Waarom Ariana Grande echt 7 verschillende verlovingsringen had

Inhoudsopgave:

Waarom Ariana Grande echt 7 verschillende verlovingsringen had
Waarom Ariana Grande echt 7 verschillende verlovingsringen had
Anonim

Ariana Grande en haar man D alton Gomez hebben geleefd wat een modern sprookje lijkt te zijn. De popster ziet er de gelukkigste uit die ze ooit is geweest en houdt precies de juiste hoeveelheid van haar relatie met D alton privé terwijl ze fans sneak peeks geeft. De twee kondigden hun verloving aan op 20 december 2020, na bijna een jaar daten toen ze voor het eerst werden gespot in een bar in Northridge, Californië, in februari. De 7 Rings-zangeres bevestigde vervolgens haar relatie in de videoclip voor Stuck with U met Justin Bieber, uitgebracht in mei, en de rest is geschiedenis.

Dit was echter niet de eerste verlovingsring van de zangeres. In 2018 verloofde ze zich met Pete Davidson. Op dat moment onthulde een bron dicht bij het paar dat Davidson een VVS1-diamant van $ 93.000 had opgehaald in platina voor Ariana. De juwelier van New York, Greg Yuna, gaf de opdracht voor het stuk, en fans waren dol op de ring toen ze Ariana hem zagen dragen op het podium van Wango Tango in juni 2018. Helaas maakte Ariana het na de dood van Mac Miller uit met Davidson. Sindsdien heeft Ariana zeven verlovingsringen verzameld, en ze hebben niet allemaal een romantische betekenis.

Ariana Grande kocht zeven verlovingsringen

In 2019 onthulde Ariana aan Billboard dat het nummer 7 Rings ongeveer de tijd was dat ze dronken werd van champagne op een Tiffany's-evenement en haar beste vrienden bijpassende verlovingsringen kocht. De eigenaren van de ringen zijn Ariana Grande, Victoria Monét, Courtney Chipolone, Alexa Luria, Tayla Parx, Njomza en Kaydence.

Toen Ariana brak met Pete Davidson, gaf ze niet alleen de diamant terug, maar kocht ze ook zeven verlovingsringen voor haar en haar vrienden. Kan een ring eeuwige liefde betekenen voor een van de meest diepgaande relaties in iemands leven, zoals bijvoorbeeld vriendschap? De sieradenreis van de popster bewijst precies dit.

Ariana Grande's $93K verlovingsring van Pete Davidson

Ariana gaf de unieke diamanten ring terug waarmee Pete Davidson haar voorstelde. Op dat moment vertelde een insider aan E! Nieuws: "Ze beëindigde de verloving en vond dat dit het juiste was om te doen." Toen voegde ze eraan toe: "Ze wist gewoon dat ze iets moesten veranderen, en het was geen goede situatie zoals het ging." Wat betreft hun andere gezamenlijke bezittingen, zoals hun huisdiervarken genaamd Piggy Smallz, Ariana hield het.

Het verhaal achter Ariana Grande's verlovingsring van D alton Gomez

Nadat Ariana haar verlovingsring op Instagram had onthuld, overspoelden fans en beroemde vrienden de reacties met liefde, steun en felicitaties. Ariana's familieleden, zoals haar moeder Joan Grande en haar broer Frankie Grande, verwelkomden ook D alton in hun familie. En veel mensen, waaronder Demi Lovato, konden er niet over uit hoe mooi Ariana's verlovingsring is.

Verlovingsringjuwelier en de ontwerper van Ariana's ring, Jack Solow, spraken met E! Nieuws over hoe D alton de perfecte ring voor de popster koos. Volgens Jack werkte hij ongeveer zes weken met D alton voordat hij de vraag stelde, omdat het "wat tijd kostte om die speciale, unieke diamant te vinden".

Jack zei: "D alton was betrokken bij elke stap van het selectieproces via FaceTime en Zoom sinds hij aan de westkust was en ik hier in mijn kantoor in New York was. Hij was heel, heel specifiek over wat hij gewild." De ontwerper legde het unieke ontwerp van de ring uit, inclusief de betekenis van de parel. Hij zei: "D alton had heel sterke gevoelens over hoe hij wilde dat dit eruit zou zien, een eigentijdse manier. Het was zijn idee om de diamant onder een hoek te maken, en hij zei tegen mij dat we een parel in het voltooide stuk moesten verwerken omdat het heel sentimenteel speciaal is."

Jack zou niet bevestigen of ontkennen of de peer dezelfde parel was die fans hebben gezien die vergelijkbaar zijn met die van Ariana's grootmoeder haar van de dasspeld van haar overleden grootvader. Maar hij zei wel: "Het element van een parel is heel, heel sentimenteel speciaal voor Ariana. Hij wilde dat in de ring opnemen." Ten slotte voegde Jack eraan toe dat de specifieke lange ovale diamant was gekozen om perfect naast de parel te nestelen.

Alle details over de dromerige bruiloft van Ariana Grande

Ariana Grande en D alton Gomez trouwden op 15 mei tijdens een kleine intieme ceremonie in het huis van de zangeres in Montecito in Californië. Een bron vertelde E! Nieuws dat "Ariana de ceremonie vertrouwelijk hield voor een groot deel van de wereld, en alleen naaste familie en vrienden uitnodigde" om de viering intiem te houden.

Nadat Ariana haar trouwfoto's op Instagram had gedeeld, werd haar naam meteen trending op Twitter. Kort nadat de zangeres die feedposts had gedeeld, ging de popster verder met haar verhalen en deelde ze de posts van Vera Wang over haar jurk opnieuw. Van de sluier tot de jurk tot haar hakken, Ariana zag er perfect uit.

The Positions-zanger deelde ook het exclusieve Vogue-artikel dat fans meenam achter de schermen van hun grote dag. Hoewel Ariana twee verlovingsringen van mannen heeft gekregen, deelt ze ook verlovingsringen met haar vriendinnen.

Aanbevolen: