Arnold Schwarzenegger was volledig eigenaar van een Australische ochtendshow na een ongepaste vraag

Inhoudsopgave:

Arnold Schwarzenegger was volledig eigenaar van een Australische ochtendshow na een ongepaste vraag
Arnold Schwarzenegger was volledig eigenaar van een Australische ochtendshow na een ongepaste vraag
Anonim

Interviews kunnen heel snel ongemakkelijk worden - vraag het maar aan David Spade, die dacht dat zijn een-op-een naast Guy Ritchie een grap was… maar oh nee, het was heel ongemakkelijk en bizar. Hetzelfde geldt voor mensen als Naomi Campbell, die een interview wegliep terwijl ze een cameraman naar beneden duwde. Selena Gomez kan zich hierin vinden, aangezien haar team de feed naar een interview sneed nadat Justin Bieber was grootgebracht, ondanks het feit dat ze daar was om een show te promoten.

Helaas v alt ook de grote Arnold Schwarzenegger onder deze categorie. Zijn interview in 2014 zou positief zijn, over zijn succescolleges. De zaken zouden echter een wending nemen als de interviewers mislukkingen uit zijn persoonlijke leven ter sprake brachten.

Laten we eens kijken hoe het allemaal ging en hoe de legende in staat was de ongepaste vraag van de interviewers het zwijgen op te leggen.

Arnold Schwarzenegger heeft zijn kalmte verloren tijdens interviews in het verleden

Arnold Schwarzenegger is een man van principes. Als hij een interview bijwoont, wil hij het onderwerp bespreken en niet iets anders.

Arnold heeft een geschiedenis van uithalen tijdens interviews en zelfs weglopen. Een ander voorbeeld vond plaats in 2016, opnieuw in Australië, toen een interviewer Arnold begon te vragen naar zijn mening over Donald Trump, volledig off-topic, wat over fitness had moeten gaan.

"Dit is een interview dat ik alleen doe over fitness en gezondheid, niet over politiek of mijn relaties," verklaarde Arnold.

"Het belangrijkste is dat ik doorga met mijn werk, gezondheid en fitness, en dat is wat echt telt voor mij," zei hij.

Arnolds publicist zou naast NY Daily News ook een verklaring afgeven waarin staat dat de interviewer een andere agenda had en haar tijdslimiet overschreed.

"De journalist kreeg vijf minuten toegewezen en we liepen over de tijd heen, dus we hebben het interview ingekort", vertelde publicist Max Markson aan Fairfax Media. "Ik denk dat ze gewoon naam probeert te maken. Ze is nieuw in de show. Haar manier van vragen stellen was ongepast."

"Zijn focus die dit weekend hier komt, is dat hij op een fitness-kruistocht is. De Arnold-klassieker is een fantastisch evenement voor Melbourne."

Een paar jaar eerder had Arnold een soortgelijke situatie, maar deze keer pakte hij de situatie een beetje anders aan.

Welke ongepaste vraag moest Arnold Schwarzenegger beantwoorden?

Arnold was op een Australisch sprekende tournee en besprak zijn carrièresuccessen, samen met andere positieve tips die hij had. De bedoeling was echter positief, maar tijdens zijn interview naast een Aussie Morning Show, om welke reden dan ook, wilden de interviewers de toon veranderen en het moeizame huwelijk van Arnold met Maria Shriver bespreken.

Na tien jaar gescheiden te zijn geweest, beëindigden Arnold en Maria officieel hun huwelijk eind december 2021

"Je zei eerder dat je hoop had op een reünie met Maria Shriver op een dag, voel je dat nog steeds?"

Arnold behandelde de vraag met volledige klasse en verklaarde dat zijn lezingen over zijn successen zullen gaan en niet over zijn persoonlijke en gezinsleven.

De interviewers zouden blijven porren en zeiden: "Ben je bang dat die mislukkingen centraal zullen staan?" Arnold beet echter niet en kwam terug met de perfecte reactie.

"Mensen zijn zich zeer bewust van de successen, en een perfect voorbeeld is dat ik werd uitgenodigd in Australië om over mijn successen te praten, dat zegt genoeg."

Het was een soort microfoon-drop-statement waar duizenden fans op reageerden.

Hoe reageerden de fans op het antwoord van Arnold Schwarzenegger?

Het heeft meer dan 100.000 views op YouTube, met verschillende opmerkingen. Dit roept de vraag op, wat vonden fans van de manier waarop Arnold het interview afhandelde? Een verrassing voor weinigen, fans waren allemaal team Arnold, bashen de show voor de vraag, samen met het prijzen van 'The Terminator' voor het houden van zijn kalmte.

"Dit laat maar weer zien dat hij niet kan worden gelokt door een willekeurige journalist. Een olifant heeft geen trek in mieren. Hij is een legende."

"Veel mensen onderschatten de cognitieve vaardigheid van Arnie. Ze hebben het mis. Arnie zal niet succesvol zijn als hij dom is. In feite spreken zijn prestaties voor zich dat hij een genie is. hij gaat in militaire dienst. Hij kende zijn weg naar succes al en wat hij moest doen."

"Er v alt veel te leren van de Terminator. Mensen willen altijd het NEGATIEVE."

"Gewoon Schwarzenegger's manier om interviewers te vertellen: "Blijf uit mijn persoonlijke zaken en blijf gefocust op zaken die bij de hand zijn!" terwijl hij zijn kalmte behoudt!"

Props voor Arnold, want fans stonden duidelijk aan zijn zijde, met respect voor hoe geestig en cool hij was over de hele beproeving.

Aanbevolen: