Jada Pinkett-Smith maakt eerste rode loper-optreden alleen sinds Oscars klap

Inhoudsopgave:

Jada Pinkett-Smith maakt eerste rode loper-optreden alleen sinds Oscars klap
Jada Pinkett-Smith maakt eerste rode loper-optreden alleen sinds Oscars klap
Anonim

Jada Pinkett-Smith is voor het eerst in het openbaar verschenen in Los Angeles, na de beruchte klap van komiek Chris Rock door haar man, live op het podium van de Oscars.

Jada Pinkett Smith poseerde met Shonda Rhimes en Debbie Allen

Jada Pinkett Smith zag er sensationeel uit in een glinsterende gouden jurk tijdens het met sterren bezaaide evenement ter gelegenheid van de opening van The Rhimes Performing Arts Center. Pinkett-Smith vergezelde Grey's Anatomy-maker Shonda Rhimes en legendarische artiest Debbie Allen op de rode loper. Allen, Rhimes en Pinkett-Smith weigerden allemaal met de pers te praten.

Jada Pinkett Smith en Will Smith hebben een studio naar hen vernoemd

De nieuwe faciliteit zal een middelbare school bevatten die wordt gerund door Debbie Allen en zich zal concentreren op kunst. De faciliteit omvat vijf dansstudio's. Het staat open voor studenten van 8 jaar en ouder en zal lessen geven in Ballet, Hedendaags, Jazz, Hip Hop, Afrikaans, Dunham, Tap en Muziektheater. Er zal ook een vliegantennestudio zijn, vernoemd naar Jada en Will Smith.

Jada Pinkett Smith lachte naar verluidt nadat Will Smith Chris Rock had geslagen

Beeldmateriaal gedeeld op sociale media heeft de nasleep van de 94e Academy Awards blootgelegd. De clip toont naar verluidt Jada Pinkett Smith lachende momenten nadat haar man Will Smith komiek Chris Rock sloeg. Hoewel we haar gezicht niet kunnen zien, schommelt ze zogenaamd naar voren alsof ze brullend van het lachen is.

De video die op TikTok is gepost, is zondag opgenomen vanaf de vloer van het Dolby Theatre in Hollywood. Rock reageert geschokt door aan de menigte van A-Listers aan te kondigen: "Wauw, Will Smith heeft me net een klap gegeven."

Pinkett-Smith, 50, werpt een korte blik op haar man terwijl hij voor de eerste keer roept: "Houd de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond." De ogen van de Set It Off-actrice waren toen gericht op Rock terwijl Smith zijn vraag op een luider volume herha alt.

Pinkett Smith lijkt dan weer te lachen, als Rock roept dat hij wordt geslagen door de Fresh Prince voor het maken van een G. I Jane-grap die verwijst naar haar kale hoofd: "De grootste nacht in de geschiedenis van de televisie."

Will Smith, 53, zei vrijdag dat hij zijn straf van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences heeft geaccepteerd. Het bestuur koos ervoor om de acteur voor tien jaar van de ceremonie te weren. Volgens The New York Times bevestigden twee bronnen uit de industrie echter dat Smith nog steeds in aanmerking zou komen voor een Oscar, maar gewoon niet in staat zou zijn om de ceremonie bij te wonen.

Aanbevolen: