Big Brother'-showmances die vandaag nog steeds samen zijn

Inhoudsopgave:

Big Brother'-showmances die vandaag nog steeds samen zijn
Big Brother'-showmances die vandaag nog steeds samen zijn
Anonim

Big Brother is een realityshow die een groep mensen samen in een huis opsluit, afgesloten van de buitenwereld, met altijd camera's aan. De huisgasten moeten strijden in competities, terwijl ze vechten om de macht en proberen als laatste in huis te zijn terwijl alle anderen worden uitgezet.

Zo lang opgesloten zitten in een huis met dezelfde mensen kan gevoelens doen opbloeien. Er zijn in de loop der jaren veel "showmances" geweest, of romances tussen huisgasten die in de show zijn begonnen. Terwijl velen stierven, zijn vele anderen bij elkaar gebleven, zijn getrouwd en hebben zelfs kinderen gekregen.

8 Jeff Schroeder en Jordan Lloyd

Jeff Schroeder en Jordan Lloyd zijn een van de originele Big Brother-powerkoppels. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in seizoen 11 van Big Brother, waar ze hun show begonnen en sindsdien zijn ze samen. Ze gingen een hele tijd met elkaar uit voordat ze in 2016 eindelijk in het huwelijksbootje stapten.

Samen hebben ze twee kinderen, twee zonen genaamd Lawson en Layton, beide respectievelijk vier en twee jaar oud. Terwijl Jeff altijd al vier kinderen wilde hebben, is Jordan er een beetje klaar mee om kinderen te krijgen. Het is iets dat ze in de toekomst zullen overwegen, maar voor nu zijn ze blij met hun kleine gezin.

7 Swaggy C en Bayleigh Dayton

Swaggy C en Bayleigh Dayton ontmoetten elkaar voor het eerst op Big Brother 20 in 2018. Ze klikten meteen op de show en vormden al snel een showmance. Helaas werd Swaggy C vroeg in de wedstrijd uitgezet terwijl Bayleigh de jury bereikte. In het juryhuis kreeg Bayleigh een miskraam. Tijdens de finale van de show deed Swaggy een huwelijksaanzoek aan Bayleigh en de twee trouwden in een kleine, intieme ceremonie in 2019. Ze hadden een grotere bruiloft gepland in 2020, maar hebben dit uitgesteld vanwege de coronaviruspandemie.

6 Jessica Graf en Cody Nickson

Jessica Graf en Cody Nickson ontmoetten elkaar voor het eerst in 2017 op Big Brother 19. Jessica en Cody werden al snel hecht in huis, de showmance en hun kracht vormden een enorm doelwit op hun beide ruggen. Ze hadden een moeilijke tijd in de show terwijl de andere huisgasten achter hen aan bleven gaan. Hoewel geen van beiden de wedstrijd won, werd Cody verkozen tot Amerika's favoriete houseguest. Na de show trouwden Jess en Cody en kregen samen twee dochters, Maverick en hun nieuwste geboren in 2020, Carter.

5 Memphis Garrett en Christmas Abbott

Memphis Garrett en Christmas Abbott verschenen beide voor het eerst in afzonderlijke seizoenen van Big Brother, maar ze leerden elkaar officieel kennen toen ze in seizoen 22 van all-stars zaten. Hoewel de twee geen showmance waren tijdens het concurreren, omdat ze op dat moment allebei een relatie hadden, vonden ze elkaar nadat de show was afgelopen. Blijkbaar hadden de twee een connectie gevoeld in het huis en wachtten ze tot ze hun relatie beëindigden om elkaar te ontmoeten, en afgelopen zomer zijn ze verloofd!

4 Daniele Donato en Dominic Briones

Daniele Donato verscheen in totaal drie keer in Big Brother. De eerste keer was tijdens seizoen 8, waar ze samen met haar vader, Evel Dick, meedeed. Ze haalden de laatste twee, waar haar vader won.

Ze kwamen allebei terug in 2011 voor het 13e seizoen, en daar ontmoette Daniele Dominic. De twee begonnen als een showmance, maar ze bleven elkaar buiten het huis zien. In 2013 stapten ze eindelijk in het huwelijksbootje en verwelkomden ze hun eerste kind samen, een meisje genaamd Tennessee in 2018.

3 Victor Arroyo en Nicole Franzel

Victor Arroyo en Nicole Franzel ontmoetten elkaar voor het eerst in het Big Brother-huis in 2016 voor seizoen 18. Hoewel ze geen showman waren tijdens de eigenlijke show, maakten ze echt contact buitenshuis en begonnen ze ongeveer een jaar te daten na hun verschijning op de show. De twee verloofden zich vervolgens in de show, toen ze een gastoptreden maakten in een aflevering, en Victor stelde Nicole ten huwelijk in het Big Brother-huis. Ze trouwden tijdens een kleine ceremonie in maart 2021 en verwelkomen hun zoon slechts een paar maanden later.

2 Angela Rummans en Tyler Crispen

Angela Rummans en Tyler Crispen ontmoetten elkaar in 2018 in seizoen 20 van Big Brother. Tyler was dat seizoen tweede en ging terug naar het huis voor seizoen 22 als een all-star waar hij als 6e eindigde. Anerla en Tyler waren heel dicht bij elkaar in het huis waar hun show begon, en bleven dichtbij als ze buiten het huis waren. Ze hebben zelfs een juwelierszaak die ze samen zijn begonnen. Afgelopen januari stelde Tyler de vraag aan Angela en de twee zijn nu gelukkig verloofd om te trouwen!

1 Brendon Villegas en Rachel Reilly

Niemand komt tussen haar en haar man! Brendon Villegas en Rachel Reilly ontmoetten elkaar voor het eerst in seizoen 12 van Big Brother in 2010, en zijn verreweg een van de grootste succesverhalen ooit. Rachel verscheen het jaar daarop voor de tweede keer in de show, waar ze won. De twee waren ook twee keer te zien in The Amazing Race. Brendon en Rachel stapten in 2012 in het huwelijksbootje en een paar jaar later verwelkomden ze hun eerste kind, een dochter genaamd Adora Borealis. Ze verwelkomen onlangs hun zoon Adler in 2020.

Aanbevolen: