Deze actrice zei dat het kussen van Leonardo DiCaprio er beter uitkwam op het scherm

Inhoudsopgave:

Deze actrice zei dat het kussen van Leonardo DiCaprio er beter uitkwam op het scherm
Deze actrice zei dat het kussen van Leonardo DiCaprio er beter uitkwam op het scherm
Anonim

Hoewel Leonardo DiCaprio zich op de top van de Hollywood-berg bevindt, lijkt hij achter de schermen zo normaal als maar kan. Hij lacht om kinderachtige dingen zoals scheetmachines en ach, hij kijkt graag naar gewone tv-shows zoals de rest van ons, waaronder 'The Mandalorian'.

Op de set lijkt hij ook een positief figuur te zijn, hij ontwikkelt hechte relaties met co-sterren zoals Margot Robbie.

In dit artikel zullen we samen kijken naar hun chemie en waarom Robbie niet de grootste fan van hun kus was. Ze noemde het een beter moment voor de camera, vooral gezien haar zenuwen en hoe lang de dagen duurden om de populaire en succesvolle film 'The Wolf Of Wall Street' op te nemen.

Leonardo DiCaprio wist meteen dat Margot Robbie perfect geschikt was voor de rol in 'The Wolf Of Wall-Street'

In 2013 bleek 'The Wolf of Wall Street' een schot in de roos. De film van Martin Scorsese kreeg goede recensies onder de critici en kreeg een 8,2 waardering op IMDb. Bovendien scoorde het enorme aantallen aan de kassa dankzij de met sterren bezaaide cast, wat bijna $ 400 miljoen opleverde.

De cast was een belangrijke reden voor het succes van de film en volgens de hoofdrolspeler Leonardo DiCaprio zelf was het al vroeg duidelijk dat Margot Robbie naast hem in de film zou optreden.

"'Op Wolf of Wall Street, toen ik Margot zag binnenkomen en die scène met mij las, wist ik gewoon dat ik getuige was van een dynamische aanwezigheid in de bioscoop die op het punt stond te gebeuren,' zei hij. '[Martin] Scorsese en Ik stond versteld van hoeveel ze teruggaf aan de scène, vocht terug en we wisten allebei meteen dat ze een ongelooflijke carrière zou hebben", verklaarde DiCaprio naast Elle.

De rol zou de carrière van Margot Robbie veranderen, maar, zoals ze onthulde, het was behoorlijk stressvol om naast DiCaprio op te treden, gezien zijn reputatie in het bedrijf.

Margot Robbie was extreem nerveus over de hoofdrol naast Leonardo DiCaprio in 'The Wolf Of Wall Street'

Alleen voor het auditiegedeelte moest Robbie zichzelf in de arm knijpen omdat ze met DiCaprio samenwerkte, "Ik kon niet geloven dat het de eerste keer gebeurde", lachte ze. "Toen ik weer met Leo aan het werk ging, was het aardig belachelijk."

Voor Robbie keek ze op naar DiCaprio en zijn acteervaardigheden. Uiteindelijk was het werken met de acteur als samenwerken met een grote broer: "Ik ben buitengewoon vereerd om deel uit te maken van deze film. Het was ongelooflijk om met Leo samen te werken. Hij is altijd mijn favoriete acteur geweest en hij werd zo geweldig groot broer. Hij nam me onder zijn hoede en zorgde altijd voor me, wat erg leuk is ", verklaarde ze naast People.

De film zelf was om vele redenen stressvol. Niet alleen verscheen Robbie naast een van haar idolen, maar in sommige scènes was naaktheid te zien, iets wat ze van tevoren niet helemaal bekend was op het scherm. Dit bleek een aanpassing voor de actrice te zijn, samen met het feit dat ze naast DiCaprio intiem moest worden. Hoewel het voor de meeste actrices een droom lijkt, onthulde Margot dat het niet per se zo gemakkelijk of leuk was als de meesten zouden denken.

Na talloze opnames in 17 uur was het kussen van Leonardo DiCaprio niet zo spannend voor Margot Robbie

Natuurlijk wilden alle vriendinnen van Robbie weten hoe haar kus met DiCaprio achter de schermen verliep. Haar vriendenkring wilde weten of er vonken waren… Tijdens haar interview met People gaf Robbie echter toe dat dit niet het geval was en zei dat het beter overkwam in de film dan achter de schermen, gezien hoe lang de opnamedagen waren.

Al mijn vriendinnen ondervroegen me en vroegen: 'Is hij een geweldige kusser?' Ik zou ze gaan zitten en zeggen: 'Alles wat ik weet is dat zijn scherm zoenen geweldig is.’ Dan raakten ze overstuur en zeiden: ‘Zeg me dat het romantisch was en dat er vuurwerk was.’ Die waren er niet. Je doet de takes in 17 uur, en het is gewoon heet en zweterig.'

Robbie zou verder onthullen dat het fotograferen van intieme scènes zonder close niet erg gemakkelijk en extreem stressvol was: "In het begin was ik absoluut doodsbang. Hoeveel mentale voorbereiding ik ook deed, ik was er nog steeds erg nerveus over, " zegt Robbie.

“Ik moest het gewoon afmaken. Tegen het einde van de film was er zoveel naaktheid dat niemand zich zorgen maakte over het uitkleden. Nu heb ik geen idee meer van bescheidenheid! Het is grappig hoe snel ik daar ongevoelig voor ben geworden.”

Het bleek allemaal heel goed te zijn, met de twee sterren die een geweldige band ontwikkelden.

Aanbevolen: