Hier is waarom Kate Hudson het niet leuk vond om Goldie Hawn als haar moeder te hebben

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Kate Hudson het niet leuk vond om Goldie Hawn als haar moeder te hebben
Hier is waarom Kate Hudson het niet leuk vond om Goldie Hawn als haar moeder te hebben
Anonim

In 2019 kondigden Kate Hudson en haar beroemde broer Oliver Husdon aan dat ze een podcast lanceren met de titel Sibling Revelry. Tijdens elke aflevering van de podcast verwelkomen Oliver en Kate andere broers en zussen om te praten over hun leven en hoe ze een betere relatie met je broer of zus kunnen ontwikkelen. Als gevolg van haar podcast is er de laatste tijd veel aandacht besteed aan Kate's persoonlijke leven, inclusief haar verbroken relatie met haar biologische vader.

Iedereen die het persoonlijke leven van Kate Hudson kent, weet natuurlijk dat ze werd opgevoed door twee ongelooflijk beroemde acteurs, Goldie Hawn en Kurt Russell. Wanneer de meeste mensen zich voorstellen hoe het zou zijn om beroemde ouders te hebben, richten ze zich op de positieve kant. Desondanks heeft Hudson in het verleden onthuld dat ze het ooit niet leuk vond dat haar moeder ongelooflijk beroemd was.

Kate en Oliver Hudson hielden er niet van om beroemde ouders te hebben

In september 2016 verscheen Kate Hudson in The Howard Stern Show. Aangezien Sterns interviews met beroemdheden vaak spectaculair zijn, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Hudson tijdens hun gesprek erg reflecterend was. Kate besprak bijvoorbeeld hoe het voor haar was om op te groeien in de schaduw van haar beroemde ouders en sommige mensen zullen waarschijnlijk verbaasd zijn dat ze het niet leuk vond.

Tijdens het eerder genoemde interview bracht Howard Stern het feit naar voren dat Kate Hudson heeft gesproken over hoe het voelde toen ze als kind uitging met haar beroemde moeder. “Je zei dat je, als je een jaar of 12 was, met je moeder ergens uit zou gaan. En je zou in het openbaar zijn, en je schaamde je dat ze zoveel aandacht zou krijgen. Als reactie gaf Kate kort en bondig aan hoe ze zich voelde over de aandacht die haar moeder kreeg."Ik vond het niet leuk." Aangezien Kate nu zelf moeder is, is het interessant om na te denken over de grote mogelijkheid dat haar kinderen hetzelfde denken over haar roem.

Natuurlijk is Kate Hudson die zegt dat ze het niet leuk vond om ooit een beroemde moeder te hebben niet overdreven overtuigend. Kate en haar broer Oliver Hudson hebben echter allebei bij andere gelegenheden gesproken over het feit dat ze als kinderen een hekel hadden aan de aandacht die het hebben van een beroemde moeder kreeg. Toen Kate en haar moeder Goldie Hawn bijvoorbeeld samen de Ellen DeGeneres Show presenteerden, voegde Oliver zich bij hen en de broers en zussen deelden een anekdote over hun moeder.

Volgens de broers en zussen van Hudson gingen Kate en Oliver als jonge kinderen naar een slaapkamp. Terwijl hij over die ervaring sprak, bracht Oliver onmiddellijk zijn wens naar voren om ervoor te zorgen dat niemand in het kamp wist wie zijn beroemde moeder was. “Het was mijn plicht in mijn leven om niemand te laten weten wie mijn ouders waren. Ik wilde gewoon mijn eigen ding zijn. Ik wilde niet dat iemand zou weten dat mijn moeder Goldie Hawn was.” Op dat moment in de anekdote stemde Kate ermee in om het ermee eens te zijn dat ze niet wilde dat iemand in het kamp zou weten wie haar moeder is. "Idem dito." Van daaruit legde Oliver uit: "Ik heb mijn best gedaan, niemand wist het in het kamp", maar dat was allemaal verpest toen een watervliegtuig naast hun kampeerterrein in het water aankwam en Hawn zwaaiend naar buiten kwam.

Kate Hudson bewondert duidelijk Goldie Hawn vandaag

Hoewel ze duidelijk heeft gemaakt dat ze zich als kind schaamde voor de faam van haar moeder, is Kate Hudson meer dan blij om Goldie Hawn als volwassene te prijzen. Hudson deelt bijvoorbeeld regelmatig foto's van Hawn op sociale media, samen met ontroerende bijschriften over haar moeder. Bovendien praat Hudson tijdens interviews vaak over de band die ze met Hawn heeft en hoeveel ze van haar houdt.

Op een gegeven moment, toen Kate Hudson met People sprak, merkte ze op hoeveel Goldie Hawn voor haar betekent in de context van fans die haar moeder aanbidden."Hoeveel ze ook voor andere mensen betekent om andere redenen, ze is letterlijk de levenskracht voor mij en mijn familie." Tijdens een apart interview met PopSugar merkte Hudson op hoe vaak zij en Hawn met elkaar praten. Ik praat bijna elke dag met haar. Ik kan niet echt een week gaan. Ik ben een week weg, maar het is super zeldzaam.”

Natuurlijk is het gebruikelijk dat mensen vaak met hun ouders praten. Kate Hudson heeft echter onthuld dat Goldie Hawn een geweldig rolmodel voor haar was, omdat ze in de voetsporen van haar moeder trad tijdens het co-ouderschap. "Ik denk dat het enige dat ik van mijn moeder heb geleerd, is dat wat je ook voelt en wat er ook gebeurt - als ik mijn vrienden zie praten over hun ex-echtgenoten in het bijzijn van hun kinderen, ik krijg zo overstuur omdat ze niet beseffen hoeveel invloed dit op hun kind heeft en hoe boos hun kind op hen zal worden. Wat er ook gebeurt, ik heb nog nooit een slecht woord over mijn vader gehoord."

Aanbevolen: