Leonardo DiCaprio was nerveus om deze actrice te kussen in 'Wolf Of Wall Street

Inhoudsopgave:

Leonardo DiCaprio was nerveus om deze actrice te kussen in 'Wolf Of Wall Street
Leonardo DiCaprio was nerveus om deze actrice te kussen in 'Wolf Of Wall Street
Anonim

Leonardo DiCaprio heeft veel van zijn vrouwelijke co-sterren gekust, omdat hij de hartenbreker is die hij is. Maar we hadden nooit gedacht dat hij een bepaalde vrouwelijke co-ster zou kussen, en het schokte waarschijnlijk veel fans.

DiCaprio's kus met Joanna Lumley in The Wolf of Wall Street was een huiveringwekkend feest voor zowel de acteur als de actrice en DiCaprio was absoluut nerveus toen hij naar binnen ging om het te filmen.

Het Titanic-aluin geniet misschien niet echt van zijn kussen op het scherm, maar het hebben van een kussen met het Absoluut Fabulous-aluin en de Engelse nationale schat, maakte het waarschijnlijk alleen maar erger voor DiCaprio. Gelukkig zal zijn scène met Lumley niet de geschiedenis ingaan als een van zijn meest memorabele scènes ooit.

Dit is waarom DiCaprio zo nerveus was om de oudere vrouw te kussen.

Lumley zegt dat je niet echt kunt genieten van een kus op het scherm

Wie zou er niet graag Leonardo DiCaprio kussen? Lumley was zeker geïntrigeerd door DiCaprio te moeten kussen, maar wanneer er een kusscène in een film is, is het gewoon niet zo leuk. Het is niet zo dat de kus slecht was voor Lumley, ze deed het gewoon niet graag.

De kus kwam tijdens het deel van de film waarin Jordan zijn geld op een Zwitserse bankrekening moet verbergen. Zijn briljante plan om een 'rattenhol met een Europees paspoort' te vinden. Dus wendt hij zich tot Lumley's personage, tante Emma, de Britse tante van zijn vrouw.

Hij gaat haar ontmoeten en vraagt haar of ze de rekening op haar naam wil openen. Ze maken een wandeling door Hyde Park en praten erover en om de een of andere reden worden dingen seksueel geladen.

Eerst denkt Jordan dat Emma hem slaat, dus begint hij haar te slaan, en net als ze dit beseft, kust Jordan haar. Het is een rare wending van de gebeurtenissen en Emma beseft dit ook, dus houdt ze hem tegen.

Misschien is de reden waarom Lumley er niet zo van genoot, dat regisseur Martin Scorsese ze 15 keer liet doen om het precies goed te krijgen, en kussen op het scherm kan in het algemeen veel eisen en nemen het plezier ervan.

"Ik heb Leonardo DiCaprio ongeveer 15 keer gekust", onthulde Lumley tijdens een diner voor het goede doel Elizabeth's Legacy of Hope. "Maar ik zal je een geheim verklappen. Het is eigenlijk niet leuk om acteurs te kussen, helemaal niet leuk. Er zijn zoveel takes en je moet allebei zoveel kauwgom kauwen. Het is alsof je iemand kust in de wachtkamer van een tandarts."

Hoewel Lumley uit een komische achtergrond komt en grappige kusjes als deze geen probleem voor haar zouden moeten zijn, was ze er waarschijnlijk niet aan gewend ze zo vaak te doen. Het kan zelfs meer dan 15 keer zijn geweest.

Lumley vertelde The Mirror in 2014 dat het meer dan 27 keer was, en dat ze allebei pepermunt kregen als een "hoffelijkheid" voor de ander.

"Jullie kauwgom kauwen en pepermuntjes eten alsof je een ziekenhuis ontsmet," zei ze. "Acteurs zijn daar erg gevoelig voor, want als je dicht bij iemand voor de camera zingt of praat, of kust, is het echt behoorlijk opdringerig. Het is gewoon een beleefdheid - tanden zijn vrijwel schoongemaakt tot uitsterven."

DiCaprio was nerveus

Van alle feestjes en shenanigans die in de film plaatsvinden, was DiCaprio's favoriete onderdeel van het filmen flirten met Lumley.

"Ze is een ongelooflijk mooie, charmante vrouw", vertelde DiCaprio aan de Evening Standard voordat de film in première ging in Londen. "We besloten die make-outsessies die we vrij spontaan hebben, en ze rolde ermee. Ik hield van die flirtscène die we samen hadden."

Hoewel hij het flirtende deel van de scène leuk vond, was DiCaprio nog steeds nerveus over het sluiten van lippen met de oudere vrouw. En die 27 takes? De reden voor hen, samen met Scorsese's kieskeurigheid, was DiCaprio's nervositeit.

"Helaas, met het kussen, moest hij er even aan wennen. Dus ik dacht: 'Probeer het, probeer het opnieuw.' Er waren 27 opnames!" Lumley vertelde The Sun.

In een optreden op de Graham Norton Show legde Lumley de scène verder uit. Toen haar werd gevraagd naar de kus, zei ze: "Het was duidelijk een van de belangrijkste redenen waarom ik de rol opnam… Leo was een schattige jongen. Hij is sensationeel, een fantastische acteur en ik had er altijd naar verlangd hem te ontmoeten."

Waarom zou DiCaprio echter nerveus zijn? Lumley is absoluut het soort persoon dat de spanning zou kunnen verminderen, en het was tenslotte niet de meest romantische kus ooit. Dit was niet Jack die Rose kuste. Hoe dan ook, het is interessant om te horen wat een acteur als DiCaprio nerveus maakt. Misschien had hij het gevoel dat hij de koningin kuste?

Aan de andere kant, dit was niet de enige keer dat DiCaprio een oudere vrouw kuste. Hij kuste Dame Maggie Smith eens op een Kiss Cam-grapje op de BAFTA's in 2016. Hij was een goede sport en gaf haar een lief kusje.

Aan de andere kant was Margot Robbie doodsbang voor haar naaktscènes met DiCaprio. Ze zou het waarschijnlijk met Lumley eens zijn dat kussen op het scherm ook niet leuk is. Er was geen vuurwerk omdat "je de opnames in 17 uur doet, en het is gewoon heet en zweterig."

"In het begin was ik absoluut doodsbang. Hoeveel mentale voorbereiding ik ook deed, ik was er nog steeds erg nerveus over," zei Robbie.

We weten tenminste dat DiCaprio's kussen op het scherm goed zijn en dat hij zijn vrouwelijke medesterren, ongeacht hun leeftijd, als godinnen behandelt. Hij zou zelfs zijn smaakpapillen wegblazen met pepermunt voor hen.

Aanbevolen: