Keanu Reeves Spotted Browsing verlovingsringen

Inhoudsopgave:

Keanu Reeves Spotted Browsing verlovingsringen
Keanu Reeves Spotted Browsing verlovingsringen
Anonim

Is Keanu Reeves van plan om de grote vraag te stellen? De acteur wakkert verlovingsgeruchten aan na een dag in Los Angeles te hebben doorgebracht met het bekijken van trouwringen. De timing klinkt goed: hij en zijn vriendin Alexandra Grant zijn al vier jaar aan het daten.

Keanu Reeves bracht de dag door met het kijken naar trouwringen in West Hollywood, wat de speculatie aanwakkerde dat hij klaar is om de vraag te stellen

Op donderdag stopte Keanu met zijn Arch KRGT-1 bij de juwelier in Irene Neuwirth op Melrose Place in West Hollywood. Op foto's was te zien hoe de acteur de ringenselectie van de winkel bekeek.

De John Wick-ster bracht in totaal ongeveer 40 minuten door met het doorbladeren van de huwelijksfiches, waaronder diamanten, parels en aquamarijn. Deze specifieke winkel biedt een breed scala aan handgemaakte ringen, met verschillende sets met de edelstenen toermalijn, maansteen, opaal, granaat, smaragd, chrysopraas, tanzaniet en aquamarijn, volgens DailyMail.

Alexandra is een in Los Angeles wonende kunstenaar die taal verkent door middel van kleurrijke, eigentijdse en gewaagde schilderijen.

De twee zijn eigenlijk al lange tijd vrienden en medewerkers, ze hebben samengewerkt aan een paar artistieke inspanningen voordat ze een romantische relatie kregen. Zij en Keanu ontmoetten elkaar tijdens een etentje in 2009 en hoewel het koppel meteen een klik had, was hun connectie in het begin niet romantisch.

Keanu Reeves en Alexandra Grant hebben tien jaar aan artistieke samenwerkingen gewerkt voordat hun relatie romantisch werd

De twee vonden een muze in elkaar na hun eerste ontmoeting, wat leidde tot het volwassen prentenboek Ode aan het Geluk, hun eerste samenwerking samen. Keanu schreef poëzie voor het zeer succesvolle boek en Alexandra complimenteerde zijn schrijven met illustraties.

Het duo dichter-kunstenaar herenigd voor een tweede boek, met Alexandra die foto's maakt van Keanu terwijl hij aan de set van John Wick werkte. De twee publiceerden Shadows in 2016, waarin Alexandra's silhouetafbeeldingen naast Keanu's poëzie stonden.

Sindsdien hebben de twee in 2017 de uitgeverij X Artists' Books opgericht, met de nadruk op 'ongewone samenwerkingen'. Het paar is samen verschenen in tal van kunstgalerijen en signeersessies. In 2016 poseerden de twee voor Vogue Spain voordat ze naar Duitsland reisden om samen te werken.

In 2018 werd hun relatie intiemer, maar het duurde tot 2019 voordat het paar besloot hun relatie openbaar te maken. Ze maakten hun eerste publieke optreden op het LACMA Art + Film Gala.

Dit zou het eerste huwelijk van de favoriete acteur zijn. Als het niet lukt, is er een hele lijst met beroemdheden die graag met de acteur zouden daten.

Aanbevolen: