10 Beroemdheden die samen met hun kinderen hebben gehandeld

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die samen met hun kinderen hebben gehandeld
10 Beroemdheden die samen met hun kinderen hebben gehandeld
Anonim

Als beroemdheden kinderen krijgen, vragen we ons vaak af of hun kinderen in hun voetsporen zullen treden. Voor veel kinderen is dat niet het geval, omdat ze een zo normaal mogelijk leven willen leiden. Aan de andere kant zijn er ook tal van beroemde kinderen die in dezelfde schijnwerpers willen staan als hun beroemde ouders en er alles aan zullen doen om hun carrière te starten en op gang te brengen.

Nadat ze zijn doorgebroken in de acteerwereld, nemen veel kinderen van beroemdheden elke rol op zich die ze maar kunnen krijgen. Sommige van deze rollen omvatten acteren naast hun ouders, wat zorgt voor een geweldige chemie. Of deze beroemdheden en hun kinderen besluiten om met elkaar door te gaan of niet, is geheel aan hen, maar er zijn veel gevallen waarin ze de beste co-sterren vormen.

9 Angelina Jolie en Vivienne Jolie-Pitt

angelina jolie en vivienne jolie pitt
angelina jolie en vivienne jolie pitt

Het is niet duidelijk of Angelina Jolie's kinderen in haar voetsporen zullen treden als het op acteren aankomt. Een van haar dochters, Vivienne, was echter naast haar in de film Maleficent. Als je de film niet hebt gezien, moet Angelina een eng kostuum aantrekken om in karakter te komen, en elk kind dat ze probeerden te laten optreden naast haar, werd uiteindelijk te bang voor haar om daadwerkelijk te acteren.

De producenten probeerden zelfs een van Angelina's kinderen te gebruiken en ze waren ook allemaal bang voor haar. Dat was totdat ze Vivienne probeerden. Ze was de enige die geen slechte reactie op haar moeder had, dus ze kon de kleine rol in de film scoren. Ze was absoluut de dappere uit de Jolie-Pitt-clan.

8 Susan Sarandon en Eva Amurri

Susan Sarandon en Eva Amurri
Susan Sarandon en Eva Amurri

Susan Sarandon en haar dochter Eva Amurri hebben heel wat keren naast elkaar opgetreden. In 2002 waren ze allebei in de film The Banger Sisters waar Eva de dochter van Susan speelde. Het ging zo goed met hen in die film dat ze opnieuw naast elkaar speelden voor de film Mother's Day. Omdat ze in het echte leven moeder en dochter zijn, hebben ze natuurlijk een goede chemie, waardoor ze in de toekomst vaker naast elkaar in films zullen worden gecast.

7 Tina Fey en Alice Richmond

Tina Fey en Alice Richmond
Tina Fey en Alice Richmond

Tina Fey is erg stil over haar persoonlijke leven, omdat ze haar privéleven graag goed privé houdt. Als gevolg hiervan krijg je haar kinderen niet vaak te zien. Toen 30 Rock in de lucht was, was er een scène waarin er een flashback was naar Liz Lemon tijdens haar jeugd. Little Liz Lemon leek erg op Tina Fey, dus je kon het niet helpen om de casting director toe te juichen.

Het kleine meisje dat Little Liz Lemon speelde, was echter eigenlijk Tina's dochter, Alice Richmond. Ze was pas zeven jaar oud op het moment van filmen, en we denken dat het veilig is om te zeggen dat als ze ooit in de voetsporen van haar moeder wilde treden, ze zeker een geweldige carrière voor de boeg heeft.

Sylvester And Sage Stallone

Sylvester en Sage Stallone
Sylvester en Sage Stallone

Sylvester Stallone en zijn zoon Sage hadden niet altijd de gemakkelijkste relatie tussen hen twee, omdat het altijd een beetje gespannen was. Ze slaagden er echter in om dingen opzij te zetten toen ze samen schitterden in Rocky V, waar ze vader en zoon speelden. Natuurlijk, als vader en zoon, hadden ze een geweldige chemie op het scherm samen, en die Sage bracht veel van zijn woede naar zijn vader in de rol, en maakte het veel rauwer en echter. Helaas stierf Sage op 13 juli 2012 op 36-jarige leeftijd aan een hartaanval.

6 Will en Jaden Smith

Will en Jaden Smith
Will en Jaden Smith

Will Smith en zijn zoon Jaden hebben heel wat keren naast elkaar opgetreden. In 2006 verschenen de twee in de film The Pursuit of Happyness, waar ze vader en zoon speelden en samen een geweldige chemie op het scherm hadden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze lovende recensies kregen die naast elkaar in die film speelden. Meest recent verschenen de twee samen in een andere film, After Earth. Het lijkt erop dat Jaden de gave heeft om net als zijn vader te handelen en hopelijk zullen we de twee in de toekomst samen zien optreden.

5 Bruce en Rumer Willis

Bruce en Rumer Willis
Bruce en Rumer Willis

Bruce Willis en zijn dochter Rumer zijn absoluut een behoorlijk beroemd vader-dochterduo. Aangezien Rumer's vader Bruce is en haar moeder Demi Moore, is het alleen maar logisch dat ze betrokken zou willen zijn bij acteren en andere vormen van showbusiness. Een keer deelde Rumer het scherm met haar vader in de film Hostage. Natuurlijk speelde ze de dochter van Bruce op het scherm terwijl hij werkt aan het redden van een gegijzeld gezin. In de loop der jaren zou ze met haar beide ouders aan veel verschillende projecten gaan werken.

4 Gwyneth P altrow en Blythe Danner

Gwyneth P altrow en Blythe Danner
Gwyneth P altrow en Blythe Danner

Mensen vergeten vaak dat Blythe Danner de moeder van Gwyneth P altrow is. Ze zijn allebei grote namen in Hollywood en hebben in de loop der jaren nogal wat projecten geboekt, waarvan er één naast elkaar speelde. In 1994 werkten de twee samen aan een theatrale productie van The Seagull, waarin ze allebei speelden. Ze hebben allebei toegegeven dat het niet gemakkelijk was om samen te werken, maar ze hebben er wel met plezier op teruggekeken. Gwyneth is sindsdien zeker in de voetsporen van haar moeder getreden.

3 Meryl Streep en Mamie Gummer

Meryl Streep en mamie Gummer
Meryl Streep en mamie Gummer

We weten allemaal dat Meryl Streep een geweldige actrice is, dus we kunnen er vrijwel van uitgaan dat de acteergenen door het bloed van haar dochter Mamie Gummer lopen. Mamie en Meryl hebben meerdere keren naast elkaar opgetreden. Ze deelden voor het eerst het scherm in de film uit 1986, Heartburn. Meest recent speelde Mamie ook samen met haar moeder in de film Ricki and the Flash. Meryl en Mamie zijn perfect om moeder-dochterduo's in films te spelen, omdat ze er letterlijk hetzelfde uitzien, en ze zijn allebei waanzinnig getalenteerd.

2 Robin en Zelda Williams

Robin en Zelda Williams
Robin en Zelda Williams

De wereld was ongelooflijk verdrietig toen we erachter kwamen dat Robin Williams helaas was overleden. Gelukkig kon hij, voordat hij stierf, samen met zijn dochter Zelda optreden. Ze maakte haar grote acteerdebuut in 2004 en kon met haar vader werken in de film House of D. Natuurlijk had Robins dood een enorme impact op Zelda, net als de hele wereld. Zelda liet de dood van haar vader haar er echter niet van weerhouden om te acteren, aangezien ze zijn nalatenschap op haar eigen manier voortzet.

1 George en Mayan Lopez

george en mayan lopez
george en mayan lopez

George Lopez en zijn dochter Mayan hebben ook al eerder naast elkaar opgetreden. Ze speelde een gastrol in een aflevering van George Lopez waar ze Jackie speelde, een klasgenoot van Max. Max en zijn vrienden vormen een rockband en Mayans karakter is gefascineerd door de jongens in de band, dus ze is constant aanwezig om ze te zien oefenen. Ze speelde ook in Mr. Troop Mom, een film waarin ook haar vader speelde. We weten niet zeker of ze wel of niet in de voetsporen van haar vader wil treden, maar ze heeft zeker een beetje de acteermicrobe, net als hij.

Aanbevolen: