Modeschrijver die A$AP Rocky tweette, bedroog zwangere Rihanna online gesleept

Inhoudsopgave:

Modeschrijver die A$AP Rocky tweette, bedroog zwangere Rihanna online gesleept
Modeschrijver die A$AP Rocky tweette, bedroog zwangere Rihanna online gesleept
Anonim

De modeschrijver die de virale tweet deelde dat A$AP Rocky bedroog Rihanna heeft zich op Twitter verontschuldigd.

Louis Pisano, die zij/zij voornaamwoorden gebruikt, beweerde dat het paar uit elkaar ging nadat Rihanna erachter kwam dat A$AP een affaire had met haar vriendin en schoenenontwerper Amina Muaddi.

Rihanna's buik tijdens haar eerste zwangerschap, ze draagt een spijkerbroek, een kleurrijke parelketting, en heeft haar getatoeëerde hand in haar zak met A Rocky's armen om haar heen terwijl ze haar voorhoofd kust
Rihanna's buik tijdens haar eerste zwangerschap, ze draagt een spijkerbroek, een kleurrijke parelketting, en heeft haar getatoeëerde hand in haar zak met A Rocky's armen om haar heen terwijl ze haar voorhoofd kust

Louis Pisano verontschuldigde zich bij Rihanna, A$AP en Amina

“Gisteravond heb ik een domme beslissing genomen om wat informatie te tweeten die ik had ontvangen”, twitterde Pisano op 15 april. "Ik ga niet praten over bronnen, anderen de schuld geven van een discussie die is begonnen, enz. Omdat ik uiteindelijk de beslissing heb genomen om die tweet op te stellen, op verzenden te drukken en die met mijn naam erop uit te brengen."

"Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle partijen die ik betrokken heb bij mijn acties en voor mijn roekeloze tweets," zeiden ze.

Op donderdag 14 april schreef Pisano in een sindsdien verwijderde tweet: “Rihanna heeft het uitgemaakt met [ASAP] nadat ze hem betrapte op vals spelen met schoenenontwerper Amina Muaddi. Amina was verantwoordelijk voor het ontwerpen van Fenty's schoenenaanbod en Rihanna wordt vaak gezien in op maat gemaakte schoenen van haar eigen label, "zeiden ze.

De Rihanna-marine was niet blij

Na de verontschuldiging van Pisano bekritiseerden veel die-hard Rihanna-fans hen omdat ze de tweet überhaupt hadden gemaakt.

"Waarom weet je dat ze zwanger is? Weten dat zwangerschapscomplicaties kunnen optreden met extra stress?" een persoon twitterde als reactie.

"Arme designerdame. Nu is bewezen dat dit nep is, kan nog steeds geen geld haar reputatie in de industrie herstellen. Ze heeft zo hard gewerkt om te komen waar ze nu is, "voegde een tweede eraan toe.

"Een vrouw ontving doodsbedreigingen en constante intimidatie, een zwangere vrouw was gestrest vanwege deze geruchten, en een man werd valselijk beschuldigd van iets dat hij niet had gedaan terwijl hij werd lastiggevallen, het trieste is dat mensen liever geloof de leugen, en waarvoor deed je dit?" een derde reageerde.

Amina Muaddi sprak zich uit tegen de beschuldigingen

De geruchten dat A$AP Rihanna bedroog - die hun eerste kind verwacht - zorgden voor schokgolven op sociale media. Muaddi ontkende de geruchten over bedrog op vrijdag in een verklaring op haar Instagram-verhaal.

"Ik heb altijd geloofd dat een ongegronde leugen die op sociale media wordt verspreid, geen reactie of verduidelijking verdient, vooral niet een die zo gemeen is", schreef Muaddi in de post."Ik ging er aanvankelijk van uit dat deze neproddels - gefabriceerd met zulke kwaadaardige bedoelingen - niet serieus zouden worden genomen.

Rihanna werd gespot met A$AP Rocky in Barbados

“Daarom moet ik mijn mond opendoen, want dit is niet alleen tegen mij gericht, maar het is ook gerelateerd aan mensen voor wie ik veel respect en genegenheid heb”, vervolgde ze. "Terwijl Rih haar serene, best geklede zwangerschapsleven voortzet en ik weer aan mijn werk ben begonnen, wens ik iedereen een mooi paasweekend!"

Ondertussen zijn Rihanna en A$AP gesignaleerd in Barbados te midden van speculaties dat de inwoner van Bajan daar wil bevallen.

Aanbevolen: