De waarheid over het datingleven van Jake Gyllenhaal

Inhoudsopgave:

De waarheid over het datingleven van Jake Gyllenhaal
De waarheid over het datingleven van Jake Gyllenhaal
Anonim

Jake Gyllenhaal stond op zowat ieders radar, vooral als het gaat om zijn datingleven. De acteur is een nietje in Hollywood sinds zijn debuut in City Slickers, maar er is altijd een focus op zijn liefdesleven geweest, en gezien het feit dat hij een hartenbreker is, zijn we helemaal niet geschokt!

Hoewel Jake duidelijk heeft gemaakt dat hij zijn privéleven liever privé houdt, nou ja … privé, maakte hij zich eerder deze week niet al te veel zorgen over het delen van zijn badgewoonten. Het blijkt dat de acteur geen fan is van alledaagse douches, waardoor we ons afvragen of dit echt de reden is waarom Taylor Swift en Jake uit elkaar zijn gegaan! Misschien is dat een bereik, maar wie weet!

Ondanks dat fans geschokt zijn over de badkeuzes van Jake Gyllenhaal, heeft het hen er zeker niet van weerhouden om naar hem te verlangen! Besmeuren we ze? Dat gezegd hebbende, wat is de huidige relatiestatus van Jake, en nog belangrijker, heeft iemand van ons een kans?

Is Jake Gyllenhaal momenteel vrijgezel?

Jake Gyllenhaal heeft een hele reis achter de rug als het gaat om daten. De A-lister staat zeker op ieders lijst als het gaat om Hollywood-hotties, en we geven ze geen enkel verwijt. Met een Oscar-nominatie op zak en geweldige uitvoeringen in hitfilms zoals Nightcrawler, Nocturnal Animals, Stronger en Donnie Darko, om er maar een paar te noemen, die allemaal de acteursstatus in de industrie echt hebben versterkt.

De acteur heeft onlangs succes gevonden in de rol van Mysterio als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe, maar met een zo bloeiende carrière als de zijne, hoe zag het liefdesleven van de acteur eruit? Welnu, Jake is gedurende zijn tijd in de schijnwerpers gelinkt aan een aantal leidende dames.

Jake is verbonden geweest met Reese Witherspoon, Rachel McAdams, Taylor Swift en Kirsten Dunst, om er maar een paar te noemen, maar ondanks zijn reeks eerdere romances, lijkt Jake Gyllenhaal zich te settelen, maar niet met iemand je zou verwachten! Hoewel hij in het verleden een aantal spraakmakende relaties heeft gehad, houdt Jake het nu rustig met zijn huidige vriendin, Jeanne Cadieu.

Het duo begon voor het eerst met daten in 2018, en hoewel fans niet zo thuis zijn in wie Cadieu is, hebben wij de primeur! Jeanne is een Frans model dat getekend heeft bij IMG Models. De ster blijft een behoorlijke verschijning op haar Instagram-pagina en onthult haar vele passies, waaronder sociale belangenbehartiging en ondersteuning in de Black Lives Matter-beweging.

Volgens PageSix zijn de zaken behoorlijk serieus tussen de twee, zo erg dat Jeanne naar verluidt Jake's familie heeft ontmoet! Er wordt gezegd dat het paar samen vakanties doorbracht en zelfs begonnen te praten over het ouderschap. Ahhh! Hoewel de twee nog geen nieuws hebben vrijgegeven over een verloving, zijn fans er zeker van dat Jake niet te veel tijd zal verspillen als het gaat om het stellen van de vraag.

Jake Gyllenhaal niet…Badt?

Hoewel Jake zeker gelukkig is in zijn relatie met Jeanne, kunnen fans zich alleen maar afvragen hoe gelukkig ze is, vooral gezien de acteur, nou…niet in bad. Het begon allemaal toen Ashton Kutcher en Mila Kunis onthulden dat ze hun kinderen alleen in bad doen als ze zichtbaar vuil zijn, een regel die ze zelf ook echt volgen. De twee beweren dat hoewel ze de belangrijke plekken dagelijks wassen, ze vrijwel nergens anders een bad nemen. Kom je nog een keer?

Hoewel dit voor velen op zijn zachtst gezegd vreemd lijkt, lijkt het alsof veel mensen in Hollywood naar voren stappen en onthullen dat ook zij niet vaak in bad gaan, en Jake Gyllenhaal is een van hen!

De acteur onthulde dit tijdens een interview met Vanity Fair en beweerde dat het punt van elke dag baden hem gewoon niet goed past. Jake Gyllenhaal ging verder met te onthullen: "Ik vind baden steeds meer minder nodig… Ik denk ook dat er een hele wereld van niet-baden is die ook echt nuttig is voor het onderhoud van de huid, en we reinigen onszelf natuurlijk." Oké, Jake…

Een paar celebs die niet onder de indruk waren van deze nieuwste niet-badgebeurtenis, was Dwayne Johnson, die duidelijk maakte dat hij dol is op zijn douches! De acteur sprong op de pro-badwagen waar hij vertelde dat hij wakker wordt met een koude douche, traint en dat volgt met een warme douche.

Na uren op het werk te hebben doorgebracht, keert The Rock terug naar huis voor zijn laatste douche van de dag, waar hij exfolieert, reinigt en de hele negen meter! Het is duidelijk dat Dwayne Johnson NIET op het punt stond in deze puinhoop te worden betrokken.

Ondanks de keuzes van Jake Gyllenhaal om minder te baden, lijkt het helemaal geen probleem te zijn als het gaat om zijn relatie met Jeanne, wat erop wijst dat hij misschien "de ware" heeft gevonden!

Aanbevolen: