One Brand weigert Zayn Malik te mijden ondanks zijn recente schandaal

Inhoudsopgave:

One Brand weigert Zayn Malik te mijden ondanks zijn recente schandaal
One Brand weigert Zayn Malik te mijden ondanks zijn recente schandaal
Anonim

Alles leek goed te gaan in de Malik en Hadid-clan, maar wie wist dat er een schandaal broeide achter de glazen van geluk?

Met Zayn Malik beschuldigd van intimidatie van Gigi Hadid's moeder, Yolanda Hadid, waren fans sceptisch over merken die niet steunden, aangewakkerd door geruchten dat zijn platenlabel hem had ontslagen.

Ondanks de scepsis zijn de merken grotendeels stil gebleven over de kwestie, en de uitdrukking "Stilte spreekt meer dan woorden" is nog nooit zo toepasselijk geweest.

Eén merk weigerde echter de situatie te erkennen. Het bleef met Zayn samenwerken aan een voortdurende samenwerking die begon vóór het schandaal en werkt met hem samen - het in de VS gevestigde brillenmerk Arnette.

Dit merk heeft Zayn Malik niet gedumpt

Zayn kondigde zijn samenwerking met 'Arnette' aan in een zelden betaalde promotiepost op 5 oktober 2021, geïnspireerd op zijn derde studioalbum, 'Nobody Is Listening', uitgebracht in januari van hetzelfde jaar.

De Pillowtalk-zanger, die geen onbekende is in mode, heeft samengewerkt met Versus Versace en Giuseppe Zanotti. Zijn nieuwste onderneming met Arnette komt binnen als een verademing, met brillen als zijn doelwit.

De eerste drop, 'Utopia', uitgebracht op 11 oktober 2021, stra alt "80's nostalgie en eigentijdse houding" uit, die uitzonderlijk goed past bij Zayns discografie van soulvolle en funky R&B. De collectie had vijf modellen met donkere en gedurfde kleuren die de goede kant van experimenteel en chic schreeuwen. De namen van de Utopia-modellen zijn Drophead, GTO, Type Z en Type Sun.

Met het succes van de samenwerking had niemand het schandaal verwacht dat eind oktober van hetzelfde jaar Maliks leven overnam. Hij werd beschuldigd en aangeklaagd voor vier strafbare feiten van intimidatie van Gigi en Yolanda Hadid.

Hoe heeft het schandaal invloed op Zayn gehad?

Malik werd aangeklaagd voor het slaan van Yolanda toen ze het huis van het stel 'binnendrong' zonder te kloppen of hem vooraf te informeren toen Gigi in Parijs was.

Hij werd beschuldigd van het verbaal en fysiek duwen van Yolanda tijdens de woordenwisseling over haar betrokkenheid bij Zayn en Gigi's dochter, Gigi bellen en haar verbaal betwisten.

Zayn, die de aanklacht niet betwistte, kreeg een boete met onder meer een proeftijd van 90 dagen van in totaal 360 dagen, het volgen van lessen woedebeheersing en een programma voor huiselijk geweld.

Er wordt beweerd dat het conflict aan de gang was en dat Yolanda de grenzen niet respecteerde en Zayns positie als de vader van haar kleinkind en als de vriend van Gigi voortdurend kleineerde.

Er was ook een onderliggende spanning over Yolanda die foto's van de baby plaatste toen Zayn erop had aangedrongen dat privacy belangrijk voor hem is. Hij is een zeer gereserveerd persoon.

Malik, die bekend staat om zijn onconventionele uren vanwege zijn muziek, vond het naar verluidt niet leuk dat Yolanda zijn huis binnenkwam en zijn routine met zijn dochter verstoorde.

Wat heeft Zayn over het drama gezegd?

Zayn reageerde op de situatie met een op zijn Twitter gedeeld bericht waarin stond dat hij niet blij was met een familiekwestie die "op het wereldtoneel werd gegooid zodat iedereen ze uit elkaar kon halen."

Hij verklaarde: "Ik hoop echter op genezing voor alle betrokkenen met de harde woorden die zijn gedeeld en nog belangrijker, ik blijf waakzaam om Khai te beschermen en haar de privacy te geven die ze verdient."

Gigi en Zayn werden in september 2020 gezegend met hun dochter en sindsdien hebben ze haar ondanks Yolanda's inspanningen uit de schijnwerpers gehouden.

Ergens in de tijd van het conflict gingen Zayn en Gigi uit elkaar na een relatie van bijna 3 jaar. Het paar heeft wederzijds gekeken naar manieren van co-ouderschap.

Is Arnette Zayn blijven steunen?

Sinds het schandaal dachten fans dat Arnette de samenwerking met Zayn zou afblazen, maar ze bewezen dat iedereen ongelijk had door op 10 maart 2022 hun tweede collectie genaamd "Retro-Town" uit te brengen.

De tweede druppel houdt de tonen donker en stijlvol, met accenten in zwart, grijs en goud. De namen van de 'Retro Town'-modellen zijn Agent Z, Daken en The Professional. De collectie pronkt met een retro-videogame-achtige sfeer genaamd "Z Land", wat trouw is aan Zayns element, aangezien hij een fan is van videogames.

Arnette, die eerder heeft samengewerkt met Post Malone, is gespot op Bella Hadid en Justin Bieber, die opschept over het gebruik van duurzame materialen zoals bioplastic, bio-acetaat en biolenzen die 100% biologisch afbreekbaar zijn en ook recyclebaar.

Het is duidelijk dat ze specifieke prioriteiten hebben in hun producten en hun woordvoerders, en ze lijken achter Zayn Malik te staan ondanks zijn recente mediadrama.

Aanbevolen: