De cast van 'Emily In Paris' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Emily In Paris' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Emily In Paris' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Emily In Paris seizoen twee kwam net uit op Netflix en wat hebben de fans de Europese stad gemist. Als je van couture, schattige cafés en exotische mannen houdt, dan is dit de show voor jou! Lily Collins speelt de hoofdrol in de show en zij is een Brits-Amerikaanse actrice. Naast haar is de baas, gespeeld door Philippine Leroy-Beaulieu, de buurjongen, gespeeld door Lucas Bravo, de vriendin van de buurjongen, gespeeld door Camille Razat, en Emily's bestie, gespeeld door Ashley Park. Emily is misschien nieuw in de stad van de liefde, maar ze weet zeker hoe ze zich thuis moet voelen.

Emily verspilde geen tijd aan het maken van vrienden en misschien zelfs wat vijanden. Ze werkt voor een marketingbureau genaamd Savoir, en ze houdt misschien een beetje te veel van haar werk. In Parijs leert ze hoe belangrijk het is om haar werk en haar leven in balans te houden. Seizoen twee eindigt met een grote cliffhanger waarin Emily beslist of ze wel of niet voor haar Franse baas Sylvie of haar Amerikaanse baas Madeline wil werken. De beslissing is aan haar en fans zullen het pas weten als seizoen drie uitkomt. Laten we voor nu eens kijken waar de cast van Emily In Paris gerangschikt staat op basis van vermogen.

9 Bruno Gouery: $100, 000-$1 miljoen netto waarde

Bruno is een Franse televisieacteur die bekend staat om het vertolken van Luc in Emily In Paris. Hij raakt bevriend met Emily op kantoor en helpt haar de Franse wegen te navigeren. Gouery is ook verschenen in de shows Doc Martin, Marie-Francine en The Truk. Schattingen van zijn vermogen lopen uiteen, maar met de groeiende populariteit van Emily In Paris lijkt het aantal hoogstwaarschijnlijk aan de hogere kant te liggen.

8 Filippijnse Leroy-Beaulieu: $1 miljoen nettowaarde

Philippine speelt de rol van Emily's Franse baas die moeite heeft om zich te verhouden tot haar Amerikaanse manieren. Sylvie Grateau is een baasvrouw en pakt de zaken heel anders aan dan Emily's Amerikaanse baas. Philippine Leroy-Beaulieu is een beroemde Franse actrice bekend van Call My Agent! (2015), Twee broers (2004) en Neuf Mois (1994). Philippine zit al bijna drie decennia in het acteerspel. Haar vermogen van $ 1 miljoen is geen verrassing na het zien van haar lange filmografielijst.

7 Samuel Arnold: $1 miljoen nettowaarde

Samuel speelt Julian, Emily's Franse collega in de show. Arnold is verschenen in een paar Franse films, toneelstukken en televisieshows, waaronder Tuer un homme, National Theatre Live: Antony & Cleopatra, Platane en meer recentelijk Pandemica. Het is geen geheim dat de doorbraakrol van Samuel Arnold afkomstig is van de populaire Netflix-show Emily In Paris. Deze show zette de carrière van Samuel op de kaart en maakt zich al op voor een derde seizoen!

6 Camille Razat: $1 miljoen nettowaarde

Camille werd in seizoen één van Emily In Paris geïntroduceerd als de vriendin van de chef-kok. Niemand zag deze plotwending aankomen en fans zagen al snel de droom van Emily en Gabriel samensmelten in het niets. Camille Razat is een Franse actrice die vooral bekend is door het spelen van Lea Morel in The Disappearance en natuurlijk Camille in Emily In Paris.

5 Lucas Bravo: $3 miljoen nettowaarde

Lucas Bravo werd meteen populair nadat hij verscheen als Emily's liefdesbelang in seizoen één van Emily In Paris. En toch lijkt populariteit het ding te zijn dat hij het meest veracht. Bravo zei in een interview: "Ik denk dat beroemd zijn het ergste is dat je kan overkomen. Het is gewoon rook. Het betekent niets", vertelde Bravo aan de Britse Times. geobjectiveerde nachtelijke zaak.” De chef-kok zei verder dat hot zijn ook een behoorlijke last is. "Je kunt niet esthetisch mooi zijn en slim zijn of diepte hebben. Ik kreeg steeds rollen als de domme gymleraar. Het is moeilijk om dat beeld te doorbreken."

4 Lucien Laviscount: $7 miljoen nettowaarde

Lucien is Emily's nieuwe vlam in de show die ze ontmoette tijdens de Franse les. Lucien Laviscount is een Britse acteur die bekend staat om zijn hoofdrollen in Katy Keene, Snatch en Scream Queens. Laviscount heeft wereldwijde bekendheid gekregen nadat ze als Alfie verscheen in seizoen twee van Emily In Paris. Wie kiest Emily… de sexy chef-kok of haar charmante klasgenoot?

3 Ashley Park: $9 miljoen nettowaarde

Park speelt Emily's ride or die in de serie en is tegelijkertijd een aspirant-zangeres. In seizoen twee sluit haar personage, Mindy Chen, zich aan bij een band en v alt uiteindelijk voor de gitarist. Ashley Park was de oorsprong van de rol van Gretchen Wieners in Mean Girls de musical, waarvoor ze werd genomineerd voor een Tony Award.

2 Kate Walsh: $20 miljoen nettowaarde

Kate Walsh speelt Emily's Amerikaanse baas die vanwege haar zwangerschap niet naar Parijs kon vliegen om de baan aan te nemen. Het personage van Walsh gaf de baan aan Emily en creëerde zo het hele concept voor deze show. Walsh staat bekend om haar rol als Dr. Addison Montgomery in de ABC-televisiedrama's Grey's Anatomy. Haar personage in de show was zo populair dat ze haar eigen spin-off-serie, Private Practice genaamd, landde die zes seizoenen duurde. Onlangs keerde Kate Walsh terug naar Gray Sloan Memorial om haar rol als Addison voor een paar afleveringen opnieuw op te nemen. Walsh's nettowaarde van $ 20 miljoen is goed verdiend na haar rollen in The Umbrella Academy, 13 Reasons Why, The Perks of Being a Wallflower en Honest Thief.

1 Lily Collins: $ 25 miljoen nettowaarde

Lily Collins is een bekende actrice in de industrie. Ze is het gezicht van Emily In Paris, maar haar carrière gaat veel verder dan dat. Collins speelde als Sneeuwwitje in de fantasiefilm Mirror Mirror, ze was Rosie in de romcom Love, Rosie en Ellen in To The Bone. Ze verscheen ook in Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Abduction, Stuck in Love, The Blind Side en The Mortal Instruments: City of Bones. Collins werd alom geprezen voor haar rol als Marla Mabrey in de komedie Rules Don't Apply, wat haar een nominatie opleverde voor de Golden Globe Award voor Beste Actrice - Muzikale Film of Komedie. Kan Emily In Paris een Emmy voor haar scoren?

Aanbevolen: