Welk castlid uit 'Will And Grace' heeft de meeste rollen gekregen sinds de show eindigde in 2020?

Inhoudsopgave:

Welk castlid uit 'Will And Grace' heeft de meeste rollen gekregen sinds de show eindigde in 2020?
Welk castlid uit 'Will And Grace' heeft de meeste rollen gekregen sinds de show eindigde in 2020?
Anonim

Will & Grace liep acht geweldige seizoenen en keerde in 2017 terug met nog drie. De cast heeft elk een aantal van hun eigen projecten gedaan tussen de originele run en de reboot, maar wat hebben ze gedaan sinds de show weer eindigde in 2020?

Hollywood ging tijdens de pandemie een tijdje dicht, dus de cast kon een tijdje niets nieuws filmen, maar nu de film- en televisieproducties weer in volle gang zijn, zijn fans misschien benieuwd wat de cast is geweest werken aan.

Sommige cast heeft nevenprojecten buiten acteren, zoals Megan Mullally's podcast met haar man, Nick Offerman. Sean en Debra hebben tijdens de pandemie ook podcasts uitgebracht. Laten we uit nieuwsgierigheid eens kijken wie de meeste filmrollen heeft gekregen sinds Hollywood weer is opgestart.

6 Sean Hayes

Naast het hosten van verschillende talkshows en het doen van twee podcasts, heeft Sean Hayes voice-overwerk gedaan voor een animatieserie genaamd Q-Force op Netflix. Hij heeft ook een rol in een aankomende dramafilm met de titel Am I OK? met Dakota Johnson en Sonoya Mizuno. Hoewel zijn werk voor de camera de laatste tijd is vertraagd, heeft Hayes het super druk gehad met zijn podcasts en met zijn productiebedrijf, HazyMills. Hij werkt momenteel aan het produceren van een podcast met Randy Rainbow, evenals het hosten van twee eigen podcasts, SmartLess met Jason Bateman en Will Arnett, en HypochondriActor met Dr. Priyanka Wali. Hij grapte ooit in The Ellen Show dat hij zijn leven elke dag uit angst leeft, dus het is geen verrassing dat de acteur manieren heeft gevonden om geld te verdienen in de entertainmentindustrie, zelfs zonder acteerrollen.

5 Debra Messing

Debra Messing heeft één krediet vermeld sinds haar dagen als Grace Adler. Ze speelde in een film genaamd The Dark Divide met David Cross en David Koechner. Ze heeft echter twee aankomende projecten in de maak, waaronder 13: The Musical met Josh Peck en Peter Hermann. Ze tekende ook voor een Starz-komedieserie genaamd East Wing, die ze ook uitvoerend produceert. Tijdens de pandemie organiseerde Messing een podcastserie met Mandana Dayani genaamd The Dissenters, waar ze veel van hun helden interviewden. Messing brengt ook veel van haar tijd door als activist en vecht voor dingen waar ze een passie voor heeft. Ze geniet ook van het opvoeden van haar tienerzoon Roman.

4 Eric McCormack

Eric McCormack heeft zich aangesloten bij de Canadese tv-serie Departure voor zijn derde seizoen, dat in 2022 wordt uitgezonden. Daarnaast heeft de Canadese acteur nog twee andere aankomende projecten, waaronder een film genaamd Drinkwater naast Daniel Doheny en Louriza Tronco. Hij werkt ook aan een film met Jessica Pare van Mad Men genaamd Queen Bee. Hij verscheen ook op CNN's History of the Sitcom-serie en heeft veel van zijn tijd besteed aan het pleiten voor kankeronderzoek, zoals zijn deelname aan de uitzending Stand Up to Cancer. Hij nam ook deel aan een virtuele lezing van Wil, een komedie in Shakespeare-stijl.

3 Megan Mullally

Van de hoofdcast heeft Megan Mullally de meeste rollen gekregen als het gaat om televisie en film, hoewel het allemaal voice-overwerk is geweest. Ze doet een stem voor de geanimeerde FOX-serie, The Great North, evenals Bob's Burgers. Ze deed ook voice-over voor een aflevering van The Simpsons. Ze deed ook wat nasynchronisatiewerk voor een aflevering van Cinema Toast voor Showtime. In het echte werk voor de camera heeft Mullally een rol in de film Summering naast Lake Bell, die in 2022 wordt uitgebracht. Ze heeft ook een podcast met haar man, Nick Offerman, genaamd In Bed With Nick en Megan.

2 Leslie Jordan

Leslie Jordan werd tijdens de pandemie beroemd via zijn Instagram-account. Terwijl hij thuis met zijn moeder in quarantaine zat, plaatste hij dagelijkse updates over zijn leven, en het was duidelijk dat veel mensen hem vermakelijk vonden. Zoals zijn Will & Grace-personage zou zeggen: "goed wel goed." Inmiddels heeft de man ruim vijf miljoen volgers op Instagram. Gek! De acteur is druk bezig geweest met het rondstuiteren in verschillende televisieprogramma's in gastrollen, waaronder Special en Fantasy Island, en heeft ook een rol in de FOX-sitcom Call Me Kat. Jordan had ook een rol in de Hulu-film, The United States vs. Billie Holiday en de film Until We Meet Again. Ik moet het aan de man overhandigen omdat hij super succesvol werd in zijn 60's.

1 Tim Bagley

Grappig genoeg heeft de terugkerende Will & Grace-gastster Tim Bagley de meeste rollen op zijn naam sinds de serie eindigde, volgens IMDb. Samen met Mullally heeft de acteur stemwerk gedaan voor de serie The Great North, maar hij heeft ook zoveel meer gedaan. Hij had een terugkerende rol in de Netflix-serie Grace en Frankie, evenals de FOX-serie Call Me Kat. Hij deed een aflevering van Call Your Mother op ABC en afleveringen van Man with a Plan en B Positive, beide op CBS. Hij deed ook voice-over voor een aflevering van Chicago Party Aunt, een animatieserie op Netflix. Rekwisieten voor Bagley voor het vinden van zoveel camerawerk tijdens COVID-19! Hij wint absoluut de prijs voor de meeste rollen sinds Will & Grace eindigde.

Aanbevolen: