Dave Bautista weigert met deze acteur in een film te verschijnen

Inhoudsopgave:

Dave Bautista weigert met deze acteur in een film te verschijnen
Dave Bautista weigert met deze acteur in een film te verschijnen
Anonim

Oh, hoe dingen zo snel kunnen veranderen. Dave Bautista begon zijn tv- en filmcarrière met een kleine rol in 'Smallville'. Op dat moment dacht hij dat zijn acteercarrière voorbij was met het eenmalige optreden.

Dat mocht echter niet het geval zijn. Het ging gepaard met veel strijd, want Dave was niet alleen blut, maar hij worstelde al vroeg met zijn acteervaardigheden.

Met hard werken zou het allemaal veranderen en al snel werd Dave een enorme Hollywood-ster.

Tegenwoordig is hij een veelgevraagde acteur en bovendien heeft hij projecten als 'Suicide Squad' afgewezen, die later zouden worden gehecht aan iemand die Dave veel te goed kent uit zijn vorige leven.

Het blijkt dat Dave niets te maken wil hebben met deze genoemde acteur.

De weg voor Dave Bautista in Hollywood was niet gemakkelijk

Opgemerkt moet worden dat Dave Bautista's Hollywood-reis niet gemakkelijk was. In feite worstelde hij al vroeg, vooral tijdens een van zijn eerste projecten. Op dat moment realiseerde de voormalige sportentertainer zich dat hij hulp nodig had.

“Ik speelde een heel klein deel, een cameo-rol in een film genaamd Wrong Side of Town. In de eerste scène realiseerde ik me hoe slecht ik was. Ik dacht dat, aangezien ik dingen op de camera had gedaan in WWE, dit hetzelfde zou zijn, dat het hetzelfde zou zijn, maar toen realiseerde ik me: "Ik ben DIT SLECHT, man." Ik realiseerde me hoe moeilijk het was.”

Dave zou de situatie verhelpen door het werk te doen en een acteercoach in te huren. Hij noemt dit het grootste keerpunt in zijn carrière. Al snel kreeg Dave een aantal grote projecten op zijn cv, natuurlijk de grootste, ' Guardians of the Galaxy'.

Hij is nu een grote ster, met talloze projecten om in de toekomst aan te werken. Gezien zijn recente woorden staat hij echter niet per se open voor samenwerking met zomaar iemand.

Bautista heeft geen interesse om samen met John Cena te werken

Dave Bautista maakte duidelijk dat hij een acteur wil worden, geen ster. Volgens Dave volgen mensen als John Cena en Dwayne Johnson het pad van sterren in Hollywood en maken ze popcorn-achtige films. Wat hem betreft, hij wil films met een diepere betekenis, zoals 'Dune'.

"Vergelijk me niet met The Rock of John Cena. Iedereen doet het, die jongens zijn worstelaars die filmsterren werden. Ik ben… iets anders. Ik was een worstelaar. Nu ben ik een acteur."

"Rock was in zekere zin een filmster voordat hij zelfs maar een filmster was", voegde hij er later aan toe. "Er is iets aan hem dat heel speciaal is. Ik zou dat nooit van hem afnemen", zei Bautista. "Zou ik hem een geweldige acteur vinden? F- nee."

Dave zou er verder aan toevoegen dat hij hardere projecten wil, en niet die vergelijkbaar zijn met waar John Cena in het verleden aan heeft gewerkt: "Ik wil goede rollen. Ik geef niet om Fast and Furious of Bumblebee. … Dat is niet het soort sterrendom dat ik wil. … Ik wil in Dune zijn. Ik wil werken met Denis Villeneuve. Ik wil werken met Sam Mendes en Jodie Foster, "zei Bautista. "Ik wil samenwerken met Academy Award-winnaars. Ik ben er trots op een acteur te zijn. Ik wil dat respect, die geloofwaardigheid en opleiding."

Gezien die woorden, zouden sommigen denken dat John Cena er aanstoot aan zou nemen, maar in plaats daarvan is het precies het tegenovergestelde.

John Cena begreep de opmerkingen van Dave Bautista

'Ik word liever niet op één hoop gegooid', waren Bautista's woorden via Twitter, toen hij sprak over de hoofdrol in een film met John Cena.

John werd gevraagd naar de opmerkingen naast Esquire en verrassend genoeg nam Cena de bescheiden benadering aan en verklaarde dat hij Dave's gevoelens begreep.

"Daar ben ik super verdrietig over, want Dave Bautista is een ongelooflijk begaafde acteur", zei Cena. "Hij heeft fantastisch werk verricht. Maar ik denk dat als iemand zo'n uitspraak doet, ik denk dat het belangrijkste is om te proberen de dingen vanuit hun perspectief te bekijken. Dave heeft zo hard aan zijn vak gewerkt. En hij is zo toegewijd aan zijn personages. En wil echt een oeuvre naar voren brengen dat hem zijn eigen identiteit geeft. Ik begrijp dat 100 procent.”

John begrijpt dat Dave erkend wil worden voor zijn werk en zijn eigen weg wil gaan tijdens zijn weg als acteur. Een geweldige reactie van John, die in alle ernst ook een carrière in de lift heeft na zijn fantastische optreden in 'Suicide Squad'.

Aanbevolen: