10 beroemdheden die een vervreemde relatie met hun kinderen hebben

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die een vervreemde relatie met hun kinderen hebben
10 beroemdheden die een vervreemde relatie met hun kinderen hebben
Anonim

Will Smith, heel beroemd, heeft een geweldige relatie met zijn kinderen, maar niet elke ster kan zoveel geluk hebben, of zo goed als een ouder. Roem kan je relaties bemoeilijken en het kan zelfs leiden tot vetes die het gevoel hebben dat ze nooit zullen eindigen. Angelina Jolie is nog steeds niet in gesprek met haar vader, ondanks dat ze allebei sterren op de A-lijst zijn.

Tom Cruise heeft zijn kind al jaren niet meer gezien met Katie Holmes. Zij en nog veel meer praten niet met hun kinderen.

10 Jon Gosselin

De voormalige ster van de realityshow Jon en Kate Plus 8 verloor bijna al zijn geld toen hij door de pijnlijke en openbare scheiding ging die hij deed met Kate Gosselin. Het paar was beroemd om hun zeslingreeks kinderen en kreeg er een hele show van, alleen voor hun huwelijk dat eindigde in een bittere scheiding. Naarmate de procedure vorderde, verloor Jon de voogdij over de kinderen en is sindsdien vervreemd van zijn kinderen gebleven. Dankzij de scheiding ging hij van miljoenen waard naar slechts $ 50.000.

9 Brad Pitt

Toen hij getrouwd was met Angelina Jolie, werd Pitt de ouder van 6 kinderen, genaamd Shiloh, Vivien, Maddox, Knox, Zahara en Pax. Sinds hun scheiding in 2019 heeft Pitt vrijwel geen contact meer gehad met zijn oudste zonen Maddox en Pax.

8 Tom Cruise

Tom Cruise's relatie met Katie Holmes was jarenlang het onderwerp van tabloidvoer, vooral na Tom's beroemde freakout op Oprah's bank. Sinds ze van Tom is gescheiden, heeft Holmes bevestigd dat ze is onderworpen aan allerlei manipulaties van de Scientology Kerk, die Cruise beroemd gebruikt als een van hun grootste mascottes. Velen geloven ook dat de relatie een PR-stunt was die door de kerk werd gecontroleerd om de aanhoudende geruchten over de seksualiteit van Tom Cruise de kop in te drukken. Terwijl ze samen waren, hadden Holmes en Cruise een dochter genaamd Suri. Holmes kreeg de volledige voogdij en Suri heeft al jaren relatief geen contact met haar vader.

7 Tom Hanks

Terwijl Tom Hanks bekend staat als een van de aardigste jongens in Hollywood, is zijn zoon Chet Hanks een prominente anti-vaxxer met een uitgebreid en gewelddadig strafblad. Hanks heeft geprobeerd afstand te houden van de capriolen van zijn zoon en de spanning tussen de twee is waarschijnlijk hoog, aangezien Chet blijft geloven in covid-19-complottheorieën, ondanks het feit dat zijn vader het virus in 2020 opliep. Hanks staat op goede voet met zijn andere zoon Colin Hanks, die nu een volleerd acteur is. Hanks, de aardige vent die hij is, doet zijn best om een goede vader te zijn.

6 Jon Voight

De ster van Hollywood-klassiekers als Midnight Cowboy is ook de vader van Angelina Jolie. Het lijkt erop dat Jolie geen pauze kan krijgen van vaderdrama, want niet alleen haar ex-man Brad Pitt is op de vlucht met hun kinderen, maar zij is ook op de vlucht met haar vader. Er zijn veel redenen voor hun ruzie, waarvan de politiek er een is. Voight is een hardcore extreemrechtse Republikein en extreem, soms zelfs gewelddadig, pro-oorlog. Jolie is waarschijnlijk een van de meest getalenteerde humanitaire hulpverleners in Hollywood en doet verschillende goodwill-missies voor de Verenigde Naties. Het is gemakkelijk in te zien waarom ze niet met elkaar overweg kunnen. De twee zijn de afgelopen jaren echter begonnen hun vete te temperen.

5 Anthony Hopkins

Hopkins had in 1968 een dochter die hij nooit heeft grootgebracht. Hij verliet haar toen ze nog een peuter was, en de dochter, Abigail genaamd, kan niet goed praten met haar beroemde vader, hoewel Hopkins is geciteerd en zegt dat hij zijn dochter het beste wenst. De kans op een reünie is hoogst onwaarschijnlijk.

4 Woody Allen

Inhoudswaarschuwing: de zaak van Allen omvat beschuldigingen van kindermishandeling en seksueel geweld.

Allen had twee kinderen bij de geboorte met zijn ex Mia Farrow, en ze adopteerden verschillende anderen. Zijn dochter Dylan Farrow heeft de regisseur ervan beschuldigd haar te hebben verkracht toen ze nog een kind was. Haar broer, de schrijver Ronan Farrow, bevestigt dit verhaal. Allen dreef een wig tussen hem en zijn kinderen toen hij van Mia Farrow scheidde om met een van hun geadopteerde kinderen te trouwen. De beschuldigingen en het bizarre huwelijk hebben de eens gerespecteerde komedie-erfenis van Allen permanent aangetast.

3 Courtney Love

Courtney Love en wijlen Kurt Cobain hadden slechts één kind samen voor de dood van de Nirvana-frontman. Frances Bean Cobain werd geboren in 1992 en heeft haar hele jonge leven het lastige gedrag van haar moeder moeten doorstaan. Dat kan ertoe leiden dat een kind zich verbitterd en verwaarloosd voelt, zoals Frances zeker deed. De twee hebben zich sindsdien echter verzoend en hebben nu een hechtere relatie dan ooit tevoren.

2 Jackie Chan

Hoewel Chan beroemd is om zijn vriendelijke en lieftallige houding, kan zijn thuisleven totaal anders zijn dan het leven dat we in het openbaar zien. Chan's dochter Etta Ng heeft beweerd dat haar vader haar dakloos heeft gemaakt en weigert met haar te praten sinds ze uit de kast kwam als lesbienne. Het is triest om te bedenken dat ieders favoriete kungfu-koningin problemen heeft met de LGBTQ+-gemeenschap, en hopelijk zijn de beschuldigingen niet waar of komen de twee snel met elkaar overeen.

1 Kanye West

Ten slotte was een van de meest recente spraakmakende vervreemdingen de wig die Kanye West, ook wel Ye genoemd, tussen hem en zijn kinderen heeft gedreven. Zijn ex-vrouw Kim Kardashian beperkt de tijd dat hun kinderen bij hun vader komen nauwlettend en houdt de beveiliging dichtbij omdat Kanye weigert zijn medicatie voor geestelijke gezondheid in te nemen, heeft gedreigd met geweld tegen haar nieuwe vriend Pete Davidson en blijft haar lastigvallen met ongewenste geschenken, aandacht en publieke beledigingen in een zwakke poging om haar terug te winnen. Nou, drie slagen en je bent uit Ye. Totdat hij zijn gedrag corrigeert, zal Kim hem waarschijnlijk geen bezoekrecht meer geven, en zijn voortdurende capriolen doen zijn kansen schaden als hij de voogdij over zijn kinderen wil terugkrijgen. Maar het is duidelijk dat Kim denkt dat hij een afschuwelijk voorbeeld geeft, en men kan niet anders dan zich afvragen hoe Noord-West dit allemaal aanpakt.

Aanbevolen: