Zal het Playboy-huis ooit in zijn oude glorie worden hersteld?

Inhoudsopgave:

Zal het Playboy-huis ooit in zijn oude glorie worden hersteld?
Zal het Playboy-huis ooit in zijn oude glorie worden hersteld?
Anonim

The Playboy Mansion is een van de meest iconische eigendommen in de Verenigde Staten. De naam alleen al roept beelden op van uitbundige, losbandige feesten met de prachtige Playboy Bunnies, beroemdheden en de rijken.

In 2016, voordat Hugh Hefner stierf, verkocht de oprichter van Playboy het uitgestrekte landhuis en de vijf hectare die erop staat voor $ 100 miljoen aan miljardair, Daren Metropoulos.

Als een van de voorwaarden van de verkoop bleef Hefner op het terrein en huurde het voor een onbekend bedrag terug van Metropoulos tot aan zijn dood in 2017.

Toen Hefner stierf, veranderde het pand waarvan al geruchten gingen dat het in slechte staat was, in een puinhoop. Plunderaars bezochten het pand en veroorzaakten overal schade.

Maar aangezien Metropoulos plannen had om een groot deel van het pand te demonstreren, was er echt niet veel schade die kon worden aangericht.

Tot de vergunningen uiteindelijk in 2019 doorgingen, bleef het Playboy Mansion onvruchtbaar en werd het een voormalig omhulsel van zichzelf. Maar dat jaar stond alles op het punt te veranderen.

Maar zal de Playboy Mansion ooit in zijn oude glorie worden hersteld?

Renovaties van het Playboy Mansion zijn aan de gang sinds 2019

Het jaar 2019 was een keerpunt voor de Playboy Mansion. Hoewel het publiek wist dat Metropoulos het pand had gekocht, was er geen manier om te vertellen wat de plannen ermee waren.

Omdat de miljardair eigenaar is van het pand naast het landhuis, was er potentieel om de twee eigendommen te combineren. En toen de foto's van het werk in september 2021 door de Daily Mail werden gepubliceerd, was het duidelijk dat het combineren van de twee eigendommen precies was wat Metropoulos van plan was te doen.

Voordat het echter mogelijk was om de eigendommen uit te breiden om één grote compound te creëren, moest er eerst enorm veel werk aan het Playboy-terrein worden voltooid.

Met toevoegingen aan het hoofdgebouw, nieuwe constructies die op het terrein werden gebouwd en de beruchte grot die werd ingevuld, was het duidelijk dat er de afgelopen twee jaar massaal werd gebouwd.

En hoewel het plan lijkt om enkele van de originele gebouwen op het terrein te behouden, ziet het landhuis er na de renovatie misschien helemaal niet meer uit zoals in de hoogtijdagen van Playboy.

Bepalingen met de Playboy Mansion Renovations

Als onderdeel van de verkoop van het Playboy Mansion moest Metropoulos ermee instemmen het landhuis niet te demonstreren. Ook is bepaald dat eventuele toekomstige eigenaren het landhuis niet ook mogen slopen.

Dit komt omdat, hoewel het pand het meest herkenbaar is als het Playboy Mansion, het een verleden had voordat het in 1971 door Hefner werd gekocht.

Het pand in Holmby Hills is in 1927 ontworpen door de beroemde architect Arthur R. Kelly.

Hoewel Kelly in zijn carrière meer dan 500 gebouwen heeft ontworpen, is het Playboy Mansion een "perfect voorbeeld van een gotische Tudor" uit de tijd die tegenwoordig moeilijk te vinden is. En hierdoor is Metropoulos een permanent beschermingsconvenant aangegaan.

Echter, omdat het Playboy Mansion vóór de verkoop in een staat van verval verkeerde, verklaarde de stad Los Angeles in het convenant dat Metropoulos moderniseringsupdates aan het interieur mocht aanbrengen en renovaties mocht uitvoeren die nodig waren om zowel het exterieur als het interieur, in afwachting van goedkeuring van de plannen.

Na twee jaar van besprekingen met de stad, kon Metropoulos beginnen het landhuis terug te brengen naar zijn oorspronkelijke glorie van bijna een eeuw geleden.

Renovaties aan het Playboy Mansion zijn niet goedkoop

Renovaties van het Playboy Mansion zijn niet snel of goedkoop.

Om in perspectief te plaatsen, alleen al in 2020 waren de renovaties meer dan $ 1 miljoen. Hoewel dit misschien niet zo veel geld lijkt voor een miljardair, omvatte dat geld het renoveren van de personeelsverblijven en de garage, het verbouwen van de keuken, het reviseren van de kelder en het geven van een opknapbeurt aan de badkamers in huis.

Het is niet bekend wat de nieuwe gebouwen op het terrein kosten, en het is ook niet bekend wat de rest van de renovaties van slaapkamers, het zwembad of andere gebieden die in de loop der jaren verontrust en vervallen zijn geworden Hefner woonde in het landhuis

Het is echter duidelijk dat er nog behoorlijk wat geld in het pand moet worden gestoken om het de luxueuze visie te maken die Metropoulos heeft voor het landhuis en het omliggende pand.

Geen einddatum in zicht voor de Playboy Mansion-renovaties

Geld hebben helpt om bouw en renovaties vooruit te helpen. Maar zelfs met het geld van Metropoulos is het pand nog lang niet voltooid.

Gelukkig kan de mede-eigenaar van Hostess Brands door het bezit van het aangrenzende pand zijn omvangrijke project in de gaten houden. Een pand dat een replica is van het Playboy Mansion, alleen op kleinere schaal.

Dit pand werd in 2010 door Hefner gekocht na zijn scheiding van zijn tweede vrouw, Kimberly Conrad, als een plek voor Conrad om de kinderen van het duo op te voeden. Het is ook ontworpen door Kelly en staat op twee hectare.

Als zodanig zal Metropoulos, totdat de renovatie van het Playboy Mansion voltooid is, zijn dagen moeten afwachten in de miniversie van het landhuis dat ooit weer de stralende ster van de buurt kan zijn.

Aanbevolen: