De gecompliceerde waarheid over de relatie van Addison Rae en Dixie D'Amelio

Inhoudsopgave:

De gecompliceerde waarheid over de relatie van Addison Rae en Dixie D'Amelio
De gecompliceerde waarheid over de relatie van Addison Rae en Dixie D'Amelio
Anonim

Zoals iedereen die de roddelbladen door de jaren heen heeft gevolgd, zou moeten kunnen bevestigen, lijken beroemdheden ervan te houden met elkaar te ruziën. Als dat niet lukt, is het op zijn minst waar dat de roddelbladen niet kunnen wachten om te rapporteren over de waargenomen spanningen die tussen de sterren bestaan. Aan de andere kant, wanneer sterren die vroeger ruzie hadden, erin slagen hun problemen opzij te zetten, lijken de roddelbladen lang niet zo opgewonden door dergelijke verhalen. Als je alle machtsstrijd tussen de jongere generatie sterren en de vetes onder de oude garde in Hollywood bekijkt, lijkt er geen vergelijking te zijn. Het lijkt er immers vaak op dat YouTuber-vetes dagelijks of zelfs elk uur opduiken.

Hoewel zoveel YouTubers op elkaar schieten, lijken sommige mensen op zoek te gaan naar bewijs dat andere influencers bij elke beurt ruzie maken. Mensen hebben bijvoorbeeld veel tijd besteed aan het onderzoeken van elke interactie die Addison Rae en Dixie D'Amelio hebben gehad in een poging om erachter te komen of er een drama tussen hen is. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat is de waarheid van de relatie tussen Addison Rae en Dixie D'Amelio?

Jaloezie barst los

Als de wereld eerlijk was, zouden mannen en vrouwen die beroemd worden, door mensen hetzelfde worden behandeld. Helaas is de realiteit van de situatie dat dit zeker niet het geval is. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar te kijken naar het soort vragen dat vrouwelijke sterren krijgen als ze op de rode loper staan, en ze te vergelijken met de manier waarop mannelijke beroemdheden in dezelfde situatie worden behandeld. Wat nog belangrijker is, het v alt niet te ontkennen dat de meeste leden van de pers schijnbaar alles doen wat in hun macht ligt om vrouwelijke sterren te dwingen met elkaar te concurreren.

Als gevolg van de manier waarop vrouwelijke sterren tegen elkaar worden gespeeld, krijgen veel van hen problemen met elkaar. Wanneer bijvoorbeeld een vrouwelijke ster in opkomst is, is het veel te gewoon voor de massa en de pers om ze tegen elkaar te beoordelen in plaats van op hun eigen verdiensten. Gezien dat feit is het logisch dat er een lange geschiedenis is van vrouwelijke sterren die een hekel aan elkaar hebben.

Helaas, toen Addison Rae voor het eerst beroemd werd, leek het er zeker op dat haar gevoelens voor Dixie D'Amelio en haar zus Charli werden bepaald door de manier waarop mensen vrouwelijke sterren dwingen om te concurreren. Immers, toen Rae in 2019 nog in opkomst was, vond ze verschillende posts op sociale media leuk die beweerden dat ze veel getalenteerder was dan Chali D'Amelio. Een van de berichten die Addison leuk vond, was bijvoorbeeld van streek dat Charli op sociale media was geverifieerd en Rae niet. "Ze is geverifieerd en je bent niet iets mis daar, je moet worden geverifieerd. Ik haat dit niet, ik zeg alleen dat jij ook geverifieerd moet worden"

In het grote geheel is het feit dat Addison Rae sommige posts op sociale media leuk vond, verre van een groot probleem. Omdat mensen er echter van houden om vrouwelijke sterren van elkaar af te spelen, ging iemand in 2020 door Rae's sociale media-accounts. Het is niet verwonderlijk dat het internet niet lang duurde voordat het internet ontdekte dat Rae die berichten leuk vond, wat resulteerde in opschudding. Uiteindelijk duurde het niet lang voordat Rae zich verontschuldigde bij de zussen D'Amelio. Natuurlijk is Rae verre van de eerste influencer die zich zo verontschuldigt.

Eigenlijk vrienden?

In werkelijkheid zijn de enige mensen die echt kunnen weten wat de status van de relatie tussen Addison Rae en de zussen D'Amelio is, zij en de mensen met wie ze het dichtst bij staan. Desondanks lijkt het veilig om te zeggen dat veel van het vermoeden dat de twee beroemdheden vijanden zijn, overdreven is. Zo werd op een gegeven moment beweerd dat een video van Rae en Chali D'Amelio in een vuistgevecht online was geplaatst. Het werd echter al snel duidelijk dat hoewel je Charli in de video tegen iemand kon zien vechten, het vrijwel zeker niet Rae was.

Na de controverses rond Addison Rae en de zussen D'Amelio, verklaarde Charli dat ze geen problemen had met haar leeftijdsgenoot. Bovendien was er veel bewijs dat Rae en Dixie D'Amelio zeer goede vrienden waren geworden. Zo hebben Dixie en Addison verschillende selfies samen op sociale media gepost, hebben ze samen gedanst in video's en verscheen Rae op The Dixie D'Amelio Show. Bovendien zijn Addison en Dixie gespot terwijl ze samen in het openbaar uitgaan en ze hadden zelfs plezier met hun geruchtenvete door met elkaar te sparren in een boksring.

Aanbevolen: