Fans zeggen dat Sebastian Stan bijna werd geannuleerd vanwege zijn vriendin

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Sebastian Stan bijna werd geannuleerd vanwege zijn vriendin
Fans zeggen dat Sebastian Stan bijna werd geannuleerd vanwege zijn vriendin
Anonim

Net als andere fans van superberoemde mensen, was Sebastian Stan blij te horen dat hij de liefde had gevonden. Tegelijkertijd stonden critici klaar om zijn nieuwe dame en de acteur zelf af te breken toen het nieuws voor het eerst bekend werd.

Fans denken dat mogelijke terugslag een van de redenen is waarom Sebastian ervoor koos om zijn relatie privé te houden, en het blijkt dat ze gelijk hadden over de motivaties van sommige mensen. Net als Sebastians relatie met zijn ex Leighton Meester, kreeg zijn meest recente romantische onderneming veel aandacht, vooral op sociale media.

Sebastian was niet echt geannuleerd… Niet helemaal

Fans gingen naar Reddit om te bespreken hoe Sebastian Stan bijna werd geannuleerd, en sommigen gaven toe dat ze in het ongewisse waren over waarom Stan in de eerste plaats in heet water was. Hoewel er tal van beschuldigingen werden rondgestrooid en veel drama, leek er niets te gebeuren met Sebastians carrière nadat de zaken waren uitgedoofd.

Maar wat veroorzaakte het rumoer, en waarom zou iemand Sebastian Stan willen annuleren?

Sebastian's vriendin's verleden werd ontdekt

Hoewel Sebastian Stan zijn huidige vriendin, Alejandra Onieva, geruime tijd geheim hield, liet hij uiteindelijk het nieuws los dat ze aan het daten waren. Maar toen het nieuws een paar maanden geleden voor het eerst bekend werd over hun koppel, was het allemaal nieuw voor Stan's volgers.

Dus natuurlijk begonnen volgers van sociale media te graven om meer over Alejandra te weten te komen. Zoals een commentator uitlegde: zijn meer geobsedeerde fans gingen door de geschiedenis van Onieva op sociale media om te zien wat ze konden ontdekken.

Toen ze niet veel konden vinden, wendden ze zich ook tot de sociale media-accounts van Onieva's vrienden. Dus eindelijk vonden ze iets en besloten er een grote deal over te maken.

Sommigen zeggen dat een foto van Alejandra tijdens een 'Aziatische avond'-evenement speculatie opriep, waarbij fans van Stan beweerden dat zijn Spaanse vriendin zich de Aziatische cultuur toe-eigende. Het leek echt een kwestie van van een molshoop een berg maken, merkten neutrale partijen op, omdat Europese commentatoren stelden dat toe-eigening niet echt een "ding" is in Europa, terwijl het een belangrijk probleem is in de VS.

Vervolgens toonde een andere afbeelding naar verluidt Alejandra gekleed als een Indiaanse, wat andere commentatoren als ernstig problematisch beschouwden.

Het punt is dat beide gevallen jaren geleden waren, zeggen Redditors, en geen van beide was genoeg reden om de carrière van Stan te annuleren, vooral omdat het zijn vriendin was die op de stoel zat, niet hij.

Zijn fans buitengewoon geobsedeerd door Stan?

Een andere verklaring waarom Sebastian Stan bijna werd afgezegd, gaat verder dan zijn relatie en het vermeende slechte gedrag van zijn vriendin. Nadat enkele fans probeerden in te grijpen in de relatie van Sebastian, deelde hij een gelukkige verjaardagsvideo voor zijn hoofdrolspeelster en maakte zelfs opmerkingen over het hebben van giftige fans.

Later waren sommige groepen fans zelfs nog meer overstuur dat Sebastian hen schijnbaar in de schaduw had gesteld omdat ze hem hadden 'afgelast', wat de hele draaimolen als het ware verlengde. Het is allemaal het resultaat van een heel vreemd maar veel voorkomend fenomeen: wanneer fans "een abnormaal gevoel van bezit hebben" over beroemdheden.

Het gebeurt met veel beroemdheden, vooral zeer aantrekkelijke die geen langdurige relaties hebben, waar fans defensief zijn over wie hun favoriete beroemde mensen besluiten om te daten. In sommige gevallen zijn de partners van de beroemdheden onder vuur komen te liggen, net zoals de vriendin van Sebastian dat deed. Niet elke hondsdolle fan graaft echter diep in de sociale-mediageschiedenis van belangrijke anderen.

Was Sebastian Stan echt geannuleerd?

Gelukkig voor de acteur lijkt het er niet op dat hij ooit echt "geannuleerd" is. In plaats daarvan leek het erop dat hij onbedoeld een deel van de fans boos had gemaakt, die vervolgens de zaken buiten proportie opblies als het erop aankwam zijn relatie uit elkaar te halen.

Ondertussen bleef Sebastian chillen met zijn hoofdrolspeelster, hoofdrollen binnenhalen en het deeg binnenharken. Het lijkt erop dat hij niet echt werd afgezegd, ook al erkende hij het drama met een paar terechte opmerkingen.

Dus hoewel sommige mensen dachten dat Sebastians vriendin het probleem was, waren zij misschien het echte probleem. Omdat sommige beroemdheden veel ergere "overtredingen" hebben begaan waardoor ze niet werden geannuleerd. Meer nuchtere fans van Stan zijn bereid het mogelijk enigszins aanstootgevende gedrag van zijn vriendin in het verleden over het hoofd te zien, als Sebastian zelf daartoe bereid is.

Waarom dachten fans dat Sebastian Stan racistisch was?

Terwijl de meeste gebeurtenissen rond Sebastians gevraagde annulering te maken hadden met het feit dat sommige fans dachten dat zijn vriendin cultureel ongevoelig was. Maar anderen zeiden dat het een specifiek gedrag van Stan zou kunnen zijn waardoor hij op de misschien-cancel-lijst kwam te staan; hij vond een video leuk waarin iemand het had over hun onvermogen om het 'n'-woord als blanke te gebruiken.

Het punt is dat Stan zich niet alleen verontschuldigde voor die overtreding, maar toen fans de video in kwestie afbraken, was het lang niet de bijtende clip die trollen ervan maakten. Dat bewijst alleen maar dat er soms wat onderzoek nodig is voordat je eist dat een beroemdheid wordt geannuleerd.

Aanbevolen: