Welk castlid van 'Bling Empire' heeft de meeste Instagram-volgers?

Inhoudsopgave:

Welk castlid van 'Bling Empire' heeft de meeste Instagram-volgers?
Welk castlid van 'Bling Empire' heeft de meeste Instagram-volgers?
Anonim

De realityshow 'Bling Empire' verandert in een monster voor Netflix, met fans die hopen dat de show de goedkeuring krijgt voor seizoen twee. Ja, de show draait om het leven van de rijken, hoewel castlid Christine Chiu toegaf met Oprah Magazine, de nadruk bij het maken van de show was bedoeld om diversiteit te verspreiden, vooral onder de Aziatische gemeenschap: Er was een groeiende interesse in diversiteit op de grote en kleine schermen. We dachten dat dit een ongelooflijke kans was om deel uit te maken van deze beweging. Toen Bling Empire werd ontwikkeld, was het klaar om de allereerste volledig Aziatische ensemble-cast in de Amerikaanse televisie te zijn. Dat was op zich al baanbrekend. De originele versie was niet per se gericht op de rijkdom, maar eerder op de culturele druk en verwachtingen waarmee succesvolle Aziatische Amerikanen van verschillende leeftijden in Los Angeles worden geconfronteerd. Ik waardeer wat de producenten hebben gedaan om het publiek aan zich te binden en dit gesprek te cultiveren door een beetje controverse.”

De film en het boek 'Crazy Rich Asians' speelden een grote rol in het succes ervan, Chiu is het ermee eens dat het project uiteindelijk een grote invloed had: 'Ik heb de film gezien, zoals miljoenen en miljoenen mensen over de hele wereld. Afgezien van die prachtige achtergrond en cinematografie, waar ik echt door werd aangetrokken, was het een trots moment voor alle Aziatische Amerikanen. Ik denk dat voor veel Amerikaanse kijkers de verhaallijnen in Crazy Rich Asians erg fantastisch en overweldigend leken. Maar voor mij was het heel erg van, ja, zo is het. Het vertelde de waarheid dat ik op een heel mooie manier heb geleefd.”

Op dit moment geniet de cast van hun succes en de populariteit lijkt zich te verspreiden, vooral op sociale media. Het grootste deel van de cast heeft een IG-account. Welk castlid heeft echter de grootste aanhang? Het antwoord zal veel fans van de show verrassen.

Hun IG's afbreken

Deze zou niet als een verrassing moeten komen, maar Anna Shay behoort tot de laagste. We zeggen dat het geen verrassing is, gezien de vertraging die ze heeft als het op haar telefoon aankomt. In een aflevering van de show werd onthuld dat ze meer dan 70 gemiste oproepen had, samen met eindeloze hoeveelheden voicemails. Haar telefoon is duidelijk niet haar topprioriteit.

Haar rivaal Christine Chiu behoort tot de top van het peloton, met bijna 400.000 volgers. Verrassend genoeg zijn zowel Kane Lim als Kevin onder, met Kane iets meer dan 300.000 volgers terwijl Kevin de 300K nadert. Ze zullen ongetwijfeld grote stijgingen zien naarmate de show meer doorgaat en aan populariteit wint.

De twee koplopers kunnen veel fans verrassen.

The Frontrunner heeft meer dan 2 miljoen volgers

Op nummer twee binnenkomen is niemand minder dan Kim Lee. In werkelijkheid is dit niet zo schokkend gezien haar populariteit als DJ voorafgaand aan de show. Ze heeft op dit moment bijna 750.000 volgers.

Dus, wie staat er bovenaan? Het is niet genoeg dichtbij, met Guy Tang op meer dan 2,1 miljoen volgers. Sommigen twijfelen misschien aan de legitimiteit, aangezien Tang een laag aantal vind-ik-leuks en weergaven per bericht heeft, vergeleken met zijn enorme aanhang.

We kunnen verwachten dat het aantal de komende maanden voor de hele cast zal toenemen.

Aanbevolen: