Lily Collins en 9 andere beroemdheden die dit jaar in het geheim een relatie hebben gehad

Inhoudsopgave:

Lily Collins en 9 andere beroemdheden die dit jaar in het geheim een relatie hebben gehad
Lily Collins en 9 andere beroemdheden die dit jaar in het geheim een relatie hebben gehad
Anonim

Een Hollywood-ster zijn en in het openbaar staan was vroeger synoniem. Beroemdheden lieten elke beweging in de gaten houden en om te zeggen dat velen genoten van deze aandacht zou gewoon een understatement zijn. Daar hebben we de afgelopen decennia echter verandering in gezien. Hoewel ze nog steeds in de schijnwerpers staan, proberen verschillende sterren nu de belangrijkste delen van hun leven privé te houden.

Het is niet ongebruikelijk dat fans speculeren over wat hun favoriete beroemdheid aan het doen is, met wie ze ruzie hebben of met wie ze momenteel aan het daten zijn. Nog populairder is nu het concept van geheime bruiloften. Zo nu en dan is er een nieuwe celeb die de krantenkoppen ha alt om in het geheim de knoop door te hakken, en vaker wel dan niet, we hebben er dit jaar veel gezien. Van zangers tot acteurs tot realitysterren en modellen, hier zijn sterren die dit jaar in het geheim een relatie hebben gehad!

10 Lily Collins en Charlie McDowell

Op 4 september 2021 trad de 32-jarige actrice Lily Collins officieel toe tot de lijst van getrouwde A-listers toen ze in het huwelijksbootje stapte met haar oude beau Charlie McDowell tijdens een intieme Colorado-ceremonie. Een paar dagen later op Instagram, deelde de actrice meerdere dromerige foto's van haar grote dag die fans deed stromen. Gekleed in een prachtige kanten trouwjurk van Ralph Lauren zag Collins er adembenemend uit. "Ik zal nooit goed kunnen beschrijven hoe buitenaards het afgelopen weekend was, maar magisch is een goede plek om te beginnen", schreef de actrice trots in een Instagram-bericht.

9 Anna Faris en Michael Barrett

Anna Faris en haar man Michael Barrett zijn dit jaar blijkbaar ook in het huwelijksbootje gestapt en als er geen misstap was geweest in haar podcastshow, zouden we het tot nu toe waarschijnlijk niet weten. De actrice kondigde terloops aan dat ze getrouwd was op haar podcast, Unqualified, en volgde het snel op met een subtiele verontschuldiging. "Mijn excuses. Ik wist niet… Het spijt me, schat. Ik flapte dat er gewoon uit, maar het voelt gewoon [als] dat ik geen verloofde meer kan zeggen. Bedankt, het was geweldig. Het voelt geweldig,” onthulde ze.

8 Jasmine Tookes en Juan David

Het fotomodel en haar nu-echtgenoot Juan David zeiden hun "I do's" op 4 september met haar minnaar Juan David en hoewel het huwelijk een intieme aangelegenheid was, vingen we een glimp op van hun speciale dag via foto's. Op Instagram deelde Jasmine foto's van zichzelf terwijl ze een prachtige Zuhair Murad-trouwjurk aantrok die zelfs Grace Kelly groen van jaloezie zou hebben gemaakt.

7 Ariana Grande en D alton Gomez

Na meer dan een jaar te hebben gedate, trouwde popster Ariana Grande op 15 mei 2021 tijdens een privéceremonie in hun huis in Montecito, Californië met haar vastgoedbeau D alton Gomez. Naar verluidt waren er minder dan 20 gasten aanwezig om het paar hun geloften te zien uitspreken, maar fans vingen later een glimp op van de grote dag op sociale media. Een zwart-witfoto van Ariana en haar man heeft sindsdien miljoenen likes en honderden reacties verzameld.

6 Issa Rae en Louis Diame

De onzekere ster zette het internet in rep en roer toen ze haar huwelijk met de mooie Loius Diame aankondigde. Voor haar grote dag verblufte Issa Rae in een op maat gemaakte Vera Wang-jurk die veel monden liet vallen. Zoals velen die ervoor kozen om in het geheim te trouwen, schitterde Issa Rae sociaal met verschillende prachtige foto's van haar huwelijk, en voor zover we kunnen zien, was de ceremonie net zo mooi als zij!

5 Vanessa Grimaldi en Josh Wolfe

Na een lange zoektocht naar liefde kreeg de 33-jarige realityster Vanessa Grimaldi eindelijk haar perfecte man. Vanessa was een deelnemer aan seizoen 21 van The Bachelor, waar ze haar ex-geliefde Nick ontmoette. De relatie was echter van korte duur, maar dat weerhield Grimaldi er niet van door te gaan in haar zoektocht naar liefde. Ze vond al snel weer liefde met acteur Josh Wolfe en in augustus 2020 was het stel verloofd. Ze stapten uiteindelijk in het huwelijksbootje tijdens een intieme ceremonie in augustus 2021 in Vanessa's geboorteplaats, Montreal, Canada,

4 Gwen Stefani en Blake Shelton

De pandemie van het coronavirus zorgde ervoor dat Gwen en Shelton vorig jaar hun droomhuwelijk niet konden vieren, maar het paar kreeg een relatie zodra de kans zich voordeed! De beroemde zangers stapten in het huwelijksbootje tijdens een kleine ceremonie op hun ranch in Oklahoma en deelden fragmenten met fans op sociale media.

3 Nicolas Cage en Riko Shibata

Voor zijn vijfde huwelijk koos Nicolas Cage voor een rustigere en ingehouden ceremonie. De 57-jarige acteur en zijn 26-jarige beau Riko Shibata zeiden in februari hun "I do's" in Wynn Casino and Hotel in Las Vegas. "Het is waar, en we zijn erg blij", zei Cage terwijl hij het nieuws bevestigde aan People magazine.

2 Justin Hartley en Sofia Pernas

This Is Us-acteur Justin Hartley en zijn vriendin-actrice Sofia Pernas trouwden in mei 2021, maar hielden het geheim voor het publiek. Het was niet dat het paar werd gezien met trouwringen tijdens de MTV Movie and TV-awards, maar het werd duidelijk dat ze in feite in het huwelijksbootje waren gestapt. We hebben misschien geen uitnodiging gekregen, maar we zijn zeker enthousiast over deze twee!

1 Jordan Connor en Jinjara Mitchell

Jordan Connor kon op 4 september eindelijk trouwen met zijn oude verloofde, Jinjara Mitchell, tijdens een ceremonie die naar verluidt slechts 50 gasten had. Het stel ontmoette elkaar voor het eerst in een acteerles in 2012 en verloofde zich in 2018. Nu ze getrouwd zijn, kijken Connor en Mitchell ongetwijfeld uit naar de volgende fase van hun leven samen!

Aanbevolen: