Machine Gun Kelly beweerde dat zijn nieuwe film prullenbak is en Twitter is het daarmee eens

Machine Gun Kelly beweerde dat zijn nieuwe film prullenbak is en Twitter is het daarmee eens
Machine Gun Kelly beweerde dat zijn nieuwe film prullenbak is en Twitter is het daarmee eens
Anonim

Acteur en muzikant Machine Gun Kelly heeft langzaam naam gemaakt in de filmindustrie. Gecrediteerd door zijn geboortenaam Colson Baker, is de kunstenaar bekend geworden om zijn acteertalenten en verscheen hij in de film Beyond the Lights uit 2014 voor zijn filmdebuut. Na zijn laatste filmoptreden heeft hij echter niets dan schaduw te werpen.

Baker staarde ook naar zijn vriendin Megan Fox en tweette over de film op de dag van de première en zei dat het prullenbak was. Toevallig denken al zijn fans precies hetzelfde.

Voordat gebruikers hun eigen mening over de film plaatsten, reageerden sommigen op zijn tweet, sommigen vroegen waarom hij de rol op zich nam en zeiden dat hij de rol alleen op zich nam vanwege Fox.

Maar toen mensen eenmaal keken, kwamen de meningen van de film in zijn geheel naar buiten en Twitter is het niet langer oneens met Baker.

Helaas zijn filmcritici het ook eens met de kunstenaar en Twitter, waarbij filmrecensent Nick Allen op RogerEbert.com schrijft: "Midnight in the Switchgrass" is het soort misdaadthriller dat zo vol is van clichés dat het er een wordt groot cliché zelf."

Midnight in the Switchgrass is gebaseerd op het waargebeurde verhaal waarbij een agent uit Florida (Emile Hirsch) en twee FBI-agenten (Fox, Bruce Willis) samenwerken om een reeks onopgeloste moordzaken te onderzoeken. De zaak wordt gevaarlijk en ze moeten er alles aan doen om de moordenaar zo snel mogelijk te pakken te krijgen.

De film werd voor het eerst bekend doordat Fox Baker in het gezicht sloeg tijdens de trailer van de film.

Kelly speelt een man die het personage van Fox moet doden, maar dat niet kan. Hoewel hij niet veel schermtijd heeft, is hij in meerdere scènes in de trailer te zien.

Hoewel Fox geen schaduw heeft geworpen op de film, waren zij en Baker niet aanwezig bij de première van de film, met als reden de toename van COVID-19-gevallen.

De twee ontmoetten elkaar tijdens het filmen in maart 2020, wat ertoe leidde dat de actrice twee maanden later de hoofdrol speelde in zijn videoclip voor "Bloody Valentine".

Na zijn eerste film in 2014 speelde de rapper "Bad Things" samen met Emma Roberts en Dave Franco in Nerve, dat positieve recensies kreeg van critici. Hij speelde later in The Land, Big Time Adolescentie, en had een kleine rol in The King of Staten Island, met Pete Davidson in de hoofdrol.

Baker zal de hoofdrol van Freddy spelen in de aankomende film One Way, die sinds februari 2021 wordt opgenomen. Mede-sterren van de film zijn Kevin Bacon en Storm Reid, en de film staat gepland voor op een onbekende datum worden vrijgelaten. Hij heeft singles uitgebracht in 2021, maar heeft nog geen plannen voor een nieuw album aangekondigd.

Midnight in the Switchgrass is te zien in geselecteerde theaters en is te huur op YouTube. Degenen die naar muziek van Machine Gun Kelly willen luisteren, kunnen luisteren op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: