Waar is Yellowstone Ranch en de waarheid over wie de eigenaar is

Inhoudsopgave:

Waar is Yellowstone Ranch en de waarheid over wie de eigenaar is
Waar is Yellowstone Ranch en de waarheid over wie de eigenaar is
Anonim

Toen Yellowstone in 2018 debuteerde op Paramount Network, kon niemand weten hoe enorm populair de show zou worden. Dankzij hoe geliefd de show is geworden, zijn veel mensen zo geïnteresseerd geraakt in de cast van de serie dat ze dingen willen weten zoals hoeveel de sterren van Yellowstone waard zijn.

Telkens wanneer een show als Yellowstone een hit wordt, is het onmogelijk om zijn populariteit aan één factor alleen te koppelen. Yellowstone is bijvoorbeeld een succes door onder meer de getalenteerde cast, meeslepende verhaallijnen en het feit dat de show er prachtig uitziet. De plaatsen waar Yellowstone is gefilmd, zijn zelfs zo prachtig dat de fans van de show willen weten waar de Dutton Ranch in het echt is en wie de eigenaar is.

Wie is de eigenaar van de echte Yellowstone Ranch?

Zoals elke Yellowstone-fan al zou moeten weten, vinden veel van de meest meeslepende scènes van de show buiten plaats, aangezien de personages van de serie levens leiden die dicht bij de natuur staan. Hoewel dat zeker veel te maken heeft met de aantrekkingskracht van de show, blijven de scènes, wanneer scènes binnenshuis plaatsvinden, prachtig omdat het huis van de familie Dutton ongelooflijk mooi is.

Aangezien de meeste shows worden gefilmd in Hollywood-soundstages, gaan sommige mensen ervan uit dat de Yellowstone-scènes binnenshuis op dezelfde manier zijn vastgelegd. Het huis van de familie Dutton is tenslotte zo prachtig dat sommige mensen misschien denken dat het ongelooflijk is dat iemand in zo'n huis woont. In werkelijkheid, hoewel sommige kijkers geen idee hebben of Yellowstone op een waargebeurd verhaal is gebaseerd, kunnen ze er zeker van zijn dat het huis van de familie Dutton heel echt is.

Tijdens een video achter de schermen beschreef Carla Curry, decorontwerpster van Yellowstone, hoe belangrijk het huis van de familie Dutton is geworden voor het succes van de show.“Dit is het echte werk. Dit is wat deze show doet zingen, is dat deze lodge echt een personage is geworden in deze show.”

Wat betreft de eigenaar van de Yellowstone Ranch in het echte leven, Shane en Angela Libel zijn degenen die die eer hebben. Verre van beroemde mensen, zijn de Libels toevallig de mensen die het geluk hebben een huis te bezitten dat zo mooi is dat het verdomd filmisch is om naar te kijken. Later in de eerder genoemde video achter de schermen, legde decorontwerper Carla Curry de geschiedenis van de Montana-lodge uit.

“Deze lodge is gebouwd van 1914 tot 1917. Alle originele boomstammen en stenen die in deze accommodatie zijn gebruikt, zijn van de accommodatie zelf. Het belangrijkste hout dat in het dak zit, is 153 voet lang en het is eigenlijk één enkele boom. Ze waren zo beschermend tegen de stammen dat ze bij het oogsten van de stammen ze in jute wikkelden totdat ze klaar waren om ze op hun plaats te zetten, zodat ze zouden voorkomen dat ze kapot zouden gaan en beschadigd zouden raken. Ik denk dat ze geweldig werk hebben geleverd, want het is een prachtige plek.”

In 2018 sprak locatiemanager Mark Jarrett van Yellowstone met de New York Post over waarom ze het huis van de familie Libel kozen als een van hun belangrijkste filmlocaties. In het echte leven bekend als Chief Joseph Ranch, paste het huis volgens Jarrett in alles wat ze zochten, omdat ze op zoek waren naar "de visie om 360 graden in elke richting te zijn".

Kun je op de Yellowstone Ranch blijven en hoeveel kost het?

Voor de meeste mensen lijkt het idee om de cast en crew van een grote tv-show een deel van het jaar hun huis te laten overnemen heel vreemd. Het is echter duidelijk dat de familie Libel eraan gewend is, vooral omdat ze aanvankelijk een vijfjarige overeenkomst ondertekenden om Yellowstone in hun huis te laten filmen. Verbazingwekkend genoeg, als Yellowstone niet op hun eigendom wordt gefilmd, staat de familie Libel nog steeds iedereen toe om op hun land te blijven voor de juiste prijs.

Voor alle duidelijkheid: de familie Libel staat vreemden niet toe om het hoofdgebouw op hun eigendom in Montana te verhuren. In plaats daarvan zijn er twee andere hutten op de ranch waar het Dutton-huis staat en ze zijn te huur. Om te genieten van de ongelooflijke uitzichten die op de show te zien zijn, kan een gezin van vier personen de ene hut huren voor $ 1200 of de andere voor $ 1500. Dat gezegd hebbende, als het gezin van vier gasten gasten wil ontvangen, moeten ze $ 50 extra per persoon betalen tot maximaal acht personen. Natuurlijk mogen mensen voor die prijs in een prachtig huis verblijven in plaats van een walgelijke Airbnb.

Aanbevolen: