De waarheid over het datingleven van Dixie D'Amelio vóór Noah Beck

Inhoudsopgave:

De waarheid over het datingleven van Dixie D'Amelio vóór Noah Beck
De waarheid over het datingleven van Dixie D'Amelio vóór Noah Beck
Anonim

Dixie D'Amelio lijkt op goede voet te staan met haar exen, ondanks dat ze zeer openbare breuken hebben. De fans die al het TikTok-drama hebben gevolgd, weten dat terwijl Dixie beroemd werd, ze een relatie had met Griffin Johnson. Helaas gingen Dixie en Griffin in augustus 2020 uit elkaar net voordat ze een YouTube-video van hun laatste date samen plaatsten. Beiden kregen te maken met hun eigen bedroggeruchten, zoals toen Charli's ex, Chase Hudson, een lange verklaring publiceerde over Griffins vermeende wandaden.

Maar zelfs na al het drama lijkt het alsof Dixie op goede voet staat met Griffin. Tijdens een gesprek met de Celebrity Livin paparazzi in 2020 gaven zowel Charli als Dixie fans een aantal belangrijke updates over waar ze staan met hun exen. Dixie werd gevraagd waarom ze Griffin terug volgde op Instagram na hun splitsing, en ze zei dat ze het gewoon niet leuk vindt om met iemand op slechte voet te staan, maar het is zeker geen teken dat ze weer bij elkaar komen. Hier is de waarheid over Dixie's datingleven vóór Noah Beck.

Griffin Johnson, de jongen Dixie D'Amelio gedateerd vóór Noah Beck

Nadat ze het uitmaakte met Griffin, vertelde Dixie aan Celebrity Livin: "Het is leven, het is wat het is, dingen gebeuren. Ik zal zeker heel lang alleen zijn. Maar het heeft geen zin om kwaad bloed en internet beef zonder reden." Op dat moment bevestigde Griffin ook dat hij en Dixie op goede voet staan op Twitter, door te schrijven: "Mensen op internet zien alleen wat hen wordt voorgehouden … Ik verwacht niet dat iemand het begrijpt, maar alles is uitgewerkt en op goede voorwaarden."

Tijdens hun paparazzi-aanloop deelde Charli soortgelijke gevoelens over waar ze staat met haar ex Chase, door te zeggen dat ze niet op slechte voet staan en dat ze nu gewoon vrienden zijn. Toen de paparazzi vroegen wat ze ervan vinden dat alle TikTok-meisjes, inclusief zijzelf, worden bedrogen, zei Dixie dat ze niet weet waarom, maar het is een trend. Charli viel in en voegde eraan toe dat het absoluut geen goede trend is. Ze leken echter allebei hun verleden te hebben verlaten en koesteren geen wrok. Gelukkig hebben ze elkaar, en deze zussen staan altijd achter elkaar.

De D'Amelio Sisters-relatie met Addison Rae

De paparazzi vroegen niet alleen naar hun relaties. Ze spraken ook over hun vriendschap met Addison Rae en of ze allemaal nog steeds hecht zijn. De meiden van D'Amelio maakten heel duidelijk dat ze van Addison houden en haar de hele tijd zien. Ze zeiden: "We gaan soms met elkaar om, maar we posten het niet altijd. Ze denken dat we geen vrienden zijn, maar we zijn altijd allemaal samen."

Na het interview plaatsten Dixie en Addison samen een TikTok. Dus het lijkt erop dat er geen waarheid is in de geruchten over een breuk in hun vriendschap. Fans hadden niets dan positieve dingen over wat Charli en Dixie zeiden over al deze geruchten over hun exen en vrienden. Een persoon reageerde op de video: "De D'Amelio's zijn absoluut KONINGINNEN, ik kan niet van gedachten veranderen." Een andere fan voegde eraan toe: "De zusjes D'Amelio zijn zo volwassen, lief en probleemloos." Fans zijn blij dat het verleden voorbij is zonder wrok.

Dixie D'Amelio's High School Sweetheart Matt Garavel

Dixie begon in mei 2018 te daten met voetballer en klasgenoot Matt Garavel van de middelbare school. Mensen konden duidelijk de liefde zien die voortkwam uit hun foto's op sociale media. Bovendien is het meest opmerkelijke aan hun relatie hun vriendschap. Sindsdien spreekt Dixie over haar liefde voor haar toenmalige vriend, Matt Garavel. Ze maakten de relatie openbaar tijdens hun vijf maanden durende jubileum. Dixie en Matt werden echter samen gezien vóór de officiële aankondiging.

Matt is een student aan de Universiteit van Tampa. Op 29 oktober 2018 plaatste Dixie een foto met het bijschrift: "Happy five, lol!!! Ik hou van je, beste vriend. Bedankt dat je jij bent!" Op 20 juli wenste ze hem ook een gelukkige verjaardag op haar Instagram-account en deelde ze schattige foto's. Het stel had meer dan een jaar een relatie en ging samen naar het schoolbal. Terwijl Dixie een prachtige blauwe jurk droeg, maakte Matt zijn look af met een zwart pak, een wit overhemd en een blauwe vlinderdas. Hoewel hun liefde op sociale media gloeide, besloten ze op een gegeven moment uit elkaar te gaan en gingen ze uit elkaar in 2019.

Dixie D'Amelio gedateerde acteur en TikTok Star Tayler Holder

Tayler Holder is een influencer op sociale media en een aspirant-acteur en model met meer dan 6,3 miljoen volgers op Instagram. In 2018 begon hij de hoofdrol als Luke in de serie Dirt. In augustus 2018 bracht hij ook zijn debuutsingle Fallback uit. Tayler is razend populair op TikTok, met meer dan 20 miljoen fans op zijn @itstaylerholder-account. Hij is vaak verschenen op Dixie's TikTok-video's. In het begin leken het alsof twee vrienden plezier hadden, maar door al dat plezier werden ze verliefd. Ze dateerden van januari 2020 tot februari 2020.

Aanbevolen: