Wat Adina Verson echt denkt over haar schokkende enige moorden in het gebouw onthullen

Inhoudsopgave:

Wat Adina Verson echt denkt over haar schokkende enige moorden in het gebouw onthullen
Wat Adina Verson echt denkt over haar schokkende enige moorden in het gebouw onthullen
Anonim

Let op: spoilers voor seizoen 2 van alleen moorden in het gebouw

Het ding met moordmysteries is dat uitbetaling het belangrijkste onderdeel is. Je kunt je publiek geen flauw antwoord geven op de vraag die ze zo graag wilden weten.

Gelukkig heeft Hulu's Only Murders In The Building, dat eigenlijk is gebaseerd op een echte plaats, dit in beide seizoenen relatief goed gedaan. Dit geldt met name voor het momenteel voltooide tweede seizoen, waarin werd onthuld dat Poppy van Adina Verson echt een aantal echt, echt vreselijke dingen heeft gedaan.

In een interview met Vulture besprak Adina hoe ze erachter kwam dat haar personage een uitgebreid complot had georkestreerd dat resulteerde in eindeloze leugens en de dood. Ze besprak ook of ze sympathieke eigenschappen kon vinden in haar gruwelijke karakter.

Houdt Adina Verson echt van Poppy?

De meeste acteurs doen er alles aan om zich in te leven in de personages die ze spelen, vooral als ze schurken spelen. Dit komt omdat ze in staat zijn om wat menselijkheid in zich te vinden, wat hen nog angstaanjagender maakt.

Terwijl Adina Verson Vulture vertelde dat er dingen zijn over Poppy die ze begrijpt, ziet ze zeker niet waar haar moorddadige karakter vandaan kwam.

"Ik begrijp dat ik me niet gezien voel en het gevoel heb dat er over je heen wordt gelopen," zei Adina. "Ze is een slim persoon, ze is heel slim en ze is goed in wat ze doet. Het lijkt er bijna op dat Cinda haar met opzet verplettert bij elke kans die ze kan. Ik begrijp de woede die het bij iemand kan opwekken. Ik kan de sprong niet maken van dat tot moord."

Toch zei Adina: "Maar ik denk dat ze in zo'n geheimzinnige wereld leeft als Becky Butler. Het is gemakkelijk om gedesillusioneerd te raken en het gevoel te hebben dat je boven de wet staat, omdat je in een andere realiteit leeft. Haar hoofd werd te groot."

Wat wilde Poppy echt alleen bij moorden in het gebouw?

Uiteindelijk gelooft Adina dat Poppy erkenning van Cinda wilde krijgen om haar eigen podcast te krijgen.

"Ze zou Cinda's partner kunnen zijn in plaats van haar ondergeschikte; ze zou haar eigen plek in de zon hebben. Omdat ze All Is Not OK in Oklahoma orkestreerde, kreeg ze een beetje erkenning van Cinda. Maar Poppy is wanhopig om te orkestreren de volgende podcast ook, " legde Adina uit.

"Dat is waar dit idee vandaan komt. Wanneer ze Mabel shit begint te vertellen over Cinda, veranderen haar ambities een beetje. Misschien wilde ze Cinda opzetten om het te laten lijken alsof ze de moord had gepleegd, haar uitschakelde, stap dan in haar rol bij het bedrijf. Ze wil gewoon erkend worden - of ze nu haar eigen podcast heeft of een promotie krijgt. Ik bedoel, ze wordt aan het einde erkend. Ze kreeg een beetje van wat ze wilde."

Wist Adina Verson van de Poppy Twist?

Selena Gomez schrok helemaal van de scripts voor het tweede seizoen, maar Adina niet. Dit komt omdat de showrunners haar en de rest van de goedbetaalde hoofdcast in het ongewisse hielden. Maar ze waren niet zo geheimzinnig met Adina.

"Selena Gomez en Martin Short wisten het pas toen ze het laatste script kregen", vertelde Adina aan Vulture.

Hoewel ze de scripts niet vroeg te zien kreeg, kreeg Adina het traject van Poppy's seizoen 2 te horen tijdens een Zoom-gesprek met co-showrunner John Hoffman. De beslissing om Adina zo'n belangrijke en uitgebreide rol te geven betekende veel voor haar.

"Het feit dat ze zo'n kans op me namen, dat ik de enige 'onbekende' ben in deze show - het verwarmt mijn hart. Ze vertrouwen me als acteur, " legde Adina uit.

"Na alle opwinding dacht ik: 'Oh shit, ik moet nu een moordenaar spelen.' Ik kreeg mijn scripts pas ongeveer een week voordat ik elke aflevering opnam, dus ik kende de specifieke details niet te lang van tevoren. Het was dus interessant om te proberen dat in elk script te weven zoals het kwam."

Adina legde uit dat hoewel ze elke aflevering "voor het eerst" moest spelen, ze erin slaagde kleine manieren te vinden om te hinten naar wat komen ging.

"Poppy is echt een goede leugenaar, dus ik wilde niet spelen dat Poppy loog," legde Adina uit. "Ik wilde gewoon spelen dat ze een goede leugenaar is en waarom. Ik vond de aflevering waarin ze in Chickasha zit leuk. Je kent Poppy's relatie met Kreps niet. Ze vertelden me dat ik misschien een sidekick heb met wie ik achter de schermen heb gewerkt, maar ik wist niet wie het was. Ik had aangenomen dat het meerdere mensen zouden kunnen zijn en dat ze wie het ook was in de montage zouden plaatsen. Niemand op de set wist ook dat ik het was."

Aanbevolen: