Wat Claudia Jessie echt denkt over haar 'Bridgerton'-personage

Inhoudsopgave:

Wat Claudia Jessie echt denkt over haar 'Bridgerton'-personage
Wat Claudia Jessie echt denkt over haar 'Bridgerton'-personage
Anonim

Hoewel het tweede seizoen van Netflix's Bridgerton niet het soort non-stop pers lijkt te krijgen van het eerste seizoen, lijdt het geen twijfel dat het nog steeds een enorme raken. Zelfs beroemdheden uit de A-lijst zijn geobsedeerd door de show. Dat heeft zoveel te maken met de vooruitstrevende, multidimensionale personages van Bridgerton en de acteurs die ze zo vakkundig tot leven brengen.

Terwijl Phoebe Dynevor (die een behoorlijk indrukwekkende carrière opbouwt) de neiging heeft om veel aandacht te krijgen, verdient Claudia Jessie evenzeer de lofbetuigingen. Haar briljante en unieke vertolking van Eloise Bridgerton is tenslotte ronduit verfrissend. Het personage zelf is een tegenhanger van de overgrote meerderheid van door romantiek geobsedeerde, sociale klimmers van Bridgerton. Maar hoe denkt Claudia echt over haar karakter?

Hoe Claudia Jessie zich voelt over Eloise Bridgerton

Gezien het feit dat Eloise zo'n grote rol speelt in het tweede seizoen, vooral in de finale (spoiler alert), is het logisch waarom Claudia onlangs met Vulture ging zitten. Terwijl ze haar ware gevoelens besprak over wat er tussen haar personage en Lady Whistledown gebeurde, onthulde Claudia ook dat ze gelooft dat Eloise extreem vooruitstrevend is als het gaat om hoe ze omgaat met haar romantische gevoelens.

"Eloise is die mooie, frisse, jonge geest die terecht denkt aan haar recht op autonomie en vrijheid en niet het eigendom van een man te zijn en haar eigen geld te willen verdienen," zei Claudia tegen Vulture. "Dit zijn allemaal heel redelijke dingen! Ik denk dat de achtergrond het schandalig maakt. Er is menselijkheid in komedie die mensen met alles verbindt. We kunnen een ongemakkelijk moment doorbreken met een grap, en het verbindt ons. Het publiek verbond zich daardoor met haar, met hoe grappig ze is. Ik hou van dat citaat. 'Wees niet zo jij!' Zoveel personages hebben die spanning waarin ze zich niet kunnen uiten. Het is geweldig voor het publiek, want je zegt: 'Vertel ze gewoon hoe je je voelt! Zoen nu!' Eloise heeft dat probleem niet. Ze snapt het niet."

Claudia Jessie is 32 jaar oud ondanks dat ze een tiener speelt op Bridgerton.

Hoewel romantiek zo'n belangrijk onderdeel is van Bridgerton, gaat Eloise om met haar romantische gevoelens totaal anders dan de andere hoofdpersonen.

"Ze zegt: 'Oh, ja, ik denk dat ik deze rare gevoelens heb. Ik denk dat ik het hem ga vertellen'. Ze is pragmatisch en zal niet veranderen. Wat ze wil is een gelijke. Weet je wanneer ze hem min of meer vertelt dat ze hem leuk vindt, en het is lief en aardig?Zelfs als ze het verprutst, verprutst ze duidelijk. Ze probeert niet alles te verdoezelen. Ze is net zo gek als altijd. Ik denk aan Eloise en hoe ik was als tiener. Ik was lang niet zo cool als zij. Ik hou van haar."

Eloise gelooft dat haar personage de romantiek in Bridgerton de komende seizoenen ongeveer hetzelfde zal blijven behandelen.

"Romantiek is belangrijk. Maar stel je voor dat ze gewoon… een vriend had. Of een vriendin. Of een partner. En dat was het. Niet dat ze zeker gaan trouwen, maar ze heeft een aardig persoon ze brengt veel tijd met hen door omdat ze van hen houdt. Ze mag het patroon van 'Je moet over een maand trouwen' veranderen. Stel je voor dat ze de trend begint om gewoon een partner te hebben."

Wat inspireerde Claudia Jessie's optreden

Zoveel van Claudia Jessie's optreden in Bridgerton is geïnspireerd op de ongelooflijke garderobe. In tegenstelling tot sommige andere vrouwelijke personages in de show, laat Eloise haar armen of veel decolleté niet zien. In plaats daarvan, zoals opgemerkt door de interviewer in het Vulture-artikel, kiest Eloise voor een look die lijkt op Diane Keaton… als ze in de 19e eeuw was, tenminste.

"[Eloise] heeft vesten en jasjes! Ik hou van haar delicate pastelkleuren. Er zit een stevigheid in de snit en de stijl van haar kleding. Tenzij ze naar een bal gaat, is het niet kieskeurig. Het is niet blits. minimalistisch. Het weerspiegelt absoluut Eloise, "legde Claudia uit. "Ze is erg cool, en haar kleren zijn cool binnen die periode. Ze draagt bijvoorbeeld geen achterlijke pet zoals Bart Simpson. Ze is een beetje een buitenbeentje. Ze is ook nogal slordig. Zelfs de manier waarop Eloise loopt is erg lenig."

Deze slonzige look heeft Claudia's optreden rechtstreeks beïnvloed. In plaats van lang, prim en gepast te staan, laat Claudia Eloise rond stampen zoals een tiener zou doen.

"Ik wilde dat je wist dat Eloise jong was en actief afstand deed van etiquette uit haar omgeving. Ken je die opgeblazen dingen bij autodealers? Dat doe ik met Eloise. Omdat ze zo expressief is en geen filter heeft, van natuurlijk zou ze ook fysiek zo zijn."

Aanbevolen: