Wilde Machine Gun Kelly dat Sydney Sweeney zijn vriendin werd?

Inhoudsopgave:

Wilde Machine Gun Kelly dat Sydney Sweeney zijn vriendin werd?
Wilde Machine Gun Kelly dat Sydney Sweeney zijn vriendin werd?
Anonim

Muzikant Machine Gun Kelly werd in de jaren 2010 beroemd met hits als 'Wild Boy' en 'Bad Things' en sindsdien staat hij erom bekend hedendaagse en alternatieve hiphop te combineren met rockmuziek. Machine Gun Kelly is verloofd met actrice Megan Fox met wie hij momenteel een bruiloft plant.

Actrice Sydney Sweeney werd beroemd als Cassie Howard in de HBO-tienerdramashow Euphoria in 2019, en sindsdien speelde ze in een flink aantal opmerkelijke projecten en is ze zelfs uitgeroepen tot de nieuwe Dakota Johnson. Dus waarom worden de 31-jarige Machine Gun Kelly en de 24-jarige Sydney Sweeney aan elkaar gekoppeld - en hoe is hun relatie vandaag?

Kent Sydney Sweeney Machine Gun Kelly?

Machine Gun Kelly en Sydney Sweeney ontmoetten elkaar in 2018 op de set van de coming-of-age-komedie Big Time Adolescence, waarin ook de goede vriend van de muzikant Pete Davidson te zien is. Big Time Adolescence volgt een tiener uit een buitenwijk en zijn beste vriend, een schoolverlater. In de film portretteren Davidson en Sweeney liefdesbelangen. De film werd in maart 2020 door Hulu uitgebracht en kreeg positieve recensies van critici.

In 2021 onthulde Sydney Sweeney dat ze het geweldig vond om aan het project te werken en dat ze samen met Machine Gun Kelly en Pete Davidson zich altijd zal herinneren. "Ik loop naar binnen en jij [en Pete] zijn elkaar letterlijk aan het tatoeëren", zei ze destijds. "Ik heb zoiets van, 'Ok, dit is de coolste set waar ik ooit op ben geweest.'"

De muzikant en de actrice werkten ook samen aan de dramafilm Downfalls High, die is gebaseerd op het gelijknamige album van Machine Gun Kelly. De film ging in première op 15 januari 2021 op Facebook en speelt TikTok-beïnvloeder Chase Hudson in de hoofdrol als een stille middelbare scholier en Sydney Sweeney als het populaire meisje van de school.

Downfalls High is geschreven en geregisseerd door Machine Gun Kelly en Mod Sun, en tijdens de COVID-19-pandemie in vier dagen gefilmd. Dit is wat de muzikant over de film onthulde:

"Ik vind het geweldig hoe onze hoofdrolspeler, wiens karakternaam Phoenix is en de, en onze andere hoofdrol, haar wiens naam Scarlet is. Weet je, wanneer hij Scarlet verliest, wordt hij geconfronteerd met verleidingssucces en, weet je, hij is jong, hij heeft de mogelijkheid om over deze persoon heen te komen, maar dat doet hij nooit. En dat maakt hem gek. Dat wil zeggen, ik wilde alleen thema's naar voren halen die niet in films voorkomen. Ik ben het zat om te zien mensen houden ervan om liefde te behandelen alsof het triviaal is, toch. Dat we er gewoon voorbij kunnen gaan. Zoals, want als het echte liefde is, kun je er niet voorbij gaan en je moet er niet voorbij gaan."

Sydney Sweeney werkte ook met Megan Fox

Naast het werken met Machine Gun Kelly aan twee afzonderlijke projecten, is Sydney Sweeney ook geen onbekende in de finacé van de muzikant. In 2021 werkte de actrice samen met Megan Fox aan de vampierthriller Night Teeth. Afgezien van de twee zijn er in de film ook Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan en Lucy Fry te zien - en het volgt een freelance chauffeur die twee meisjes door Los Angeles rijdt zonder te weten dat ze vampiers zijn.

Hoewel de film gemengde recensies ontving, werden de uitvoeringen van Sydney Sweeney en Megan Fox geprezen, en fans hopen zelfs dat de twee opnieuw samenwerken aan een prequel van de film. Het lijkt zeker alsof de twee dames op vriendschappelijke voet staan.

Machinegeweer Kelly en Sydney Sweeney zijn gewoon vrienden

Hoewel sommigen zich afvragen of Machine Gun Kelly en Sydney Sweeney ooit een date hebben gehad, is de waarheid dat ze gewoon vrienden lijken te zijn. Zoals fans van de actrice weten, is Sweeney in februari 2022 verloofd met haar oude vriend, restaurateur Jonathan Davino - terwijl Machine Gun Kelly sinds mei 2020 met actrice Megan Fox verloofd is, en in januari 2022 zijn de twee ook verloofd.

In een interview met Elle magazine onthulde Sydney Sweeney dat ze tussen Machine Gun Kelly en Pete Davidson de muzikant meer zou vertrouwen als het erom gaat haar een tatoeage te geven: "Ik heb het gevoel dat ik een grappigere tatoeage zou krijgen van Pete. Maar ik vertrouw Colson meer met een tatoeage, en ik denk dat hij iets zou doen wat ik zou willen, dus ik zou waarschijnlijk de pootafdruk van [mijn hond] Tank's of zoiets doen. Ik heb het gevoel dat ik hem zou kunnen vertrouwen, als Ik kon niet kiezen, dat hij iets goeds voor mij zou kiezen."

Gezien het feit dat de twee twee keer hebben samengewerkt - en dat Sydney Sweeney ook met Megan Fox heeft gewerkt - zou het niemand verbazen dat ze in de toekomst meer gaan samenwerken.

Aanbevolen: