Money Heist': welk castlid verdiende het meeste geld?

Inhoudsopgave:

Money Heist': welk castlid verdiende het meeste geld?
Money Heist': welk castlid verdiende het meeste geld?
Anonim

La Casa De Papel, ook wel bekend als Money Heist, is een Spaanse serie die in 2017 op Netflix werd uitgebracht. De serie werd wereldwijd een enorme hit omdat fans geobsedeerd waren door de plot en natuurlijk de cast.

De serie speelt zich af in de hoofdstad van Spanje en volgt het verhaal van een bende overvallers die de grootste en meest onmogelijke overval in de geschiedenis wil plegen, geleid door The Professor. Na vijf succesvolle seizoenen kwam er uiteindelijk een einde aan de overval.

Hoewel de serie bijna werd geannuleerd door de oorspronkelijke uitzending, de Spaanse zender Antena 3, heeft Netflix de dag gered en de rest is geschiedenis. Money Heist was echt een wereldwijd succes en het werd weerspiegeld in de zak van elk personage.

Professor, Berlijn, Palermo, Rio, Tokyo, Nairobi, Denver, Lissabon en Helsinki hebben niet alleen miljoenen dollars gestolen, maar de acteurs zelf hebben behoorlijk wat geld verdiend met hun tijd in de serie.

'Tokyo' verdiende het meeste van de 'Money Heist'-cast

Silene Oliveira, beter bekend als Tokyo om haar identiteit te beschermen, was het eerste lid dat werd gescout door The Professor. Ze is ook de eerste stem die het publiek aan het begin van de show hoort.

Volgens Business Up Turn kreeg Oliveira $ 120.000 per aflevering. Vergeleken met andere acteurs die tussen $ 85.000 en $ 100.000 per aflevering verdienden, kreeg de actrice het hoogste salaris.

De vrouwelijke personages dansen samen in Money Heist
De vrouwelijke personages dansen samen in Money Heist

Tokyo was de hoofdpersoon, maar ook de verteller van het verhaal. Zelfs toen het personage niet meer aanwezig was tijdens de overval, was haar stem tot het einde van het seizoen te horen. Na 36 afleveringen heeft ze in totaal naar schatting $ 4 miljoen verdiend.

Seizoen vijf was het moeilijkst om te filmen voor de actrice

Het lijdt geen twijfel dat elke scène veel kracht en voorbereiding vergde. Gedurende alle afleveringen had het personage van Tokyo de moeilijkste scènes die zowel mentaal als fysiek veel voorbereiding vereisten.

Manilla uit Money Hiest tijdens een overval
Manilla uit Money Hiest tijdens een overval

Nadat fans hadden gehoopt dat Tokyo het levend zou redden en een gelukkig leven zou kunnen leiden met haar minnaar Rio, kwam er helaas een einde aan haar reis voordat fans klaar waren om het verhaal van Tokyo af te sluiten.

Toen ze afscheid nam van de hitserie in seizoen vijf, zei de actrice dat alle scènes extreem emotioneel waren en dat ze de tranen niet kon vermijden.

"Ik herinner me dat ik niet kon stoppen met huilen tijdens het filmen van elke scène. Ik had pijn in mijn maag. Omdat er veel gekke dingen met me gebeurden met deze show. Mijn leven is veranderd en ik voel me dankbaar en trots. … Ik zal Tokyo zo missen, maar tegelijkertijd denk ik dat ze voor altijd een deel van mij zal zijn, "vertelde Úrsula aan Harper's Bazaar.

Ze onthulde toen dat Tokyo een 'intens' personage was om te interpreteren in vergelijking met de zeer komische actrice.

Seizoen vijf was niet alleen een achtbaan voor de actrice, maar deel A liet fans sprakeloos achter dankzij de spannende scènes en verrassingen die het afgelopen seizoen bood. Fans hoopten dat de hele ploeg zou slagen in de overval. Tot deel B binnenkwam en zich afspeelde zoals het deed, de hele wereld in tranen achterlatend over Tokyo's moed.

Úrsula Corberó's inkomsten uit 'Money Heist'

Úrsula Corberó is de best betaalde actrice en een van de meest populaire in Spanje. De actrice heeft een lange carrière in de acteerindustrie gehad, dus haar bekendheid begon niet met Money Heist, maar escaleerde internationaal zodra het publiek verliefd werd op Tokio.

Úrsula is de op één na meest gevolgde Spaanse actrice op Instagram met 25 miljoen volgers, alleen overtroffen door Ester Expósito, die ook een relatie op het scherm had met Miguel Herrán, die Rio speelt in Money Heist, maar dan voor de Spaanse hit serie Elite.

Ursula Corbero
Ursula Corbero

Omdat de serie een wereldwijd fenomeen werd, waren fans van over de hele wereld geïntrigeerd om meer te weten te komen over het leven van de actrice en haar verblijfplaats.

Toen ze een anekdote uitlegde over de eerste keer dat ze buiten Spanje werd herkend tijdens een uitje met haar vriend in Uruguay, vertelde ze aan GQ Magazine: "Plotseling begon iedereen naar me toe te komen en te zeggen: 'Tokyo, je bent een godin, je bent ongelooflijk, ik hou van je'."

De actrice geniet nu van haar roem en zeker van de hoeveelheid geld die ze met de serie heeft verdiend. Het mooie is dat haar populariteit de deuren heeft geopend voor veel kansen, zoals Snake Eyes, die in juli 2021 werd uitgebracht. En wie weet wat er daarna komt voor de gewaardeerde actrice!

Aanbevolen: