Piers Morgan is in zijn glorie als zijn artikel massale lezers krijgt

Inhoudsopgave:

Piers Morgan is in zijn glorie als zijn artikel massale lezers krijgt
Piers Morgan is in zijn glorie als zijn artikel massale lezers krijgt
Anonim

Piers Morgan heeft de krantenkoppen gemonopoliseerd en staat nu al enkele weken in de schijnwerpers. Als hij Meghan Markle niet bekritiseert, zoekt hij iemand anders om over te razen, of een nieuw controversieel onderwerp om naar de oppervlakte te brengen. Of je nu van hem houdt of hem haat, er is één ding dat zeker is… Piers Morgan zit op de golf van deze nieuwe golf van aandacht die hij krijgt, en zorgt ervoor dat elk mogelijk greintje pers dat hij kan krijgen ten volle wordt gebruikt voordeel.

Deze keer viert hij het feit dat zijn kijkcijfers enorm stijgen, aangezien zijn artikel in de Daily Mail heel wat aandacht begint te krijgen.

Totaal hoog

Piers Morgan aarzelt niet om op zijn eigen hoorn te tollen, en vandaag heeft hij absoluut het gevoel dat hij hoog vliegt. Hij ging naar Twitter om zijn 7,9 miljoen volgers op de hoogte te stellen van het succes van zijn artikel in de Daily Mail, en hij lijkt echt onder de indruk van zijn eigen prestatie.

Zijn verhaal was exclusief te zien en haalde natuurlijk de omslag. Op ware wijze profiteerde Morgan van deze kans om nog meer interesse te genereren. Binnen zijn eigen Tweet gaf hij een directe link naar het artikel, om nog meer hits aan te moedigen en zijn kijkers nog verder te vergroten.

Het artikel zelf fungeert als een verklikker voor Morgan's gevoelens over het Meghan Markle en Prins Harry debacle. Hij raast en ventileert over zijn ongeloof in Meghans beschuldigingen, en zegt verder hoe hij gaten in haar verhaal ziet, die hem duidelijk maken dat ze niet de waarheid vertelt.

Morgan's gedachten

Hij zegt; "Bijvoorbeeld, Meghan zei dat zij en Harry drie dagen voor hun huwelijk in het geheim trouwden, in een kleine dienst die werd geleid door de aartsbisschop van Canterbury. Werkelijk? Dus het huwelijk waar we allemaal naar keken was een schijnvertoning? En de oudste geestelijke van Groot-Brittannië deed mee en voerde een illegale ceremonie uit in een tuin?"

Ontworpen om negatieve gedachten over Meghan &Harry's uitspraken aan te wakkeren, en om onnauwkeurigheden in hun verhaal in de schijnwerpers te zetten, mengt Morgan zich in hun gesprek en onthult een meer diepgaand, vernietigend verslag van wat fans hem al hebben horen razen over vroeger.

Hij ging verder met het aanvallen van een reeks andere mensen, maar misschien lag zijn meest levendige, onderliggende puls van giftige aanval in dit specifieke citaat: "We worden verondersteld te geloven dat Meghan Markle de medewerkers van het Paleis vertelde dat ze suïcidaal en wanhopig was hulp nodig had, maar kreeg te horen dat ze die niet kon krijgen omdat het slecht zou kunnen zijn voor het merk Royal? En als ze suïcidaal was, waarom kreeg Harry haar dan niet de dringende hulp die ze nodig had?"

Zolang hij blijft praten, blijft zijn publiek luisteren. Sommige omdat ze het met hem eens zijn, andere omdat het gewoon te leuk is om te negeren.

Aanbevolen: