Hier is waarom sommige fans in de war zijn over de roem van Keanu Reeves

Inhoudsopgave:

Hier is waarom sommige fans in de war zijn over de roem van Keanu Reeves
Hier is waarom sommige fans in de war zijn over de roem van Keanu Reeves
Anonim

Het is moeilijk om iemand te vinden die Keanu Reeves echt niet mag. Niet veel mensen hebben negatieve dingen te zeggen over zijn persoonlijkheid (hij is een erg altruïstisch en bescheiden persoon), en hij heeft nooit schandalen die de krantenkoppen halen.

In feite was het ergste wat hij ooit deed, op een bankje in het park een broodje te eten en er veel te verdrietig uit te zien. Hij heeft het nog steeds niet overleefd!

Toch zijn sommige fans een beetje in de war over waarom Keanu zo enorm populair is. Dit is waarom.

Zelfs fans kunnen toegeven dat Keanu Reeves één fout heeft

Ok, dus iedereen is het erover eens dat Keanu Reeves 100 procent gezond is, om een hele reeks redenen. En hij heeft veel iconische rollen gespeeld. Maar terwijl fans toegeven dat hij een aantal filmfranchises naar succes heeft gebracht, zijn sommige meer uitgesproken commentatoren een beetje verontwaardigd over het niveau van bekendheid dat hij heeft bereikt.

Kortom, zelfs de meest fervente supporters van Keanu denken dat hij in de loop der jaren niet echt verbeterd is in zijn vak… Hij is niet de slechtste acteur ooit, maar… hij is ook niet de beste.

Zelfs zijn supporters zeggen dat Keanu het doel mist

Het is één ding om door miljoenen geliefd te zijn omdat je een goed mens bent. Maar het is iets heel anders om geliefd te zijn bij fans vanwege je vermogen om naadloos in rol na rol over te gaan, met veranderende scripts, personages en eigenaardigheden.

Het komt erop neer, zegt een uitgesproken fan, dat sommige acteurs "vreselijke mensen zijn, maar de kwaliteit van hun werk was uitstekend en bewonderenswaardig." Helaas heeft Keanu de tegenovergestelde omstandigheid - volgens de Quora-criticus.

Zijn acteren is niet zo veel veranderd

Een van de grootste indicatoren van de capaciteiten van een acteur is hoe goed kijkers kunnen vergeten wie de acteur is terwijl ze een personage spelen. Maar Reeves mist dat, zegt de Keanu-criticus, in plaats daarvan gedraagt hij zich "stijf en houterig in alles" met "weinig emoties of bereik."

De criticus beweert ook dat producenten proberen te mikken op 'gemakkelijke' rollen voor Reeves, wetende dat zijn naam in de aftiteling kan helpen hun film te laten ontploffen, hoe slecht hij het optreden ook doet.

Aan de andere kant zeggen sommige fans dat Keanu geweldig is in alles wat hij doet en dat hij ook lid moet worden van de MCU om een bepaald personage tot leven te brengen. De kans is groot dat hij fans ook in die rol zou verdelen.

Toch houdt iedereen van Keanu Reeves

Het is behoorlijk harde kritiek op een acteur die zowel miljoenen dollars heeft verdiend als gedoneerd. Maar de verklaring van de criticus van Keanu's roem was een antwoord op de vraag "waarom lijken mensen Keanu Reeves te haten?" wat hun eerlijke perspectief zou kunnen verklaren.

Het antwoord op de vraag waarom sommige mensen Keanu "haten", zegt de commentator, is omdat ze hem verwarren met zijn slechte acteervaardigheden - de man haten in plaats van de act. Of, zoals een andere commentator giechelde, het 'gebrek daaraan'.

Aanbevolen: