Quentin Tarantino onthult welke van zijn films zijn slechtste is

Inhoudsopgave:

Quentin Tarantino onthult welke van zijn films zijn slechtste is
Quentin Tarantino onthult welke van zijn films zijn slechtste is
Anonim

Quentin Tarantino maakte zijn regiedebuut in 1992 met de film Reservoir Dogs. Sindsdien is de gewaardeerde filmregisseur het brein achter enkele van de meest iconische films uit de industrie, van Kill Bill, Pulp Fiction en Once Upon A Time In Hollywoo d, een van Tarantino's laatste films.

De Hollywood-legende heeft tijdens zijn carrière behoorlijk wat ups en downs gehad, maar hij is altijd geprezen door critici en natuurlijk de Academie als het gaat om zijn vele onderscheidingen.

Terwijl de filmregisseur heeft onthuld wat een van zijn favoriete films van hem is, heeft Quentin ook gedeeld welke van zijn slechtste films is. Hoewel het misschien moeilijk is om een slechte Tarantino-film te bedenken, slaagde de tweevoudig Oscar-winnende regisseur erin om er een te bedenken!

Quentin Tarantino's slechtste film

Quentin Tarantino ging van zijn werk in een videotheek in Californië naar een van de commercieel meest succesvolle filmregisseurs in de geschiedenis, wat duidelijk maakt dat hij een echte legende is! De ster heeft behoorlijk wat sporen achtergelaten als het gaat om onafhankelijke films, waarmee hij zijn status in Hollywood voor altijd heeft bevestigd!

Quentin Tarantino maakte zijn regiedebuut in 1992, maar het duurde niet lang voordat hij werkte met grote namen als Uma Thurman, Brad Pitt, Samuel L. Jackson en John Travolta, om namen te noemen een paar. Gedurende zijn carrière was Tarantino het brein achter enkele van zijn meest ongelooflijke stukken, zoals Pulp Fiction, Kill Bill, Django Unchained en Once Upon A Time In Hollywood, om er maar een paar te noemen, waarbij hij zelf 8 Oscar-nominaties en 2 overwinningen scoorde!

Hoewel hij een overvloed aan meesterwerken op zijn naam heeft staan, is Quentin Tarantino geen fan van al zijn eigen films! Volgens de regisseur zelf is een van zijn minst favoriete films Death Proof, dat deel uitmaakte van de dubbelspeelfilm Grindhouse, een film die hij deelt met Robert Rodriguez.

Tarantino deelde zijn mening over Death Proof tijdens zijn interview met The Hollywood Reporter en beweerde dat " Death Proof de slechtste film moet zijn die ik ooit heb gemaakt! En voor een linkshandige film was dat niet zo slecht, oke? Dus, als dat het ergste is dat ik ooit krijg, zit ik goed, "zei Quentin.

De regisseur maakte duidelijk dat het voor hem "allemaal om de filmografie" gaat, en hoewel hij in het verleden wonderen heeft gecreëerd, is Death Proof daar gewoon niet een van, naar de mening van Mr. Tarantino, zoals veel fans zijn het daar niet mee eens. Hoewel Quentin geen fan is, heeft de film een score van bijna 70% op Rotten Tomatoes, wat duidelijk maakt dat het nog steeds een grote favoriet is bij fans, ondanks dat het de minste van Quentin Tarantino is!

Quentin Tarantino's pensioen

Toen werd aangekondigd dat Quentin Tarantino Once Upon A Time In Hollywood zou regisseren, met grote namen als Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie en Al Pacino, werd ook onthuld dat dit er een zou zijn van Quentins laatste films!

Hoewel hij nog niet aftreedt, maakte Quentin Tarantino duidelijk dat hij na bijna 4 decennia in het vak officieel met pensioen zou gaan. Fans begonnen te speculeren wat zijn laatste film zou inhouden, en net wanneer hij hem zou uitbrengen, houdt Tarantino de fans scherp, en terecht, aangezien Once Upon A Time nog steeds een hete film is.

Als het gaat om zijn werk in de schijnwerpers, heeft de acteur talloze hitfilms geregisseerd, maar Tarantino deelde dit jaar dat hij officieel klaar zal zijn na zijn tiende film! Hoewel hij geen echte reden heeft gegeven waarom hij Hollywood zal verlaten, zijn fans er zeker van dat het eindelijk zijn geest tot rust zal brengen, en we zijn er zeker van dat hij het nodig heeft.

Aanbevolen: