Joe Rogan weigert op deze show te verschijnen ondanks dat fans het anders willen

Inhoudsopgave:

Joe Rogan weigert op deze show te verschijnen ondanks dat fans het anders willen
Joe Rogan weigert op deze show te verschijnen ondanks dat fans het anders willen
Anonim

Joe Rogan kan op zijn podcast zeggen wat hij wil, ook al is dat niet altijd de populaire mening.

De podcasthost van 'Joe Rogan Experience' kreeg daarvoor miljoenen betaald door Spotify.

Wat we weten is dat wanneer Joe Rogan een bepaald standpunt inneemt, er altijd fans aan beide kanten over de kwestie praten.

In dit specifieke geval waren fans niet zo enthousiast over wat Joe Rogan te zeggen had. Natuurlijk, een show afwijzen is normaal, maar Rogan zelf werd afgewezen door een countryzanger genaamd Colter Wall, vanwege het feit dat hij aan het boeren was.

Hoewel fans dol waren op de authenticiteit van dat verhaal, waren ze niet dol op Joe Rogan's redenering om een enorm populaire YouTube-serie af te wijzen.

Sean Evans en Hot Ones hadden in het verleden epische gasten

Met 10,8 miljoen abonnees op YouTube is het 'First We Feast'-netwerk een van de populairste platforms op YouTube.

Natuurlijk zijn fans dol op het kanaal voor de pittige vleugelsshow 'Hot Ones'. Natuurlijk, het is echt hilarisch om celebs te zien worstelen met hete vleugels zoals 'Da Bomb', maar de gastheer Sean Evans doet ook geweldig werk door het gesprek te laten stromen, terwijl hij de gasten geweldige vragen stelt waar de meeste fans het antwoord op willen weten.

Een van zijn topgasten is Gordon Ramsay, die video heeft 100 miljoen views. Onder andere Billie Eilish, Kevin Hart, Paul Rudd, Margot Robbie, recent Tom Holland, en oh zo veel meer.

Fans vragen nog steeds om andere gasten, waaronder Keanu Reeves, Dwayne Johnson en een zeker iemand die we gaan bespreken.

Nu hebben Keanu en Dwayne het verzoek niet afgewezen voor zover we weten… de dingen zijn echter een beetje anders voor Joe Rogan, die de zaken volledig afsloot op zijn podcast 'The Joe Rogan Experience'.

Joe Rogan wees 'Hot Ones' af en zal niet van gedachten veranderen

Terwijl ze in gesprek waren met Brendan Schaub op zijn podcast, waren de twee aan het kletsen over pittige vleugels. Toen bracht Joe Rogan plotseling het onderwerp 'Hot Ones' ter sprake.

Dit is het moment waarop het hartverscheurende moment zou plaatsvinden, omdat hij niet alleen de show zou afwijzen, maar ook het interviewproces zou bekritiseren.

“Ik wil die vleugelshow niet doen. Geen goede manier om te praten, man. Zoals praten terwijl er snot uit je neus komt en je huilt? Dat is geen goede plek om te praten.”

Schaub nam het perspectief van de fan in en vertelde de gastheer dat het leuk zou zijn om hem in de show te zien, hoe dan ook: "Het zou echter interessant zijn, je zou het goed doen. Het zou echter leuk zijn, het zou leuk zijn om zie je daar."

Rogan zou niet van standpunt veranderen ondanks de woorden van Schaub: "Waarom stel je mensen persoonlijke vragen terwijl ze nauwelijks kunnen praten?"

Rogan zou ook zeggen dat hij niet van pittig eten houdt, hoewel hij het niet erg vindt om af en toe pittig te eten, waarbij hij vermeldt dat de heetste peper die hij ooit heeft gegeten een 8 was.

Ondanks zijn standpunt over de kwestie, waren fans niet al te blij met zijn opmerkingen en gedachten over de show.

Fans roosteren Joe Rogan voor het afwijzen van het 'First We Feast'-netwerk

Hoe weten we dat fans Joe Rogan willen zien op 'Hot Ones'? Welnu, de video alleen op YouTube waarin Rogan bespreekt waarom hij de show niet zou doen, heeft bijna 8 miljoen views!

Het is duidelijk dat de fans zijn kant niet kiezen in deze, aangezien de opmerkingen over Rogan en zijn gevoelens met betrekking tot de show gingen.

"De echte reden dat hij het nooit zal doen, is omdat hij de enige kale man in de kamer wil zijn."

"Joe: "Het is geen goede manier om met mensen te praten" Letterlijk iedereen op hete heeft gezegd hoe goed een interview het is."

"Joe: "Geen goede manier om te praten, er komt snot uit je neus, je huilt" -Schuift een microfoon voor de UFC-jager met een gespleten lip en een gezwollen oog dicht."

"Dit zou moeten worden genoemd "Waarom Joe Rogan Hot Ones niet begrijpt."

"Dat is het hele punt van hotties dat ze persoonlijke en goede vragen stellen terwijl hun mond in brand staat, wat betekent dat ze niet op hun hoede zijn en je interessantere antwoorden krijgt. Het is ook erg vermakelijk."

Er was geen enkele opmerking die Rogan's standpunt in de show verdedigde, wat echt de populariteit laat zien tussen 'Hot Ones' en de interviewstijl van Sean Evans.

Wie weet, misschien heroverweegt Joe Rogan, gezien alle terugslag… Ja, waarschijnlijk niet.

Aanbevolen: