Hoe vaak is Kourtney Kardashian van plan om met Travis Barker te trouwen?

Inhoudsopgave:

Hoe vaak is Kourtney Kardashian van plan om met Travis Barker te trouwen?
Hoe vaak is Kourtney Kardashian van plan om met Travis Barker te trouwen?
Anonim

Sinds de Blink-182-drummer de reality-ster in oktober 2021 ten huwelijk heeft gevraagd, zijn fans aan het twijfelen geslagen voor details over de aanstaande bruiloft, die Kourtney Kardashian's eerste zou zijn. Hoewel zij en Scott Disick een aantal jaren samen waren en drie kinderen hebben, was hun relatie behoorlijk gecompliceerd en hebben ze nooit de knoop doorgehakt.

Maar in april van dit jaar, na het bijwonen van de 64e Grammy Awards in Las Vegas, besloten Kourtney en Travis impulsief om in het huwelijksbootje te stappen. Het jachtgeweerhuwelijk, dat om 2 uur 's nachts plaatsvond in de One Love Wedding Chapel, werd geleid door een Elvis-imitator.

Het was niet het soort bruiloft dat iemand verwachtte voor de ster van The Kardashians. Kourtney's zwarte wijd uitlopende broek, gele top en leren jas konden niet verder verwijderd zijn van het soort designer trouwjurken waarvan fans verwachtten dat ze zou aantrekken voor haar huwelijk.

Zelfs Kris Jenner was verrast door de Vegas-bruiloft. Maar was dit het begin van een lange reeks huwelijken (zij het met dezelfde persoon) voor Kourtney en Travis?

Kourtney Kardashian's eerste huwelijk was niet wettelijk bindend

Kourtney plaatste later over de ceremonie op Instagram, erop wijzend dat het huwelijk niet juridisch bindend was.

Haar grappige IG-post, die luidde: "Er was eens in een land ver, ver weg (Las Vegas) om 2 uur 's nachts, na een epische nacht en een beetje tequila, waagden een koningin en haar knappe koning zich naar de alleen open kapel met een Elvis en trouwde zonder vergunning). Oefening baart kunst."

En het paar oefent zeker wat oefening voor hun officiële bruiloft. Het lijkt erop dat Kourtney Kardashian en Travis Barker zo graag getrouwd zijn, dat ze het een paar keer doen.

Kourtney en Travis hadden later een (legitieme) gerechtsgebouwceremonie

Op 15 mei was Kravis, zoals het paar door hun fans bekend wordt, wettelijk getrouwd in Santa Barbara, Californië, niet ver van het strand waar Travis ten huwelijk vroeg. Nogmaals, het was een intieme ceremonie, maar deze keer koos het paar voor een gerechtsgebouw.

En ze kleedden zich voor de gelegenheid. De oprichter van Poosh droeg een witte Dolce & Gabbana-jurk met geborduurd gouden hartdetail op het lijfje, en Travis droeg een mooi zwart pak, in plaats van de leren broek die hij op hun eerste bruiloft had aangetrokken.

Bovendien, toen de pasgetrouwden het gerechtsgebouw in de Anacapa-straat verlieten, hadden ze een huwelijksvergunning. Het stel vertrok na het huwelijk in een vintage zwarte cabriolet met een bordje met de tekst Just Married op de achterkant.

Ze werden tijdens de ceremonie vergezeld door de vader van Travis, Randy Barker, en de grootmoeder van Kourtney, Mary Jo Campbell. Na de ceremonie gingen ze terug naar L. A. om het met hun kinderen te vieren.

De tweede bruiloft was een wettelijke noodzaak voorafgaand aan Kourtney's officiële huwelijk, dat naar verluidt in Italië zal plaatsvinden.

Sociale media gonsden van de fans die zich afvroegen waarom Mason, Penelope en Reign geen deel uitmaakten van de vieringen, vooral voor de bruiloft in mei. Bij de volgende zullen ze zeker aanwezig zijn. Omdat Kourtney een derde bruiloft zal hebben.

Kourtney Kardashian gaat naar verluidt trouwen in Italië

De regio is een favoriete vakantieplek voor de reality-sterren, en komt ook grotendeels voor in een aantal romantische connecties voor de Kardashian. In 2014 trouwde Kim met Kanye West in het Forte di Belvedere in Florence.

En matriarch Kris Jenner ontmoette de huidige beau, Corey Gamble op Ibiza in 2014.

Het lijkt erop dat deze keer de locatie meer geschikt is voor een lid van de reality-roy alty. Blijkbaar zullen Kourtney en Travis hun geloften afleggen in Castello Brown. Het historische kasteel werd in de Romeinse tijd als fort gebruikt en de panoramische vergezichten maken het een populaire trouwlocatie. Het was ook te zien in de film uit 1991, Enchanted April.

De Kardashian-Jenners zijn blijkbaar al in Italië, waar ze zich bij Kourtney en Travis hebben gevoegd voor het huwelijk.

Blijkbaar zal de officiële ceremonie van het paar in Portofino meer dan 4 dagen duren, en ze zullen worden vergezeld door een kleine groep familie en goede vrienden. Op de gastenlijst staan de moeder, zussen, kinderen en Corey Gamble van Kourtney. Van de kant van de bruidegom, zijn twee kinderen, bandleden en een paar goede vrienden.

Zullen Travis en Kourtney opnieuw trouwen?

Alsof 3 bruiloften niet genoeg zijn, hebben de pasgetrouwden aangekondigd dat er nog een komt. Hoewel het geen echte bruiloft zal zijn, zal Los Angeles de locatie zijn voor een grote receptie in Los Angeles. Die gastenlijst zal al hun uitgebreide vrienden en familie bevatten

Ondertussen houden fans hun adem in om te zien wat Kourtney en Travis op hun volgende grote dag zullen dragen. Of moeten dat dagen zijn?

Aanbevolen: