Paige Spiranac onthult "slechtste date ooit" op Instagram AMA

Inhoudsopgave:

Paige Spiranac onthult "slechtste date ooit" op Instagram AMA
Paige Spiranac onthult "slechtste date ooit" op Instagram AMA
Anonim

Golfinstructeur en social media-ster Paige Spiranac heeft haar 3,2 miljoen Instagram-volgers opengesteld over haar vroege datingproblemen.

Paige Spiranac vertelt over haar "slechtste date ooit"

De golfer die influencer is geworden, heeft onthuld dat haar slechtste date resulteerde in een gratis taco en niets anders.

Deze man waarvan ik dacht dat het mijn vriendje was, stelde me voor als zijn vriend, en toen nam hij me mee naar Taco Bell, en kocht niet eens iets voor me, maar gaf me de gratis taco die hij kreeg bij zijn ma altijd”, legde Spiranac uit op haar Instagram-pagina. “Waarschijnlijk de slechtste date die ik ooit heb gehad.”

Spiranac, 28, gebruikte haar sociale media ook om de draak te steken met de langdurige verloofde en de jongere broer van quarterback Patrick Mahomes nadat Kansas City Chiefs verloor van Cincinnati Bengals. "Patrick Mahomes is slecht. Stel je voor dat je vandaag verliest en dan naar huis moet om Jackson en Bretagne TikToks te maken", tweette Spiranac in verband met de video's van Brittany Matthew op sociale media.

Het was echter allemaal een luchtige grap, aangezien de 28-jarige later toegaf dat het trio allemaal 'winnen in het leven'.

Influencer onthult rampzalig datingleven op school

Door de jaren heen heeft Spiranac haar vele datingrampen gedeeld op de Playing A Round-podcast die ze host. Ze onthulde dat mannen gratis golflessen en uitrusting zouden gebruiken, maar eigenlijk nooit een relatie wilden.

"Dus op de universiteit had ik het moeilijk om dates te krijgen, dus ik gebruikte golf als een in en zei: 'Geef je gratis golfballen, geef je lessen'", onthulde ze dinsdag."Maar er was een man die een vriendin had, hij leidde me omdat zijn spel zoveel beter werd van al deze gratis lessen, en hij wilde ze blijven doen, dus ja, hij gebruikte me voor gratis golflessen."

“Er was ook een andere man die ik heel, heel erg leuk vond en hij mocht me niet. Ik gaf hem mijn SDSU-golftas en dus heeft hij mijn SDSU-golftas met mijn naam erop. Ik heb het nooit teruggekregen en hij was nooit mijn vriendje, 'onthulde ze later.

Ze is altijd populair geweest bij fans vanwege haar openheid over haar leven en worstelingen. Ze begon het jaar zelfs met het tonen van haar volgelingen haar slopende thuistraining die haar helpt in vorm te blijven.

Aanbevolen: