Ben jij de ware' koppels die nog steeds samen zijn

Inhoudsopgave:

Ben jij de ware' koppels die nog steeds samen zijn
Ben jij de ware' koppels die nog steeds samen zijn
Anonim

De meeste mensen geloven dat ware liefde moeilijk te vinden is in het digitale tijdperk. Deze mensen hebben echter herhaaldelijk hun ongelijk bewezen door de koppels die hun zielsverwanten hebben gevonden in de populaire realityshow van MTV, Are You the One.

De serie, die in 2014 op televisie verscheen, is gebaseerd op het gebruik van moderne technologie om mensen te helpen 'de ware' te vinden. De deelnemers aan de show worden gematcht door een speciaal algoritme dat verschillende compatibiliteitstests berekent en de beste matches identificeert. De resultaten worden voor de deelnemers geheim gehouden, tot later in de show en als ze dezelfde partner als de test kiezen, winnen ze de hoofdprijs. Maar hoe nauwkeurig kan technologie zijn in het matchen van mensen? Dit zijn de koppels uit de show die nog steeds samen zijn.

8 Ethan en Amber Diamond

Ethan en Amber zijn zo'n beetje het droomteam dat de standaard heeft bepaald voor stellen die sindsdien in de show zijn geweest. De reden hiervoor is dat ze door het algoritme zijn gematcht en bij elkaar zijn gebleven. Vanaf hun tijd op Are You the One, tot aan hun huwelijk van bijna een half decennium, heeft het paar ons laten zien hoe mooi liefde kan zijn.

Amber en Ethan hebben momenteel twee kinderen, Scarlet en Serena. Amber ging naar haar Instagram om een verklaring af te leggen over hoe zij en haar soulmate erin zijn geslaagd om dingen zo lang te laten werken, ze schreef: "Als het enige matchende stel dat het heeft gehaald van Are You The One? Iedereen vraagt altijd wat ons geheim is Nou, hier is het onbaatzuchtigheid, 'schreef Amber. "Je doet dingen om elkaar op te bouwen, niet om elkaar te beperken of af te breken. Ik streef er altijd naar om Ethan te helpen zijn potentieel te bereiken - en ik aarzel niet eens om offers te brengen, want ik weet dat hij hetzelfde voor mij zal doen."

7 Jenni Knapmiller en Curtis Hadzicki

Eén ding dat dit stel ons heeft geleerd, is dat liefde niet voor iedereen op dezelfde manier verloopt. Hoewel ze niet echt in elkaar leken terwijl de tweede aflevering van de show aan het filmen was, slaagden ze erin om na de show een klik te maken. Toen de reünietijd aanbrak, kondigde het paar aan dat ze al een tijdje aan het daten waren en gelukkiger waren dan ooit. Later in oktober 2020 maakten ze de wereld bekend dat ze zich gingen verloven.

6 Mikala Thomas en Joe Torgerson

De connectie van dit paar was vooral verrassend voor veel fans omdat ze niet eens in hetzelfde seizoen deelnamen. Echter, nadat hun beide seizoenen waren ingepakt, werden ze vrienden en al snel groeide die vriendschap uit tot een relatie. Ze maakten het in 2019 openbaar en zeiden: "Geheimen uit. Ik wilde deze dicht bij mijn hart houden waar het veilig was, maar mijn relatie 8 maanden verbergen is lang genoeg."Het werd serieuzer met hen toen ze hun verloving in februari 2021 aankondigden.

5 Uche Nwosu en Clinton Moxam

Uche en Clinton ontmoetten elkaar in het zesde seizoen van de show en bijna onmiddellijk kregen ze een diepe connectie. Het vuur van verlangen brandde zo erg dat ze moeite hadden om hun handen van elkaar af te houden. De zaken liepen echter enige tijd vast toen de waarheidscabine onthulde dat ze niet werden geëvenaard door het algoritme. Uche en Clinton lieten de technologie hen niet vertellen wat ze moesten doen, want ze kwamen weer bij elkaar na de show en tijdens de reünie vroeg Clinton haar officieel zijn vriendin te zijn. Later in 2020 kondigden ze hun verloving aan en binnen een jaar werd officieel onthuld dat ze man en vrouw waren.

4 Cam Bruckman en Carolina Duarte

Cam en Carolina van seizoen vier vonden de ware liefde in elkaar vanaf het begin van de show. Hoewel de meeste details van hun leven samen niet op sociale media staan, lijkt het paar er nog steeds sterk voor te zijn.

3 Kareem Fathalla en Alivia Hunter

Kareem en Alivia, uit seizoen zes, werd nooit echt bevestigd dat ze geen match waren, omdat ze de hele show af en toe blijven daten. Later, toen de reünie werd gehouden, werd niet alleen onthuld dat het paar al een tijdje samen was na de show, maar werd ook onthuld dat Kareem Alivia had bedrogen met Zoe Pugh. Het werd nog interessanter toen Alivia onthulde dat ze ook al een tijdje Keith Klebacher sms'te. Ze gingen kort daarna uit elkaar, maar kwamen uiteindelijk weer bij elkaar.

2 Shannon Duffy en Anthony Martin

Aan het einde van seizoen vijf was Shannon diepbedroefd toen ze de hoofdprijs niet won en het was een beetje omdat ze ervoor had gekozen om bij Tyler O'Brien te blijven, een no match. Een tijdje later stelde Dimitri, Shannons vriend, haar voor aan Anthony Martin en toen werd het paar gekoppeld. In 2020 verwelkomen Shannon en Anthony hun eerste kind Isabella en lijken ze nog steeds samen te zijn.

1 Cali Trepp en Tomas Buenos

Toen Cali en Tomas elkaar ontmoetten in seizoen zeven, voelden ze zich meteen tot elkaar aangetrokken, zo erg zelfs dat ze in de eerste week van de show begonnen te daten. Later kwamen ze erachter dat ze aan andere mensen waren gekoppeld en besloten ze die lijn tijdens de laatste drie weken in huis te verkennen. Hoewel ze de match vonden die door het algoritme voor hen was gekozen, besloten ze hun hart te volgen en kondigden ze hun relatie aan tijdens de reünie.

Aanbevolen: