Dit is wat Paige Spiranac onlangs heeft gedaan

Inhoudsopgave:

Dit is wat Paige Spiranac onlangs heeft gedaan
Dit is wat Paige Spiranac onlangs heeft gedaan
Anonim

Paige Spiranac heeft een haat-liefdeverhouding met golf, of misschien is het beter om te zeggen dat golf een haat-liefdeverhouding heeft met Paige Spiranac.

Spiranac speelde golf op de universiteit voordat ze doorbrak in de professionele golfscene tijdens de Cactus Tour. Haar bekendheid kwam echter als gevolg van een artikel in Total Frat Move uit 2015 dat mensen aanmoedigde om Spiranac online te zoeken. Als gevolg van het feit dat haar Instagram-volgersaantal in zes cijfers explodeerde, werd Spiranac uitgenodigd om te spelen in de Omega Dubai Ladies Classic - tot woede van sommige professionals die ook waren uitgenodigd om deel te nemen.

Voor Spiranac resulteerde alle vergaarde online aandacht in sponsoring en aantekeningen. Ze behaalde haar eerste en enige Tour-overwinning in Scottsdale's Orange Tee Country Club, maar de woede over haar uiterlijk en "geschiktheid" voor golf bleek een knelpunt te zijn. In 2016 deed Spiranac een stap terug van professioneel golfen om zich te concentreren op de groei van haar merk voor sociale media. Hier zijn 15 dingen die Paige Spiranac sindsdien heeft gedaan.

14 Begonnen met een podcast

Een van de meest bekende feiten over Paige Spiranac, sinds ze stopte met golfen, is haar podcast, Playing-A-Round. Haar korte verblijf in de professionele golfwereld heeft haar liefde voor het spel niet verminderd, aangezien ze regelmatig tips, trucs en advies voor je golfspel deelt. Een leuke, gemakkelijke luisterbeurt, er zijn slechts 13 afleveringen gepubliceerd, maar haar aanhang is al enthousiast en toegewijd.

13 Sports Illustrated Swimsuit Issue

Er gaat niets boven enige controverse om je naam bekend te maken en Paige Spiranac deed precies dat met haar verschijning in de Sports Illustrated Swimsuit-uitgave van 2018. Spiranac beweert dat ze de fotoshoot deed om het probleem van cyberpesten te promoten en te helpen bestrijden. Terwijl sommigen de shoot toejuichten, namen anderen een uitzondering - met name een ESPN-journalist en hun vete staat later op deze lijst.

12 Trick Shot-video's plaatsen

Terwijl trickshot-video's als een gestadig stra altje van Paige Spiranac komen sinds haar pensionering van professionele golf, zijn de meest memorabele die ze onlangs op haar Tik Tok-pagina plaatste. Aangezien COVID-19 een groot deel van de wereld in verschillende mate tot een lockdown heeft gedwongen, is Spiranac gedwongen haar trickshots naar binnen te verplaatsen, maar het is een razend succes geweest - vooral wanneer ze haar hond in de vergelijking brengt!

11 Word een wereldwijde ambassadeur voor Philip Stein Watches

Dit is misschien de eerste, maar zeker niet de laatste inzending over Paige Spiranac die merkambassadeur wordt na haar pensionering van professioneel golf. Philip Stein Watches werkte samen met Spiranac en haar miljoenen volgers op platforms zoals Instagram, Twitter, Tik Tok en meer. Haar berichten hebben haar geliefd gemaakt bij haar fans en bij marketinggoeroes bij zoveel grote merken. Met bijna 600.000 meer volgers op Instagram dan World No.1 Rory McIlroy en 400.000 meer dan Tiger Woods, het is niet moeilijk te begrijpen waarom ze zo'n waardevolle partner is.

10 Een maandelijkse column schrijven in Golf Magazine

Het lijkt erop dat elke golfgerelateerde entiteit een stukje Paige Spiranac, de ster van de sociale media, wil, en Golf Magazine is niet anders. Spiranac, een toegewijde aanhang in de media, probeerde haar journalistiek te beproeven en publiceerde een aantal artikelen voor een van de meest vooraanstaande tijdschriften van golf. Hoewel het een mislukte zet bleek te zijn, heeft Spiranac sinds maart 2019 geen column meer voor het tijdschrift geschreven.

9 Spoofadvertentie voor Mizzen+Main

Een ander bedrijf dat misbruik wilde maken van haar miljoenen toegewijde fans, Mizzen+Main - het kledingbedrijf dat gespecialiseerd is in prestatiegerichte herenkleding - schakelde Spiranac in voor hulp bij enkele marketingvideo's. Er volgde een hilarische spoof-commercial met Spiranac getiteld Textile Dysfunction, die bijval en fans over de hele wereld kreeg, wat ongetwijfeld heeft bijgedragen aan een toename van de aankopen bij Mizzen+Main.

8 Samenwerken met Cybersmile

Een van de problemen die voor Paige Spiranac ongelooflijk belangrijk zijn, is cyberpesten en nadat haar professionele carrière was beëindigd, ging ze samenwerken met Cybersmile - een non-profitorganisatie die zich inzet voor digitaal welzijn en het aanpakken van online misbruik. Spiranac was gastheer van en was aanwezig bij evenementen terwijl ze probeerde mensen, vooral jonge kinderen, in staat te stellen zich geïnspireerd te voelen en hun dromen te volgen.

7 18Birdies Merkambassadeur

Als nieuwe start-up op het gebied van golftechnologie wist 18Birdies dat het hen een waardevol voordeel zou opleveren op de jongere markt door een golfer en voormalig pro als Paige Spiranac binnen te halen, dus dat is precies wat ze deden. Als merkambassadeur is Spiranac verschenen in een aantal nationale tv-advertenties en de extra aandacht heeft ertoe geleid dat Spiranac in promotievideo's te zien was naast beroemdheden als Niall Horan en wereldnummer 1 Rory McIlroy.

6 Haar YouTube-volgers laten groeien

YouTube wordt nogal eens vergeten als je denkt aan een social media platform, maar Paige Spiranac zal daar waarschijnlijk anders over denken. Nu met meer dan 123.000 abonnees op haar kanaal, met video's die vaak honderdduizenden tot miljoenen weergaven trekken, heeft Spiranac haar aanwezigheid op YouTube consequent uitgebreid sinds ze met pensioen ging. Spiranac heeft de reikwijdte van haar kanaal uitgebreid tot meer dan alleen golf en heeft fitness- en lifestyle-elementen toegevoegd.

5 De LGPA-tour veroordelen

Spiranac deed er niet toe nadat de LPGA een nieuwe dresscode had ingevoerd voor golfers tijdens hun Tour. Spiranac gebruikte de beslissing van de LPGA en gebruikte polsstokhoogspringers en tennissers als voorbeelden om kleding te mogen dragen die de maximale beweging van de ledematen mogelijk maakte die nodig zijn voor een professionele competitie. Het beleid dat in 2017 werd ingevoerd, betoogde Spiranac in een artikel voor Fortune, beperkte sterk wat vrouwen op de baan konden dragen en dat het een beweging was die het vrouwenspel zou verstikken.

4 Video's maken voor Myrtle Beach Golf

Myrtle Beach besloot dat een van de beste manieren voor hen om hun merk te promoten, net als een aantal verschillende bedrijven op deze lijst, zou zijn om samen te werken met een social media-icoon zoals Paige Spiranac. In een aantal video's op en rond de Myrtle Beach-baan en -gemeenschap, is Spiranac doorgegaan met het uitdelen van trucs en techniekaanpassingen voor de enthousiaste fan.

3 Verwikkeld in vete met Britt McHenry

Een paar inzendingen geleden werd er melding gemaakt van een vete met een bepaalde ESPN-journalist, en Britt McHenry ontketende de storm op sociale media met Spiranac nadat haar SI Swimsuit Issue was gepubliceerd. Spiranac zei dat ze de shoot deed voor haar eigen empowerment en om het probleem van cyberpesten aan de orde te stellen. Hoewel McHenry, een voormalig sportverslaggever en commentator, een uitgesproken mening had over wat vrouwelijke empowerment zou moeten zijn, het volstaat te zeggen dat ze niet erg complimenteus waren over Spiranac.

2 Sponsorovereenkomst met PXG

Golfclubfabrikant PXG besloot dat een samenwerking met Spiranac een fantastische zet zou zijn voor het bedrijf. Op het moment van de deal had Paige Spiranac bijna 1,2 miljoen Instagram-volgers; nu met 2,5 miljoen, bewijst het dat PXG op het juiste moment een ritje met Spiranac heeft gemaakt. Het bedrijf lanceerde ook een reeks succesvolle internetvideo's met professionals, experts en clubontwerpers met Spiranac als gastheer.

1 Nog steeds aan het golfen - Gewoon proberen de drukte te vermijden

Een ster op sociale media, gastheer van een groeiende podcast, een wereldwijde merkambassadeur voor horloges, golfclubs en kledingbedrijven, vergeet niet dat Paige Spiranac nog steeds in haar kern is, een golfer. Hoewel ze niet meer in het professionele circuit zit, speelt ze nog regelmatig. Als ze nu op de baan is, is er niet minder concurrentievoordeel, maar de kans is zeker veel groter dat ze wordt herkend door een legioen volgers.

Aanbevolen: