Deze acteur versloeg Keanu Reeves en Brad Pitt om Spider-Man's Enemy te spelen

Inhoudsopgave:

Deze acteur versloeg Keanu Reeves en Brad Pitt om Spider-Man's Enemy te spelen
Deze acteur versloeg Keanu Reeves en Brad Pitt om Spider-Man's Enemy te spelen
Anonim

Aaron Taylor-Johnson, die Quicksilver alias Wanda's broer Pietro Maximoff speelde in het Marvel Cinematic Universe, versloeg A-lijststerren zoals Brad Pitt, Keanu Reeves (die door fans werd gecast voor de film) en Adam Driver onder anderen, om de rol van Spider-Man's meest geduchte vijand, Kraven, in de wacht te slepen.

Het Marvel-aluin (zoals te zien in Avengers: Age of Ultron) zal het titulaire personage uitbeelden in Sony's aankomende Marvel-film, Kraven the Hunter. Het personage is een van de meest beruchte antihelden in de MCU en werd oorspronkelijk gemaakt door Stan Lee en Steve Ditko in 1964. Kraven heeft ontmoetingen gehad met zowel Venom als Black Panther in de strips.

Hoe Aaron Taylor-Johnson werd gecast

Ook bekend als Sergei Kravenoff, werd Kraven geboren in Rusland en woonde in Afrika als jager op groot wild. Hij staat bekend om zijn vermogen om elke prooi met zijn blote handen neer te halen.

De film wordt begin 2023 uitgebracht.

Volgens online bronnen werd Taylor-Johnson gezocht door Sony Pictures nadat studiomanagers zijn optreden zagen in de aankomende actiefilm Bullet Train (waarvan Brad Pitt de headliner is).

Hij speelt een huurmoordenaar genaamd Tangerine in de film gebaseerd op Kotaro Isaka's Japanse roman Mariabeetle. Het draait om verschillende moordenaars met tegenstrijdige motivaties die in de stad Tokio aan boord zijn gegaan van dezelfde bullet train.

Blijkbaar waren scènes uit de film met Taylor-Johnson en Brad Pitt zo indrukwekkend dat de studio onmiddellijk actie ondernam om hem aan boord te krijgen. Naar verluidt stemde de acteur ermee in om de rol op zich te nemen na een enkel telefoontje!

Justin Kroll van Deadline meldde dat Sony hoog mikte op de rol van Kraven en iedereen benaderde, van Brad Pitt tot Keanu Reeves, John David Washington en zelfs Adam Driver om in de film te spelen. Maar het werk van Taylor-Johnson in Bullet Train "blies Sony-executives weg die snel waren om hem de rol aan te bieden."

Marvel-fans proberen er nog steeds hun hoofd over te breken dat de eerste keer dat de studio Kraven the Hunter tot leven brengt, het niet tegen zijn vijand Spider-Man zal zijn, maar in een solofilm die volledig is gericht op hem.

De acteur maakte indruk op fans met zijn vertolking van de zilverharige speedster in de MCU, en zal nu verder gaan om te schitteren in zijn eerste solo door Sony geproduceerde Marvel-film.

Aanbevolen: