Fans willen dat Keanu Reeves dit personage speelt in de MCU

Inhoudsopgave:

Fans willen dat Keanu Reeves dit personage speelt in de MCU
Fans willen dat Keanu Reeves dit personage speelt in de MCU
Anonim

Wilt niet elke acteur en actrice lid worden van de Marvel Cinematic Universe karakteropstelling? Sommigen zeggen dat Keanu er misschien klaar voor is, maar het moet precies de juiste rol zijn om hem echt te laten schitteren (tussen een cast van supermensen en superaliens). Dit is wat fans denken over waar Keanu MCU-wijs naar toe zou kunnen gaan.

Gaat Keanu Reeves toetreden tot de MCU?

Het is op dit moment moeilijk te zeggen of Keanu Reeves zich bij de MCU zal voegen. Geruchten vliegen altijd rond en rapporten suggereren dat Sony/Marvel klaar staan om Reeves te benaderen met een formeel aanbod.

Maar eerder dit jaar doken er berichten op over de 'Kraven'-film, en daar is nog niets van terechtgekomen. En als Keanu's 'aankomende projecten' Wikipedia-pagina geen Marvel-samenwerking aangeeft, is deze waarschijnlijk niet bevestigd (nog, zeggen fans met hun vingers gekruist).

Dus, met geruchten dat Keanu mogelijk in de film 'Kraven' (als Kraven the Hunter) zou verschijnen, begonnen fans na te denken over welke andere rollen de gewaardeerde acteur ideaal zou kunnen zijn.

Fans hebben de perfecte MCU-rol voor Keanu Reeves

Sommige fans denken dat Keanu Reeves letterlijk elke rol zou kunnen spelen. Maar anderen hebben een specifieke voor hem in gedachten: One-Above-All. Een fan op Quora ging all-in met hun aanbeveling dat Reeves de alomtegenwoordige godheidsrol zou aanpakken.

Zoals de fan uitlegde, is het overdreven om acteurs als Morgan Freeman goden te laten spelen. Het is tijd voor Reeves om de "beste analogie met God in de MCU" aan te pakken. Het zou episch zijn, en iedereen weet dat Keanu het bereik heeft om in elke rol te springen.

Zou Keanu Reeves ooit One-Above-All spelen?

De vraag of Keanu ermee instemt om een personage in het Marvel-universum te spelen, staat ter discussie. Sommige fans zeggen dat hij waarschijnlijk elk personage zou spelen waar fans op hebben gestemd. Anderen denken dat hij waarschijnlijk zowat elke rol accepteert die hem wordt aangeboden, omdat hij gewoon zo chill is.

Het is misschien niet al te veel creatieve oefening voor Reeves, en hij zou waarschijnlijk niet veel regels hebben. Maar veel fans onderschrijven het idee en denken dat Keanu er ook voor zou zitten.

In welke film hij ook speelt, hij moet natuurlijk een goed script hebben. Keanu heeft immers rollen afgewezen omdat de scripts niet aan zijn normen voldeden. Maar Reeves kan het zich veroorloven kieskeurig te zijn - daarom kunnen MCU-executives beter aan de slag gaan met het perfectioneren van hun script voordat ze hem aan boord uitnodigen, zelfs als een echte god.

Als ze het script precies goed krijgen, zal Keanu misschien zelfs de MCU-standaard stuntdubbel overslaan en zelf aan de slag gaan!

Aanbevolen: