Waarom sommige fans absoluut een hekel hebben aan Dixie D'Amelio's vriend, Noah Beck

Inhoudsopgave:

Waarom sommige fans absoluut een hekel hebben aan Dixie D'Amelio's vriend, Noah Beck
Waarom sommige fans absoluut een hekel hebben aan Dixie D'Amelio's vriend, Noah Beck
Anonim

Beroemdheden, influencers en TikTok-sterren zijn het afgelopen jaar onderworpen aan cultuur, vooral het afgelopen jaar. Maar volgens Noah Beck betekent een afzegging niet echt dat je carrière helemaal voorbij is. Tijdens een recent interview met GQ deelde Noah zijn mening over de annuleringscultuur en vertelde hij de outlet dat hij zich niet zo zorgen maakte dat hij op een dag zou worden geannuleerd. Hij zei: "Mensen gebruiken de term annuleren, maar het vergroot letterlijk hun mening. Het maakt je alleen maar relevanter. Mensen zijn belachelijk door te denken dat ze die macht hebben om dat te doen." Sommige fans haten Dixie D'Amelio's vriend, Noah Beck omdat hij niet bepaald een charmante prins is. Een paar maanden geleden bracht de poging van Tik Tok-ster Bryce Hall om Dixie in de maling te nemen hem in heet water nadat hij grote spanningen tussen haar en Noah had veroorzaakt. Tijdens de video van Bryce werd Noah geblinddoekt op de bank van de YouTuber getoond terwijl twee strippers in stringondergoed naar buiten kwamen en om hem heen begonnen te twerken. Dixie zag alles terwijl ze een FaceTime-videogesprek voerde met Bryce. Sommige fans konden niet anders dan medelijden hebben met Dixie en Noah haten.

Bryce Hall prankte Noah Beck met strippers, en de fans van Dixie D'Amelio vonden het niet oké

Na het ongemakkelijke moment belden de jongens Dixie terug omdat Bryce de volledige schuld voor de grap op zich nam, maar Dixie had er nog steeds geen zin in, en fans ook niet. Bryce's video heeft bijna 90.000 stemmen gekregen toen fans begonnen te beweren dat zijn grap volledig respectloos was tegenover de relatie van iemand anders.

Eén gebruiker merkte op: "Je a zou niet blij zijn als ze dat met Addison zouden doen. Wat sommigen van jullie niet opmerken, is dat deze 'kleine grappige grap' kan leiden tot veel overdenken, onzekerheid, enz." Een andere persoon zei: "Het spijt me, maar dit is walgelijk. Ik besef dat het gewoon een 'grap' is, maar dat is zo respectloos voor de relatie tussen Noah en Dixie. Dit had veel erger kunnen aflopen. Geen haat verspreiden."

Niet alleen hebben fans hun vrede uitgesproken, maar zelfs Dixie's moeder Heidi had iets te zeggen over de video. Terwijl ze fotograaf Kevin Wong inhaalde, onthulde ze dat ze helemaal niet tevreden was met de video en zei: "Ik zag het, en ik dacht dat het rotzooi was", en voegde eraan toe: "Dat is de mening van een moeder, rotzooi niet met mijn kinderen. Het deed pijn en ik vond het niet leuk. Mensen kunnen zeggen dat ik zachtaardig ben of wat dan ook. Het kan me niet schelen. Sorry, zo voel ik me."

Noah werd ook benaderd door paparazzi en vroeg hetzelfde, waarop hij toegaf: "Bryce weet dat hij een beetje over de schreef is gegaan. Het was een beetje respectloos en hij verontschuldigde zich tegenover mij. Maar dat zou hij niet moeten doen verontschuldig je bij mij. Hij zou zijn excuses moeten aanbieden aan Dixie. Maar hij weet het. Er is echt niet veel meer aan de hand."

Noah Beck's reactie tijdens de video 'His Girlfriend was not happy about this' stelde fans teleur

In gesprek met de paparazzi legde Noah uit dat de grap niet in scène was gezet en dat hij dacht dat het zou draaien om Bryce die hem een of ander dier voorstelde. Noah zei: "Ik had geen idee wat het was. Ik dacht dat het een schattig klein dier zou zijn… of een soort eng dier," en herhaalde dat hij de grap nooit zou hebben laten gebeuren als hij het had geweten. Gelukkig lijken Noah en Dixie in orde, evenals Noah en Bryce, maar het kan even duren voordat Dixie de boosdoener achter de grap volledig vergeeft.

Aan de andere kant waren sommige fans teleurgesteld over de reactie van Noah tijdens de grap. Nadat hij zich realiseerde dat Dixie alles zag, lachte hij alleen maar en vroeg Bryce: "Is ze boos geworden?"

Noah Beck staat naast James Charles te midden van zijn meest controversiële jaar

Bij het bespreken van beroemdheden die de afgelopen jaren met name zijn geannuleerd, opende Noah zijn vriendschap met James Charles en waar de twee nu staan na maanden van extreem schadelijke beschuldigingen tegen James. Fans herinneren zich misschien dat James in februari een verklaring aflegde waarin hij beweerde dat zijn aanklager hem "onzeepbare foto's van zichzelf" had gestuurd voordat hij de jongen naar zijn leeftijd kon vragen. In zijn verklaring drong James erop aan dat de jongen zei dat hij 18 was, maar hij vroeg niet om enig bewijs om het te verifiëren en gaf toe dat hij hun communicatie snel had stopgezet zodra hij de werkelijke leeftijd van de jongen ontdekte.

Noah was voorzichtig met zijn woorden toen hij sprak namens de situatie van James en zei tegen GQ: "Hoe graag ik er ook open over wil zijn, er is niet veel dat ik kan zeggen omdat mensen zo kortzichtig zijn." Toen hem werd gevraagd of hij met James over het schandaal had gesproken, voegde hij eraan toe: "Ik heb er niet met James over gesproken. Ik heb niet zoiets van 'Yo, heb je het gedaan?' Ik ga dat niet doen."

In plaats daarvan ging Noah in op zijn relatie met James en zei: "Ik heb zoiets van: 'Kijk, ik ken je en ik weet wie je bent als persoon. Ik weet dat je snel terug zult zijn. Het is gewoon een kwestie van tijd. Je wordt niet geannuleerd. Niemand wordt ooit geannuleerd.'"

Aanbevolen: