Deze actrice zei dat het kussen van Tom Cruise op de set "Icky" voelde

Inhoudsopgave:

Deze actrice zei dat het kussen van Tom Cruise op de set "Icky" voelde
Deze actrice zei dat het kussen van Tom Cruise op de set "Icky" voelde
Anonim

De geschiedenis van Hollywood is gevuld met tal van getalenteerde artiesten, die allemaal hebben bijgedragen aan de uitvoeringen die we vandaag op het scherm zien. Deze legendes van weleer blijven de industrie vormgeven, en weinig vooraanstaande mannen hebben dezelfde indruk achtergelaten als Tom Cruise.

Cruise is al tientallen jaren een reus in Hollywood en hij heeft nog steeds een mooie toekomst. Hij zou lid kunnen worden van de MCU en zijn volgende Top Gun-film zou zijn andere hits kunnen overtreffen.

Cruise heeft het allemaal gedaan, behalve een actrice imponeren met zijn kussende vaardigheden. We hebben alle details hieronder!

Welke celeb genoot niet van hun kus met Tom Cruise?

Bij het onderzoeken van de geschiedenis van populaire hoofdrolspelers, komen maar weinigen in de buurt van het soort succes dat Tom Cruise heeft gehad tijdens zijn illustere carrière. Nog indrukwekkender is dat Cruise al sinds de jaren tachtig een enorme ster is, wat betekent dat hij tientallen jaren van zijn leven de Hollywood-scene heeft gedomineerd.

Tom Cruise was zeker niet meteen een succes in het bedrijf, en het duurde even voordat hij voet aan de grond had in Hollywood. Kleinere rollen in films als The Outsiders hielpen zeker, maar uiteindelijk zagen de castingdirectors dat hij het potentieel had van een leidende man, en kreeg hij de kans om te schitteren als een primaire artiest.

Toen Cruise eenmaal kon opstijgen, keek hij gewoon nooit meer achterom. Natuurlijk zijn er door de jaren heen wat misbaksels geweest, maar over het algemeen heeft Tom Cruise dingen gedaan waar de overgrote meerderheid nooit van had kunnen dromen. Hij heeft een franchise verankerd, talloze films naar de top van de kassa geleid en zijn plaats als een van de beroemdste mannen in de moderne geschiedenis gecementeerd.

Dankzij het aantal films waarin hij heeft gespeeld, spreekt het voor zich dat Tom Cruise tijdens zijn carrière veel liefdesinteresses op het grote scherm heeft gehad.

Tom Cruise had veel partners op het scherm

Iedereen die een Tom Cruise-film heeft gezien, is zich ook bewust van het feit dat hij meestal een liefdesbelang heeft. Eerder in zijn carrière had Cruise een aantal films waarin hij op oudere vrouwen jaagde, maar dit leeftijdsverschil verschoof in de loop van de tijd in de tegenovergestelde richting.

Zoals Film School Rejects opmerkt: "Er zijn drie gevallen in de carrière van Cruise waarin hij gevoelens krijgt voor een vrouw die vijf jaar of meer ouder is dan hij. Alle drie vinden plaats in het eerste decennium van zijn carrière. Terwijl Cruise's anciënniteit in latere films onvermeld blijft, doen deze films hun uiterste best om de aandacht te vestigen op hun leeftijdsverschil door de "onwettigheid" van de relatie te bespelen."

Over het algemeen is dat artikel best interessant om te lezen, omdat het zeker een veroudering laat zien die bevooroordeeld is ten opzichte van vrouwen in Hollywood.

Tom Cruise bevindt zich op een punt in zijn carrière waar hij nog steeds liefdesbelangen heeft op het grote scherm, en hij heeft de kans gehad om samen te werken met enkele van de beroemdste vrouwen in Hollywood.

Ondanks het feit dat Cruise een grote ster is, is niet iedereen helemaal enthousiast over de manier waarop hij zijn lippen op het grote scherm sluit.

Thandie Newton was geen fan van zijn zoenen

Dus, welke van Tom Cruise's voormalige co-sterren had enkele onsmakelijke opmerkingen over de manier waarop hij kust op het grote scherm? Het bleek niemand minder dan Thandie Newton te zijn, die naast Tom Cruise speelde in de tweede Mission: Impossible-film.

"Het was een beetje icky en een beetje nat", zei Newton.

Afzonderlijk sprak ze ook over het filmen van een romantische scène met Cruise, en de enorme hoeveelheid werk die erin ging zitten.

Nou, om het mysterie en de magie weg te nemen van wat je in de film ziet: je ligt daar, je hebt 30 mensen om je heen, die je aansporen om ervoor te zorgen dat bepaalde dingen niet gezien worden en anderen zien er goed uit. Zelfs als je aan het zoenen bent, kun je niet te hard kussen, want dan spreidt je gezicht zich een beetje over de andere persoon en het ziet er vreselijk uit. Het is zo klinisch dat je meer nadenkt over het wel of niet pletten van hem dan om hem te kussen,' onthulde ze.

Deze woorden zijn niet bepaald een goede bevestiging van de manier waarop Tom Cruise kusscènes op het grote scherm aanpakt, maar het is ook mogelijk dat Newton Cruise betrapte op een slechte zoendag. Hoe dan ook, Cruise maakte duidelijk geen indruk op de actrice met wat hij naar de tafel brengt wanneer hij zijn lippen op elkaar drukt.

Ongeacht hoe Tom Cruise omgaat met zijn zoenen op het grote scherm, het feit blijft dat hij blijft samenwerken met enkele van de mooiste vrouwen op aarde.

Aanbevolen: