5 vrijgezellenparen die nog steeds samen zijn (en 5 die dat niet zijn)

Inhoudsopgave:

5 vrijgezellenparen die nog steeds samen zijn (en 5 die dat niet zijn)
5 vrijgezellenparen die nog steeds samen zijn (en 5 die dat niet zijn)
Anonim

The "Bachelor Nation" begon in 2002 dankzij het debuut van de Amerikaanse realityshow The Bachelor. Sindsdien zijn er meerdere spin-offshows geweest die rond hetzelfde concept circuleren. Een jaar na de Bachelor-première kwam The Bachelorette op onze schermen, gevolgd door Bachelor in Paradise in 2014.

Als je een show hebt waarvan het hoofddoel is om iemand te helpen zijn partner te vinden (samen met de entertainmentfactor voor het publiek), is het geen verrassing dat de stellen die uit deze ervaring komen, met veel obstakels worden geconfronteerd. Sommige koppels hebben hun lang en gelukkig leven gevonden, terwijl anderen ontdekten dat het gewoon de allure van de atmosfeer was. Hier zijn vijf vrijgezellenparen die nog steeds samen zijn, en vijf die uit elkaar zijn.

10 Seizoen 1 Bachelorette Trista Rehn is net 18 jaar getrouwd

The Bachelorette ging zijn eerste seizoen in première in 2003. Seizoen één stelde het publiek voor aan Trista Rehn, die haar laatste roos gaf aan de knappe brandweerman Ryan Sutter. Hij deed een aanzoek en de twee trouwden aan het eind van het jaar live op tv. Sindsdien hebben ze een prachtige zoon en dochter in de wereld verwelkomd en bloeien ze in het gezinsleven.

9 Seizoen 9 Bachelorette Desiree Hartsock is getrouwd met 2 jongens

Seizoen 9 van The Bachelorette bracht de kijkers nogal een verrassing. Toen de koploper van Desiree Hartsock de show verliet, draaide ze snel om Chris Siegfried te kiezen. Deze uitverkoren beau werd aan het einde van het seizoen in 2013 ten huwelijk gevraagd en ze trouwden begin 2015. Ze hebben nu twee zonen samen en Desiree vindt het heerlijk om jongensmoeder te zijn.

8 Seizoen 12 Bachelorette JoJo Fletcher plant haar bruiloft

In 2016 was JoJo Fletcher de vrijgezellin die op onze schermen speelde. Het was vanaf het begin duidelijk dat zij en Jordan Rodgers verliefd op elkaar waren, dus het was geen verrassing toen ze hem de laatste roos overhandigde en zijn voorstel accepteerde. De twee hebben het vastleggen van een trouwdatum uitgesteld, waarschijnlijk van plan om dit jaar in het huwelijksbootje te stappen.

7 Seizoen 13 Vrijgezellin Rachel Lindsay plant kinderen met haar man

In 2017 presenteerde The Bachelorette zijn eerste zwarte vrouw. Rachel Lindsay schreef geschiedenis in de 'Bachelor Nation'-franchise als deze doorbraakvrouw en koos uiteindelijk voor Bryan Abasolo. Dit echtpaar trouwde kort daarna en begon zelfs te praten over het laten groeien van hun gezin door in 2018 kinderen te krijgen. Hoewel dit nog niet is gebeurd, droomt Rachel er nog steeds van om op een dag kinderen te krijgen met haar geliefde echtgenoot.

6 Seizoen 18 Bachelorette Michelle Young is nog steeds stapelverliefd

Onze meest recente vrijgezellin, Michelle Young van seizoen 18, heeft de man van haar dromen gevonden. Ze viel hard voor Nayte Olukoya en ze ontdekten al snel dat ze perfect bij elkaar passen. Aan het einde van haar seizoen deed Nayte een aanzoek, en dat accepteerde ze duidelijk. Ze ervaren nu het leven samen als een paar voordat ze hun trouwdatum hebben vastgesteld.

5 Seizoen 6 Vrijgezellin Ali Fedotowsky verliet haar uitverkoren schoonheid om ware liefde te vinden

Seizoen 6's vrijgezellenfeest was Ali Fedotowsky. Aan het einde van de show koos ze Roberto Martinez en accepteerde zijn voorstel. Ongeveer een jaar later werd echter bekend dat ze uit elkaar waren. Ali vertelde het publiek dat ze tot de conclusie waren gekomen dat hun tijd samen gewoon niet zo bevredigend was als ze hadden verwacht, en dat ze uiteindelijk het grootste deel van hun tijd ongelukkig doorbrachten. Ze is nu getrouwd met Kevin Manno en heeft twee kinderen.

4 Seizoen 7 Vrijgezelle Ashley Hebert gaat scheiden na 7 jaar huwelijk

In seizoen 7 van The Bachelorette maakten we kennis met Ashley Hebert. Ze had haar laatste roos aan J. P. Rosenbaum gegeven en na zijn voorstel hadden ze opgewonden hun bruiloft gepland. Na bijna acht jaar getrouwd te zijn geweest, vertelde Ashley dat ze helaas uit elkaar zouden gaan en in juli vorig jaar officieel de scheiding aanvroeg.

3 Seizoen 8 Bachelorette Emily Maynard was slechts 2 maanden verloofd

In 2012 was de vrijgezellin van seizoen 8 Emily Maynard. Tegen het einde van de show had ze Jef Holm gekozen en zijn huwelijksaanzoek aanvaard. Er gebeurde echter snel iets daarna, aangezien ze pas twee maanden later de verbreking van hun verloving aankondigden. Tyler Johnson, een automotive management consultant, was haar vierde voorstel… en blijkbaar is de vierde keer de charme omdat ze momenteel getrouwd blijven en drie kinderen hebben.

2 Seizoen 10 Bachelorette Andi Dorfman had een verrassende split

Het Bachelorette-seizoen 10 bracht Andi Dorfman in de schijnwerpers. Haar seizoen ging in première in 2014 en eindigde met het geven van haar laatste roos aan Josh Murray. Hij accepteerde het graag en ging op zijn knie zitten om een aanzoek te doen. Andi accepteerde het voorstel en de twee vertoonden alleen tekenen van geluk op sociale media tot de abrupte aankondiging van hun splitsing in januari 2015.

1 Seizoen 11 Vrijgezelle Kaitlyn Bristowe splitsen met haar verloofde na 3 jaar samen

Kaitlyn Bristowe was de ster van de show van seizoen 11. In 2015 sloot ze het seizoen af door voor Shawn Booth te kiezen en zijn voorstel enthousiast te accepteren. Het stel was drie jaar verloofd voordat ze uiteindelijk besloten hun eigen weg te gaan. Kaitlyn deelde dat het een doordachte en respectvolle beslissing was, en ze zijn "zeer toegewijd om vrienden te blijven." Ze is nu verloofd met een ander "Bachelor Nation"-lid, Jason Tartick, en de twee zijn erg gelukkig.

Aanbevolen: