schurken in de geschiedenis is.

De geschiedenis van de Joker beslaat tientallen jaren in DC Comics, en door de jaren heen is de Clown Prince of Crime het eens geworden met de Dark Knight in enkele van zijn beste verhalen. Het hebben van de Joker voor een geweldig verhaal is geen vereiste, maar het is vrij veelzeggend dat sommige van Batmans beste boeken Mister J bevatten.

Natuurlijk is de Joker een populaire keuze geweest voor live-action media, en hij is gespeeld door een aantal getalenteerde artiesten. De meningen lopen uiteen, maar men denkt dat jongens als Heath Ledger en Joaquin Phoenix de beste kijk op het personage hebben. Meer mensen zullen de kans krijgen om hem te spelen, en ze zullen hun best doen om hun naam naast die van Ledger en Phoenix te etsen.

Met dit in gedachten, moeten we onze aandacht verleggen naar Barry Keoghan, die actief is in de wereld van superhelden.

Barry Keoghan zit al in de MCU

Al dat gepraat over Keoghan en wie hij speelt in DC is leuk, maar vorig jaar sloeg Keoghan het uit de rol met Marvel als het personage, Druig, in Eternals. Mensen kunnen zeggen wat ze willen over de film, maar Keoghan was uitzonderlijk als Druig, en velen hadden het gevoel dat hij de show in de film stal.

Toen hij het had over de film en hoe het uitpakte, zei Keoghan: "Ze zou echt trots moeten zijn. Petje af voor haar. Het was een grote druk voor mij om naar binnen te gaan en er deel van uit te maken [na] Avengers: Endgame. … Chloé moet dat ook gevoeld hebben, gezien de enorme fanbase. Om binnen te komen en deze nieuwe superhelden voor te stellen, is er veel verwachting. Maar ze heeft het voor elkaar gekregen. Ze heeft er alles aan gedaan."

Wederom waren de reacties gemengd, maar de woorden van Keoghan zijn veelzeggend. Hij genoot van de film die hij maakte en zijn optreden daarin was top.

Druig was in staat om de gebeurtenissen van Eternals te overleven, en aan het einde van de film reisde hij door de kosmos en ontmoette hij uiteindelijk Eros en Pip. Dit zal Keoghan enige tijd in de MCU houden, hoewel er geen definitieve tijdlijn is over zijn terugkeer.

In de tussentijd steelt de acteur de krantenkoppen bij DC, en dit is allemaal te danken aan een korte, maar gedenkwaardige verschijning in The Batman.

Barry Keoghan's verschijning in 'The Batman'

Aan het einde van The Batman wordt Paul Dano's Riddler opgesloten en terwijl hij zijn geluk aan het voelen is, ontmoet hij een nieuwe vriend, die in een nabijgelegen cel zit. Die nieuwe vriend past zeker in het plaatje van een iconische DC-schurk, die in de film wordt gespeeld door Keoghan.

Het moet nog worden bevestigd op IMDb, maar fans weten heel goed dat Keoghan de Joker in de film speelde. Nogmaals, de scène met Keoghan's Joker is kort, maar die lach is onmiskenbaar. Fans hebben dit gezicht niet volledig kunnen zien, maar sommige getalenteerde artiesten hebben een kunstwerk gemaakt met de acteur in karakter.

De reacties stromen binnen, sommige mensen houden van de richting van het personage en anderen blijven sceptisch.

"Ik begrijp niet waarom er nogal wat kritiek op die scène lijkt te zijn, ik bedoel ja, ik vond het een beetje teleurstellend, maar over het algemeen was ik er gewoon onverschillig voor. Maar ik ben ook super enthousiast om te zien wat Barry met de rol doet, want ik denk dat hij een heel interessante keuze is voor de Joker, "schreef een Reddit-gebruiker.

Het v alt nog te bezien hoe deze Joker overal in meespeelt, maar Matt Reeves heeft een warme start gemaakt met DC, dus fans zouden opgepompt moeten worden voor wat komen gaat.

Aanbevolen: