Wat de dochter van Jada Pinkett te zeggen had over de Oscars-klap van Will Smith

Inhoudsopgave:

Wat de dochter van Jada Pinkett te zeggen had over de Oscars-klap van Will Smith
Wat de dochter van Jada Pinkett te zeggen had over de Oscars-klap van Will Smith
Anonim

De Oscars van 2022 zullen officieel de geschiedenis ingaan als een van, zo niet de meest memorabele avonden in de geschiedenis van de awardshow. Maar in plaats van een reden tot feest, gaan kijkers naar sociale media over één belangrijke reden tot bezorgdheid. Acteur en komiek Chris Rock betrad het podium tijdens de ceremonie in Los Angeles om de prijs voor Beste Documentaire speelfilm uit te reiken toen hij een grap maakte over Jada Pinkett Smith. Ze was aanwezig samen met haar man, Will Smith. Chris had de menigte in het laken gelachen tijdens zijn stuk, maar de dingen namen een wending toen een van zijn grappen niet helemaal klopte, waardoor Will al het klappende zelf deed.

Degenen die getuige waren van Will Smith die Chris Rock persoonlijk sloeg voor zijn grap over Jada Pinkett Smith, stonden versteld. Degenen die het moment op tv zagen, konden het niet geloven. En degenen die het incident online hoorden, hadden er veel over te zeggen. Meer celebs hebben zich uitgesproken over de klap, waaronder Will's vrouw, Jada. Nu lijkt het erop dat de dochter van Jada en Will, Willow Smith, ook op haar eigen manier in de zaak zit. Hier is alles wat de dochter van Jada Pinkett te zeggen had over de Oscars-klap van Will Smith.

Wat Willow Smith te zeggen had over de Oscars-klap van Will Smith

Na het incident deelde Willow een citaat op haar Instagram-verhaal: "Weet je wie er nu veel doormaakt? Letterlijk iedereen. Wees gewoon aardig." Fans zijn het erover eens dat de boodschap zeker niet verkeerd is. Iedereen gaat er nu zeker doorheen. Maar iedereen met gezond verstand kon niet denken dat Willow dit zomaar uit het niets heeft gepost. Interessant genoeg deelde ze dit bericht slechts twee dagen na het klapmoment en te midden van alle discussies rond het incident.

Als Willow inderdaad de situatie aanpakt, dan is ze het laatste lid van de familie Smith die dat doet. Jada ging naar sociale media om een bericht te delen over genezing na het incident. Will verontschuldigde zich ook bij Chris op Instagram en verklaarde: "Mijn gedrag tijdens de Academy Awards van gisteravond was onaanvaardbaar en onvergeeflijk." Hij legt uit waarom hij zo explosief reageerde door te vertellen: "… een grap over Jada's medische toestand was te veel voor mij om te verdragen, en ik reageerde emotioneel." Will eindigde zijn verklaring door te onthullen dat hij grote spijt had van zijn gedrag en dat er aan gewerkt wordt.

Willow Smith's cryptische berichten over Will Smith's Oscars-klap

Na het incident van Will Smith bij de Oscars en zijn ontslag bij de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, deelde Willow Smith enkele filosofische berichten op Twitter. Willow schreef: "De zin van het leven wordt gevonden in uitdaging." In een aparte tweet zei de dochter van Jada Pinkett: "Het leven is een reeks reacties."Als een zelfverklaarde "student van het leven", zijn mensen niet verbaasd dat Willow filosofisch werd op Twitter, en haar fans ook niet. Iemand tweette: "Willow weet het." Een andere fan schreef: "Het wordt niet realistischer." Een andere gebruiker deelde: "Juist en ik hoop dat alles goed komt voor jou en je gezin!"

Het lijkt erop dat, in ieder geval voor de familie Smith, ze allemaal proberen te leren van deze situatie, te genezen en verder te gaan. Naast Will Smith die ontslag nam bij de Academy, schreef de acteur in een verklaring aan The Hollywood Reporter: "Ik zal alle consequenties voor mijn gedrag volledig accepteren. Mijn acties tijdens de 94e Academy Awards-presentatie waren schokkend, pijnlijk en onvergeeflijk."

Hoe gaat de familie van Will Smith om met zijn incident bij de Oscars?

De president van de Filmacademie zei dat het ontslag van Will is geaccepteerd en: "We zullen doorgaan met onze tuchtprocedure tegen Mr. Smith voor schendingen van de gedragsnormen van de Academie." Volgens Entertainment Tonight leunde Will Smith na het incident op zijn vrienden en is hij zich zeer bewust van de weerslag waarmee hij wordt geconfronteerd.

Een bron onthulde aan de nieuwszender: "Hoewel de acties van Will sommige van zijn vrienden en collega's in verlegenheid hebben gebracht, zijn goede vrienden hem nog steeds privé aan het sms'en en proberen er voor hem te zijn." De insider legde uit: "Ze geloven dat er veel woede is in Will, en het incident bij de Oscars is slechts één manier waarop het naar buiten kwam."

Wat Jada Pinkett Smith betreft, een andere ET-bron deelde mee dat ze het goed aankan, zelfs met alle kritiek rond Will en de Oscars-klap. De insider vertelde: "Hun familie werkt door alles heen. Ze zijn een sterke familie-eenheid en ze steunen Will 100 procent."

Wat betreft hoe Willow het allemaal heeft aangepakt, naast het plaatsen van cryptische berichten, concentreert ze zich op haar muziek. Camila Cabello onthulde haar muziekcollab met Willow in een Instagram-bericht en het geeft dagenlang rocker-rebellenvibes. Camila onderschreef haar bericht: "Psychofreak is mijn Top 3 favoriete nummer op het album, en het is niet nummer 3. Het is een genoegen om samen te werken met iemand die ik zo respecteer als artiest en als persoon. Willow Smith, let's get it."

Aanbevolen: