Fans reageren op beweringen dat Megan Fox en Machine Gun Kelly in het geheim verloofd zijn

Fans reageren op beweringen dat Megan Fox en Machine Gun Kelly in het geheim verloofd zijn
Fans reageren op beweringen dat Megan Fox en Machine Gun Kelly in het geheim verloofd zijn
Anonim

Is Megan Fox klaar om weer in het huwelijksbootje te stappen?

Eagle-eyed fans zagen de Transformers-actrice op woensdag 8 september sporten wat leek op een verlovingsring om haar vinger, waardoor velen dachten dat ze verloofd zou kunnen zijn met haar oude beau Machine Gun Kelly.

Fox, die met MGK in New York is voor zijn optreden op de Video Music Awards van dit jaar op zondag, werd gespot terwijl ze het sieraad droeg terwijl ze naar haar man keek tijdens repetities met zijn band, vertelt een bron aan Us Weekly.

Volgens de publicatie gaan er zelfs geruchten dat Fox haar "verloving" bij MGK zou kunnen aankondigen, hetzij op de rode loper van de VMA of tijdens het optreden van laatstgenoemde, hoewel Fox zelf geen openbare indicatie heeft gegeven dat ze daadwerkelijk verloofd is.

Wat het geval ook is, de fans van Fox waren duidelijk in hysterie over de mogelijkheid dat ze misschien opnieuw zou willen trouwen.

Het paar, dat elkaar ontmoette op de set van hun film Midnight in the Switchgrass, begon te daten in mei 2020, dezelfde maand dat Fox onthulde dat ze maanden voorafgaand aan het vormen van een romance met MGK van haar man Brian Austin Green was gescheiden.

De reden waarom ze dit met haar fans moest verduidelijken, was dat, hoewel ze in mei 2020 niet meer bij Green was, het voormalige paar hun splitsing nooit echt aan het publiek had verteld, waardoor velen Fox moesten geloven bedroog haar ex.

Tijdens een aflevering van zijn podcast, … met Brian Austin Green, deelde de acteur uit Beverly Hills 90210 in de zomer van 2020: Ze ontmoette deze man, Colson, op de set… ik heb hem nog nooit ontmoet… Megan en Ik heb over hem gesproken.

"Ik vertrouw op haar oordeel, ze heeft altijd een heel goed beoordelingsvermogen gehad. Ik wil niet dat mensen denken dat zij of hij schurken zijn of dat ik op wat voor manier dan ook een slachtoffer was."

Hoewel Green hoopte dat hij en Fox ondanks haar relatie met MGK nog steeds hun huwelijk konden redden, trok Fox uiteindelijk de stekker eruit in november 2020 toen ze de scheiding aanvroeg van de vader van haar drie kinderen.

Aanbevolen: