The Bachelor' en 'The Bachelorette': beta alt ABC voor de verlovingsringen?

Inhoudsopgave:

The Bachelor' en 'The Bachelorette': beta alt ABC voor de verlovingsringen?
The Bachelor' en 'The Bachelorette': beta alt ABC voor de verlovingsringen?
Anonim

The Bachelor en Bachelorette hebben de reality-datingshows zoals we die kennen voorgoed verschoven! Met bijna twee decennia aan drama, liefdesverdriet en verbluffende voorstellen, v alt het succes dat de twee populaire ABC-shows hebben opgeleverd niet te ontkennen.

Tijdens de finale van elk seizoen zien fans de hoofdrolspeler van de serie voorstellen met een sprankelende diamanten ring die duidelijk een fortuin kost. Nu ABC enkele van de duurste verlovingsringen in handen krijgt, willen kijkers weten wie de kosten dekt!

Terwijl Chris Harrison fans wat details gaf over hoe de verlovingsringen tot stand komen, lijkt het alsof betaling altijd buiten beschouwing wordt gelaten. Dus, wie beta alt echt voor de verlovingsringen in de show? Laten we het uitzoeken!

Waar het allemaal begon

The Bachelor is sindsdien een van de grootste datingshows in de televisiegeschiedenis geworden, en terecht! De serie begon voor het eerst in 2002 toen de voormalige gastheer, Chris Harrison, werd vergezeld door de allereerste Bachelor-lead, Alex Michel.

Met 25 seizoenen onder de riem van ABC, is het duidelijk dat de show niet alleen een standaard heeft gezet voor reality-tv, maar ook een compleet nieuwe standaard voor daten!

Terwijl Alex Amanda Marsh koos, dus zonder verlovingsring, bleek het duo het niet helemaal te maken zoals ze hadden gehoopt, maar dat weerhield ABC er niet van door te gaan met de show, en het creëren van een geheel nieuwe spin-off, The Bachelorette!

Trista Sutter werd de allereerste Bachelorette-lead, die een van de allereerste succesverhalen zou worden die uit de show kwamen. Na het kiezen van Ryan Sutter als "the one" is het duo sindsdien bij elkaar gebleven!

In de loop van de volgende 15 jaar zouden fans van de show getuige zijn van een handvol voorstellen op beide shows, waardoor velen zich afvroegen waar de leads de verlovingsringen krijgen, wie ze maakt, en vooral, wie beta alt ze?

Hoewel het geen geheim is dat sieradenlegende Neil Lane de ringen voor elk seizoen ontwerpt, zijn fans nog steeds benieuwd wie de kosten draagt.

Wie beta alt de verlovingsringen?

Als het gaat om de verlovingsringen, hebben eerdere Bachelor- en Bachelorette-leads ringen gekregen die ergens tussen $ 45.000 en $ 95.000 kosten, wat de prijs was van Bachelor Star, de ring van Ben Higgins!

Hoewel de lead de ring in feite "bezit", blijft het onduidelijk of ze ervoor moeten betalen of dat het netwerk de rekening op zich neemt. Volgens voormalig gastheer, Chris Harrison, blijft de ring in handen van de seizoenswinnaars als een aanzoek resulteert in een huwelijk, maar als een voorstel niet goed gaat, wordt de ring teruggegeven.

"Er is een regel, na een bepaald aantal jaren mag je die toch houden. Maar na maanden… gaat het terug, " onthulde Harrison.

Als het op betalen aankomt, lijkt het alsof dat detail onbekend blijft. Fans zijn sindsdien tot de conclusie gekomen dat ABC de productiekosten dekt, of dat Neil Lane het netwerk genereus zijn ringen schenkt in ruil voor enorme publiciteit.

Aangezien Lane sindsdien een begrip is geworden dankzij ABC en The Bachelor, is het mogelijk dat de ringen gratis aan hen worden gegeven!

Aanbevolen: